Courgette gevuld met kippenblokjes.

Ingrediënten voor 1 persoon

1 courgette (lange, of voor speciaal effect ronde)

1 tl tomatenconcentraat

Beetje geraspte pecorino

100g kipfilet

Snuifje Za’atar kruiden

Peper 

Himalayazout

Scheutje olijfolie

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°. Snijd de courgette in 2 en halveer elk stuk overlangs. Verwijder de zaadlijst, smeer de binnenkant van courgette in met een beetje olijfolie, bestrooi met wat peper en zout en zet al even in een ovenschaal in de oven. Snijd de kipfilet in blokjes en bak in een beetje olijfolie aan. Voeg er het tomatenconcentraat aan toe en breng op smaak met de Za’atar, peper en zout. Haal de courgette uit de oven en lepel er het kippenmengsel in. Laat verder garen in de oven. Als de kip en courgette bijna klaar zijn, overstrooi je ze met de pecorino en zet nog even terug in de oven tot gesmolten.

Mogen er bij jou ook een paar of meer kilootjes af?

Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?

Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. 
Je kan voor het RainPharma Dieet en Smart Nutrition Project terecht zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] 

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27