Ingrediënten voor 1 persoon
150g zalmforel
200g tomaten.
1 stengeluitje
3 kleine augurkjes
Handvol rucola
Enkele takjes dragon
Peper
Himalayazout
Olijfolie
Enkele druppels ongezoete sojasaus
Bereidingswijze
Verwijder het vel en de graten van de zalmforel. Snijd het visvlees in blokjes van 0,5 cm op 0,5 cm. Zet ze afgedekt in een schaal in de koelkast.
Ontvel de tomaten en snijd ze in vier. Verwijder de zaden en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes (brunoise). Gebruik eventueel verschillende kleuren voor een mooi effect op je bord. Snijd de augurken in fijne plakjes en de stengelui in dunne ringen. Pluk de blaadjes van de dragon en snipper fijn. Meng alles in een kom en zet nog even in de koelkast.
Maak nu van de vis een tartaar door te mengen met peper, zout en een scheutje olijfolie. Maak van de rucola een nestje op je bord en leg hier de tartaar op. Werk het bord af met de tomatensalsa. Druppel wat sojasaus over het bord. Serveer goed koud.
Smakelijk, Vanessa
Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je veel stress? Zijn je hormonen uit balans? … Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij Greet, Tijs, Vanessa of Frauke, zowel in Lier als Mechelen.
Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected]
Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212
Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27