Scampi met ras el hanout en spinazie

Ingrediënten voor 1 persoon.

300g verse spinazie

150g (gepelde) scampi

1 eetlepel madras curry

ras el hanout

2dl ongezoete kokosmelk 

Peper

Himalaya zout

Olijfolie

Verwarm de oven voor op 180C°

Bereiding

Meng de curry met de kokosmelk. Giet over de verse spinazie, kruid bij met wat peper en zout. Schep in een vuurvaste schotel en zet 15 tot 20 min. in de oven. Meng de gepelde scampi’s met olijfolie en ras el hanout. 10 minuten voor het einde van de gaartijd van de spinazie, leg je de scampi’s op de spinazie en laat je ze mee garen.

Smakelijk, Vanessa

Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?… Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij GreetTijsVanessa of Frauke, zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27