Endermologie

Endermologie

Bestrijd cellulitis

Endermologie of lipomassage

Endermologie of lipomassage is een massagetechniek die wordt uitgevoerd met de Cellu M6 Endermolab. Je draagt hierbij een bodysuit die het hele lichaam bedekt. Het apparaat werkt volgens het op- en afrollen van de huid. In combinatie met een flinke zuigkracht stimuleren we de bloedsomloop en de metabolische functies van de huid. Resultaat: het vetweefsel wordt soepeler. De bindweefsels ondervinden zo steeds minder druk van de vetkwabbetjes omdat die in volume gaan verminderen én de huid gaat er steeds gladder uitzien. Bijgevolg krijgen we een slanker, mooier gevormd lichaam en een stevige huid. Cellulitis vermindert.

cellulitis-200x300-1.png
IMG_3120.jpg

Over Cellulitis

Cellulitis is het gevolg van een slechte doorbloeding, hormonale stoornissen, erfelijkheid en slechte voedingsgewoontes. Dit uit zich in de zogenaamde sinaasappelhuid, uitgezakte billen, rondingen op de verkeerde plaatsen. Het is een typische aandoening voor dames op leeftijd. Omdat het verschijnsel hormonaal en erfelijk bepaald is kunnen ook jonge vrouwen er behoorlijk last van hebben. Cellulitis is zelfs meer regel dan uitzondering. Naar schatting wordt tachtig tot negentig procent van de vrouwen (ook slanke!) er mee geconfronteerd.

Endermologie wordt ook toegepast bij dames die een minder goede drainage van hun lichaam hebben en dus vocht vasthouden en bijvoorbeeld last hebben van zware benen. Endermologie brengt hier snel verlichting.

Slank je af van endermologie?

Gewicht verliezen kunnen we met deze methode niet. Maar endermologie kan wel helpen ter ondersteuning van je dieet. Aangezien de behandeling afvoer van afvalstoffen bevordert, verlies je makkelijker de overtollige kilo’s. Je zal ook minder loszittende huid hebben door de combinatie van een dieet met endermologie. Kortom, je gaat met endermologie alleen niet vermageren maar wel het lichaam verstevigen waardoor je een slanker silhouet krijgt.

Praktisch

Intake gesprek

Vooraleer we een kuur starten kom je eerst langs voor een intake gesprek. We nemen we een grondige anamnese af. We diagnosticeren de mate van cellulitis. Dit doen we aan de hand van contact-thermografie met het Cell-Meter systeem. Deze Cell-Meter heeft de innovatieve eigenschap dat het de cellulitis gaat visualiseren. Tijdens dit gesprek informeren we je niet alleen over de behandeling maar we vragen van jou ook een inspanning om te werken aan je lichaam. Endermologie is namelijk een fantastisch middel om je lichaamscontouren te verbeteren maar het is geen wondermiddel.

Tijdens deze behandeling wordt het hele lichaam behandeld met extra aandacht voor de probleemzones.
Een behandeling duurt 35 minuten.

Aantal behandelingen

De richtnorm is voor Endermologie 15 tot 20 behandelingen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van je persoonlijke wensen en wordt individueel bepaald. De behandelingen worden meestal in kuurvorm toegepast met een frequentie van 2 maal per week. Nadien zijn er onderhoudsbehandelingen nodig om het bereikte resultaat te behouden. De frequentie wordt individueel besproken.

Intakegesprek€ 70

Endermologie volledig lichaam

Opties Prijs
1 behandeling € 60
10 behandelingen € 575
16 behandelingen (15 + 1 gratis) € 900

Een afspraak maken of meer info?

Via onderstaand formulier neem je gemakkelijk contact op met ons.
Corporella