To share

Ingrediënten (per persoon)

bloemkool: 75 gr
broccoli 75 gr
radijs: 10 gr
tomaat: 50 gr
champignons: 50 gr
ui: 15 gr
rode peper: 1
handje veldsla
verse koriander
2 lepels witte wijnazijn
verse peterselie
olijfolie

Bereiding

Snijd de bloemkool in roosjes en zet in de oven (180 graden) tot ze mooi bruin zien (+/- 30 min, afhankelijk van de grootte)
Snijd de broccoli in roosjes en kook gaar
Snijd een halve rode peper fijn en meng onder de broccoli samen met 1 lepel witte wijnazijn en enkele blaadjes koriander
Snijd de radijs is dunne plakjes, en meng met de veldsla
Meng de tomaat, rest van de rode peper, ui, enkele blaadjes koriander,1 lepel witte wijnazijn en een beetje olijfolie in een hakmolen
Mix kort, zodat je nog kleine stukjes hebt, dus geen saus
Smeer de kippenbillen in met olijfolie en plaats ze in de oven op 180 graden tot ze helemaal gaar zijn (naargelang de dikte +- 40 min)
Snijd de champignons in stukken en bak ze in de pan met peper zout en peterseliesnippers
Serveer alles in aparte kommetjes

To share

Bron: Jaimee Lee Spiessens, hobbykok