Pssst … alleen voor échte RainPharmafans ❤️ de i wonder box.

Ik kon het vroeger echt niet verdragen dat iemand een verrassing voor mij had. Het geplaag van ‘ik weet iets wat jij niet weet’, ik werd er echt gek van. Met het ouder worden kan ik nu alleen maar heel erg genieten van het mysterie en de spanning die rond verrassingen hangt. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Maar eigenlijk verras ik nog liever iemand anders. Mag ik je dit najaar meenemen in een ontdekkingsreis met deze i wonder box? Mag ik je verrassen en wil jij je laten verwonderen? Laat je dan meevoeren in de wereld van verwondering met deze ‘ i wonder set ‘ van RainPharma. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Kan je niet wachten? Kijk dan hier verder voor: De enige echte i wonder box

Spanning en mysterie rond de i wonder box

Ben je nog aan het lezen?

Jij bent dus een echte RainPharmafan. Dat vinden wij super! Daarom verrassen we jou met iets heel bijzonders, echt nooit gezien. 

RainPharma bestaat 12 jaar en dat vieren wij. Voor ons is dat dubbel feest want Corporella was één van de eerste 3 klanten. Wij zijn dus al 12 jaar RainPharmafan ❤️ Het vertrouwen in onze leverancier is bijzonder groot en dat is wederzijds. Daarom stappen wij voluit en samen met jou mee in dit onwaarschijnlijke avontuur van spanning, mysterie en verrassingen. 

Vertrouw jij ons ook? 

i wonder ❤️

Wij willen jou, topfan, bedanken voor jouw vertrouwen. RainPharma bundelde alle dankbaarheid voor hun fans in de prachtige i wonder set. In deze mysterieuze verrassingsdoos vind je maar liefst 20 RainPharma bestsellers, twv €750, die jij kan scoren voor slechts €299. Deze belevingsdoos puilt uit van de natuurlijke mysteries die door iedereen gesmaakt worden. Ja écht door iedereen gesmaakt worden. Hou jij de i wonder box helemaal voor jezelf of deel je met andere fans? 

Opgelet! Er zijn slechts 12.000 stuks. Ja, natuurlijk wil jij als topfan zeker zijn van jouw exemplaar van deze limited edition i wonder verrassingsset. Reserveer dan nu meteen jouw mysterieuze i wonder belevingsdoos: KLIK HIER

Wat zou er in de box zitten?

Wil je weten wat er in de i wonder set zit? Begrijpelijk. Kijk alvast mee met de RainPharma Mystery Heroes, zij gingen op zoek naar de inhoud in de RainPharma kantoren.

William ken je zeker nog? Zijn vriend noemt Enzo.

Klik HIER voor het filmpje: Enzo en William gaan op speurtocht

Hm… het geheim dan toch nog niet volledig onthuld? Stap jij dan blindelings mee met ons in het té gekke RainPharma najaar en koop je zo meteen de set? Slim!

Alles nog even op een rijtje? Kom HIER al even in de sfeer. 

Elise en Ella, medewerkers van RainPharma en RainPharmalovers❤️

Jouw i wonder set staat voor je klaar op 28, 29 en 30 oktober tijdens de feestelijke i wonder days in onze winkel in Lier. Maar dat is lang niet alles. Er wachten nog veel meer verrassingen op jou tijdens de i wonder days.

Reserveer hier jouw unieke limited edition I wonder beleving.

Samengevat

  • Er werden slechts 12.000 boxen gemaakt voor België en Nederland.
  • De waarde van de inhoud van de box is €750. 
  • Jij betaalt voor deze limited edition slechts €299, dit is dus maar liefst €451 korting!
  • De box bevat 20 RainPharma bestsellers. 
  • Na je reservatie ontvangen je persoonlijk en alleen op jouw naam nog een extra verrassing. 
  • De volledige inhoud van de box wordt pas onthuld tijdens de i wonder days.
  • 28, 29 en 30 oktober zijn we van 9u tot 19u doorlopend open.
  • We ontvangen op de i wonder days in stijl voor de plechtige overhandiging.

Sshht …. Zeg het niet verder… Deze verrassing is exclusief voor echte trouwe RainPharma fans.

Ben jij een echte RainPharmalover ❤️ ? Let dan op voor besmettingsgevaar. Het zal er niet op beteren na de overhandiging van de i wonder box …

RESERVEER HIER JE I WONDER BOX:

YES, I DO

Meer info? ☎️ 03 488 02 74 of 💻 [email protected]

Een onverwacht moment, een mystiek lied, een nieuwe smaak, een tintelende vriendschap, een onverwachte geur, een onthullende mist, een kippenvel geschenk, een onvoorbereid gesprek, een emotionele ontdekking, een mysterieuze ontmoeting, een overrompelende brief, een onverwacht plezier, een ontroerende verwondering, een verbijsterende aanraking, een verdovende verrassing.