Roerbakgerecht met witloof, champignons en zalm 

Inspiratie: Pascale Naessens

Ingrediënten voor 1 persoon.

2 stronkjes witloof

250g gemengde champignons

150g gerookte zalm

Takje tijm

Takje salie

Peper

Zout

Olijfolie

Deze lunch maak je de dag voordien en eet je koud.

Bereiding

Snijd de champignons in reepjes en bak ze in een beetje olijfolie. Snijd het achterste van het witloof en verwijder de harde kern, trek alle blaadjes los en bak ze mee in de pan met de champignons. Voeg de tak tijm en salie toe alsook wat peper en zout. Als de groenten gaar zijn, haal je de pan van het vuur en laat je alles afkoelen voor je het in de koelkast zet. Snijd de gerookte zalm in dunne sliertjes en serveer bij de afgekoelde groenten.

Mogen er bij jou ook een paar of meer kilootjes af?

Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?

Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. 
Je kan voor het RainPharma Dieet en Smart Nutrition Project terecht zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] 

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27