Een gezonde make-up die ook verzorgend is voor je huid

Wij werken in ons centrum alleen met natuurlijke producten. Onze douchegels, lichaamsverzorging en gelaatsverzorgingsproducten bevatten enkel plantaardige ingrediënten. We hebben geen chemische rommel in huis omdat wij in eerste plaats werken op huidverbetering.

Onze huidkuren zijn dan ook een groot succes bij alle probleemhuiden.

Omdat wij je huid gezond willen houden, gaan we ze zeker niet dichtplamuren met een dikke laag make-up met chemische ingrediënten. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een 100% natuurlijke lijn die ook nog eens veilig is voor onze kankerpatiënten.

Deze voorwaarden hebben we gevonden bij Cent Pur Cent. Het is een medisch verantwoorde make-uplijn die geschikt is voor élk type huid.    

De producten bevatten geen schadelijke stoffen zoals kunstmatige kleurstoffen, synthetische parfums, niet-natuurlijke oliën en talk.

Door de natuurlijke bestanddelen is de make-up uiterst gezond voor je huid. Dit zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van mee-eters, acne, een droge huid of andere problemen. De kans op allergische reacties is dan ook veel kleiner dan bij klassieke make-up

Basisingrediënten

MICA

Mica zorgt voor die mooie, gezonde gloed!

Het wordt verkregen door het schrapen van rotsgebergten in landen als Peru. Hoe hoger de dosis Mica in een product, hoe mooier de dekking.

IJZER

IJzer wordt gebruikt als natuurlijke kleurstof.

Het is een natuurlijk element en zorgt door voor de leuke kleurtjes in het product. 

TITANIUM

Titanium zorgt voor de grootste dekking, maar zorgt ook voor een instant SPF factor tussen 15 en 20.  Het is één van de meest efficiënte natuurlijke ingrediënten voor zonbescherming.

ZINK

Zink werkt antiseptisch, ideaal dus op een geïrriteerde huid. Acne bijvoorbeeld kan hierdoor verminderen en minimaliseren.

Cent Pur Cent wordt niet online verkocht
We organiseren make-up café ’s en workshops. Zo krijg je gepersonaliseerd advies en leer je jezelf maquilleren of laat je je opmaken door onze make-up artist.
Op die manier weet je beter welke producten best passen bij jouw huid en gelaatstype.
Jij kan dan al je vragen stellen en tips krijgen om nog meer te stralen.

Reserveer hier je plekje voor onze eerstvolgende workshop

Puur

Door de pure samenstelling kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al snel voor een frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid! De fijne textuur van de make-up zorgt ervoor dat het aanvoelt als een tweede huid.

Cent Pur Cent is een 100% minerale en gezonde make-uplijn en dat in de vorm van losse poeders. Vrouwen die graag een volledig gedekte huid zien, kunnen werken met de liquid foundation of brengen gewoon een extra laagje loose foundation aan. Zelfs dan zal je voelen dat je met mineralen hebt gewerkt omdat de poriën niet worden verstopt en je huid niet meer uitdroogt. 

De mineralen van CENT PUR CENT doen hun werk op elk type huid.