Corporella Mechelen

Corporella Mechelen

Een uitgebreid RainPharma aanbod

Welkom bij Corporella Mechelen!

“Door mijn werkervaring bij Corporella in Lier kwam ik in aanraking met de natuurlijke producten van RainPharma. Deze Belgische producten hebben zowel bij menig klanten als in mijn persoonlijk leven veel verandering gebracht. RainPharma is geen merk, het is een passie, een begrip. Ik ben dan ook heel trots dat we ook in Mechelen, de stad waar ik studeerde, een RainPharma winkel hebben. Je vindt ons terug in de Guldenstraat in een historisch pand ter hoogte van nummer 27."

Wil je een blijvend gezond gewicht? Beter slapen? Minder stress? Op zoek naar balans? Heb je huidproblemen? Kom langs of bel ons op 015 43 33 64 en boek een gezondheidsgesprek. Wij begeleiden je met plezier naar je meest gezonde en pure versie. Ben jij fan van duurzame, ecologische en natuurlijke verzorging? Op zoek naar een geschenk? Bezoek dan onze concept store in Mechelen.

B31I6552-1-2.jpg
Corporella-Spring-2021-054.jpg

RainPharma is made in Belgium.

Zowel de ontwikkeling als de productie gebeuren in België. Het zijn eerlijke, no-nonsense producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam.

We hebben in ons gamma orthomoleculaire voedingssupplementen, eiwitshakes en complete gezondheidsprogramma’s. Daarnaast vind je in onze winkels een ingenieus huidverzorgingssysteem voor het gelaat en een uitgebreide lijn natuurlijke verwenproducten voor het lichaam.

Je kan hier al eens een kijkje nemen in ons gamma.

Achter al onze producten zit meer. Je koopt dus niet zomaar een shampoo zonder te weten hoe je hem het best gebruikt voor een optimaal resultaat. Voor elk RainPharma product in onze winkel hebben wij een verhaal. Wil jij werken aan een gezondere versie van jezelf of een kilootje minder? Heb je huidproblemen of andere? Wij helpen je op weg met een uitgebreid intake- of gezondheidsgesprek en een volledige begeleiding gedurende gans je parcours. 

Wil je genieten van een professionele gelaatsverzorging met jouw favoriete RainPharma producten? Dan kan je bij ons terecht in de zaak in Lier. Je geniet dan niet alleen van de weldaad van de producten op jouw maat maar ook van een aangepast advies. Ook tijdens onze behandelingen werken wij net zoals RainPharma op een hollistische wijze. 

Baat je een hotel of restaurant uit?

Met onze premium natuurlijke Belgische producten geef je je klantenservice een mooie upgrade. Denk maar aan handzepen en –lotions voor de sanitaire ruimtes. We hebben ook alles wat je nodig hebt onder de douche of in bad: van plantaardige douchegels, shampoo en conditioner tot bodylotion. Wat vind je van Roomsprays en ultrasone aroma diffusers om de ruimtes van een lekker natuurlijk geurtje te voorzien? 

Heb jij een bedrijf?

Leg je werknemers of klanten extra in de watten met een origineel premium wellness geschenk. Vraag naar onze bedrijfs- en relatiegeschenken en laat je netwerk kennis maken met het Belgische RainPharma dat staat voor natuurlijk, duurzaam en ecologisch. 

Het volledige RainPharma gamma is verkrijgbaar in onze twee winkels alsook in de webshop. 

Corporella Mechelen

Adres

Guldenstraat 27
2800 Mechelen

Openingsuren

Ma-zat: 10:00 - 18:00
Zon: gesloten

Heb je graag begeleiding naar een gezond gewicht of wens je advies op maat over jouw RainPharma producten? Dan maken wij graag een afspraak met jou voor een persoonlijk gesprek.

B31I6552-1.jpg