
Ingrediënten voor 2 personen
- Konjac pasta
- 400g kleine trostomaat
- 200g ansjovis
- Peper en zout
Voor de pesto
- 2 handenvol basilicum
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 80g Pecorino in kleine blokjes
- 50g pijnboompitten
- Olijfolie
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°. Leg de tomaten in een ovenschaal, overgiet met olijfolie en bestrooi met peper en zout. Zet de tomaten in de oven tot ze gaar zijn.
Voeg alle vaste ingrediënten voor de pesto samen en mix ze met een scheutje olijfolie fijn. Is de pesto te vast, voeg dan nog wat olie toe. Smaakt hij te zout door de Pecorino, voeg dan nog wat pijnboompitten en basilicum toe.
Haal de konjac pasta uit de verpakking en spoel af onder heet water. Leg op een bord, verdeel de pesto over de pasta en dresseer daar bovenop de tomaten. Leg de ansjovis in krulletjes rond de pasta.
Smakelijk!
Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?
Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag.
Je kan voor het RainPharma Dieet en Smart Nutrition Project terecht zowel in Lier als Mechelen.
Boek je gesprek via [email protected]
Paramedisch Esthetisch Centrum Antwerpsesteenweg 212 – 2500 Lier 03/4880274
RainPharma Conceptstore Guldenstraat 27 – 2800 Mechelen 015/433364