Een gezonde make-up die ook verzorgend is voor je huid

Wij werken in ons centrum alleen met natuurlijke producten. Onze douchegels, lichaamsverzorging en gelaatsverzorgingsproducten bevatten enkel plantaardige ingrediënten. We hebben geen chemische rommel in huis omdat wij in eerste plaats werken op huidverbetering.

Onze huidkuren zijn dan ook een groot succes bij alle probleemhuiden.

Omdat wij je huid gezond willen houden, gaan we ze zeker niet dichtplamuren met een dikke laag make-up met chemische ingrediënten. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een 100% natuurlijke lijn die ook nog eens veilig is voor onze kankerpatiënten.

Deze voorwaarden vinden we terug bij Cent Pur Cent. Het is een medisch verantwoorde make-uplijn die geschikt is voor élk type huid.    

De producten bevatten geen schadelijke stoffen zoals kunstmatige kleurstoffen, synthetische parfums, niet-natuurlijke oliën en talk.

Door de natuurlijke bestanddelen is de make-up uiterst gezond voor je huid. Dit zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van mee-eters, acne, een droge huid of andere problemen. De kans op allergische reacties is dan ook veel kleiner dan bij klassieke make-up.

Basisingrediënten

MICA

Mica zorgt voor die mooie, gezonde gloed!

Het wordt verkregen door het schrapen van rotsgebergten in landen als Peru. Hoe hoger de dosis Mica in een product, hoe mooier de dekking.

IJZER

IJzer wordt gebruikt als natuurlijke kleurstof.

Het is een natuurlijk element en geeft de poeders zoveel leuke kleurtjes. 

TITANIUM

Titanium zorgt voor de grootste dekking, maar zorgt ook voor een instant SPF factor tussen 15 en 20.  Het is één van de meest efficiënte natuurlijke en veilige  ingrediënten in make up voor zonbescherming.

ZINK

Zink werkt antiseptisch, ideaal dus op een geïrriteerde huid. Acne bijvoorbeeld kan hierdoor verminderen en minimaliseren.

Wil je gepersonaliseerd advies of jezelf leren maquilleren? Neem dan zeker eens deel aan één van onze workshops. Zo kan je uittesten welke producten en kleuren best passen bij jouw huid en gelaatstype. Jij kan dan al je vragen stellen en tips krijgen om nog meer te stralen én je kan zelf oefenen om je te maquilleren. 

Reserveer hier je plekje voor onze eerstvolgende workshop

Puur

Door de pure samenstelling kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al snel voor een frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid! De fijne textuur van de make-up zorgt ervoor dat het aanvoelt als een tweede huid.

Cent Pur Cent is een 100% minerale en gezonde make-uplijn en dat in de vorm van losse poeders. Vrouwen die graag een volledig gedekte huid zien, kunnen werken met de liquid foundation of brengen gewoon een extra laagje loose foundation aan. Zelfs dan zal je voelen dat je met mineralen hebt gewerkt omdat de poriën niet worden verstopt en je huid niet meer uitdroogt. 

De mineralen van CENT PUR CENT doen hun werk op elk type huid.