RainPharma Summer Skin Festival

RainPharma Summer Skin Festival  is terug! Deze zomer trakteren wij jou opnieuw met het allerleukste accessoire. 

Bij aankoop van twee full-size gelaats- of haarproducten (samen min. €100), of bij het boeken van twee RainPharma gelaatsbehandelingen krijg je er nu gratis een RainPharma Blue Bag bij. Het festival duurt gans de zomer, zo lang de voorraad strekt.

Luxueuze toiletzak

De Blue Bag is een super handige, luxueuze toiletzak, ideaal om RainPharma skincare, haarverzorging of zonnecrème in op te bergen. Bovendien is het tasje gemaakt van stevige, blauwe stof, waardoor het zijn vorm mooi behoudt.

Ontdek de 36 deelnemende producten

Kies jouw favoriete gelaats- en huidverzorgingsproducten uit de deelnemende producten. Hieronder vind je een lijst van alle deelnemende producten en formaten. Eén voor één toppers voor haar en huid. Behalve gelaats- en verzorgingsproducten zie je ook één voedingssupplement staan: het RainPharma anti aging powder..

Wil je weten waarom a.a.p. meedoet met de actie? Lees dan hier over over collageen, het hoofdbestanddeel van anti aging powder. Collageen, hyaluronzuur en de andere 7 ingrediënten vormen een cruciale ondersteuning van je huid van binnenuit . Wil je weten waarom a.a.p. zo’n topper is voor je huid?

Lees hier verder:

De actie is zowel online geldig als in onze winkels in Lier in Mechelen. De gelaatsverzorgingen gaan door in Lier. Je kan ook je bestelling online doorgeven. Je luxueuze toiletzak wordt dan automatisch bij je pakket bijgevoegd.

Kom je langs in onze winkels.? Antwerpsesteenweg 212, Lier of Guldenstraat 27, Mechelen

Bestel je online? Druk dan op onderstaande knop voor een kijkje in ons RainPharma aanbod.:

Zo ga jij goed voorbereid én stijlvol de zomer in! Maak snel je keuze want de voorraad toilettassen is beperkt. Op = op!

Meer informatie? Bel 034880274 voor Lier of 015433364 voor Mechelen.
Mailen kan naar [email protected]

We wensen je een heel fijne zomer!

Alex en Greet, Marian, Tijs, Lynn, Frauke, Vanessa, en Merel.