Komkommer met geitenyoghurt en dille

Ingrediënten

⅓ komkommer
2 eetlepels geitenyoghurt
1 theelepel dille
4 groene olijven
1 theelepel citroensap
40 ml witte wijnazijn
½ sjalot
snufje peper en zout

Bereiding

Schil de komkommer. Verwijder het middelste deel met een lepel.
Snij de komkommer in balkjes en marineer 10 minuten in een badje van 60 ml water en 40 ml witte wijnazijn.
Meng de geitenyoghurt met de dille en breng op smaak met peper, zout en citroen.
Ontpit de olijven en snij in gelijke stukken.
Snij een paar mooie dunne ringen van de sjalot.
Werk af met wat takjes verse dille.

Bron: Receptenboekje RainPharma
Benne Bastin, kok
Foodlab Benne

Een afspraak maken of meer info nodig?

Via onderstaand formulier neem je gemakkelijk contact op met ons.

Je kan me ook telefonisch bereiken op 03 488 02 74 of een mailtje sturen naar [email protected].

Corporella