Soep op basis van citroengras en visbouillon

Benodigdheden

  • Citroengras
  • 1 visbouillon
  • Pikante rode peper
  • Champignons
  • Koriander
  • Limoen

Bereiding

Geplet cintroengras en visbouillon samen laten koken in water. Laat 10 min trekken, citroengras uithalen

Voeg er een fijngesneden pikant pepertje aan toe samen met fijngesneden champignons. Laat goed doorkoken en voeg er grijze tijgergarnalen aan toe.

Voeg als finishing touch een klein beetje koriander en een scheutje limoensap toe, eventueel een beetje peper naar smaak toevoegen.

Smakelijk! 

Soep op basis van citroengras en visbouillon

Recept van Tijs Ballyn

Een afspraak maken of meer info nodig?

Via onderstaand formulier neem je gemakkelijk contact op met ons.

Je kan me ook telefonisch bereiken op 03 488 02 74 of een mailtje sturen naar [email protected].

Corporella