Over Cellulitis

Cellulitis is het gevolg van een slechte doorbloeding, hormonale stoornissen, erfelijkheid en slechte voedingsgewoontes. Dit uit zich in de zogenaamde sinaasappelhuid, uitgezakte billen, rondingen op de verkeerde plaatsen. Het is een typische aandoening voor dames op leeftijd. Omdat het verschijnsel hormonaal en erfelijk bepaald is kunnen ook jonge vrouwen er behoorlijk last van hebben. Cellulitis is zelfs meer regel dan uitzondering. Naar schatting wordt tachtig tot negentig procent van de vrouwen (ook slanke!) er mee geconfronteerd.

Endermologie wordt ook toegepast bij dames die een minder goede drainage van hun lichaam hebben en dus vocht vasthouden en bijvoorbeeld last hebben van zware benen. Endermologie brengt hier snel verlichting.

Methode

Endermologie of lipomassage is een massagetechniek die wordt uitgevoerd met de Cellu M6 Endermolab. Je draagt hierbij een bodysuit die het hele lichaam bedekt. Het apparaat werkt volgens het op- en afrollen van de huid. In combinatie met een flinke zuigkracht stimuleren we de bloedsomloop en de metabolische functies van de huid. Resultaat: het vetweefsel wordt soepeler. De bindweefsels ondervinden zo steeds minder druk van de vetkwabbetjes omdat die in volume gaan verminderen én de huid gaat er steeds gladder uitzien. Bijgevolg krijgen we een slanker, mooier gevormd lichaam en een stevige huid. Cellulitis vermindert.

Slank je af?

Gewicht verliezen kunnen we met deze methode niet. Maar endermologie kan wel helpen ter ondersteuning van uw dieet. Aangezien de behandeling afvoer van afvalstoffen bevordert, verliest men makkelijker de overtollige kilo’s. Je zal ook minder loszittende huid hebben door de combinatie van een dieet met endermologie. Kortom u gaat met endermologie alleen niet vermageren maar wel het lichaam verstevigen waardoor u een slanker silhouet krijgt.

Praktisch

Intake gesprek

Vooraleer we een kuur starten kom je eerst langs voor een intake gesprek. We nemen we een grondige anamnese af. We diagnosticeren de mate van cellulitis. Dit doen we aan de hand van contact-thermografie met het Cell-Meter systeem. Deze Cell-Meter heeft de innovatieve eigenschap dat het de cellulitis gaat visualiseren. Tijdens dit gesprek informeren we u niet alleen over de behandeling maar we vragen van u ook een inspanning om te werken aan uw lichaam. Endermologie is namelijk een fantastisch middel om uw lichaamscontouren te verbeteren maar het is geen wondermiddel.

Tijdens deze behandeling wordt het hele lichaam behandeld met extra aandacht voor de probleemzones. Een behandeling duurt 35 minuten.

Een lokale lipomassage kan ook worden toegepast op één uitgekozen zone, bijvoorbeeld de buik. De probleemzone wordt dan zeer intensief behandeld gedurende 20 minuten. Het nadeel van deze techniek is dat je dan geen algemene drainage stimuleert. Bij een volledige endermologie is dit wel het geval.

 

Aantal behandelingen

De richtnorm is voor Endermologie 15 tot 20 behandelingen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van je persoonlijke wensen en wordt individueel bepaald. De behandelingen worden meestal in kuurvorm toegepast met een frequentie van 2 maal per week. Nadien zijn er onderhoudsbehandelingen nodig om het bereikte resultaat te behouden. De frequentie wordt individueel besproken.

Onze troeven

  • Gegarandeerd resultaat
  • Bewezen techniek
  • Pijnloos
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Prijs

Intakegesprek € 40

Endermologie volledige lichaam

Opties Prijs
1 behandeling € 50
10 behandelingen € 475
16 behandelingen (15 + 1 gratis) € 750

Lokale Lipomassage

Opties Prijs
1 behandeling € 32
6 behandelingen € 180
11 behandelingen (10 + 1 gratis) € 320

Een afspraak maken of meer info nodig?

Via onderstaand formulier neem je gemakkelijk contact op met ons.

Of bel 03 488 02 74

    Een afspraak maken of meer info nodig?

    Via onderstaand formulier neem je gemakkelijk contact op met ons.