Retourbeleid

Retourbeleid

Heb je je bestelling ontvangen, maar heb je je bedacht? Dan kan jij deze ook terugzenden.

Voor de goederen die je bij ons koopt, heb je gedurende 7 dagen vanaf de levering of het sluiten van de overeenkomst het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden.

Stuur een email naar [email protected] met je ordernummer. Vermeld duidelijk welke producten je wenst terug te zenden.

Je kan je pakket verzenden naar Corporella, Antwerpsesteenweg 212 te 2500 Lier.

Bewaar het bewijs van verzending tot alles is afgehandeld.

Binnen de 14 dagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben of je hebt aangegeven dat je wil afzien van de overeenkomst, betalen we je de volledige aankoopprijs ervan terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald. Als je verzendkosten aan ons hebt betaald, worden deze door ons terugbetaald via hetzelfde systeem.

Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen in uitstekende staat hebben teruggekregen.

Indien blijkt dat de verpakking geopend is, sporen vertoont van gebruik of een label vernietigd is, betalen wij de goederen niet terug.

Producten met vervaldatum waarvan deze datum overschreden is, worden niet teruggenomen en derhalve ook niet terugbetaald.

Bij terugzending dienen de goederen zorgvuldig ingepakt te worden in een stevige doos met vulling tussen de producten om mogelijke beschadiging te vermijden door het transport. Beter is dat je de originele verpakking gebruikt, alsook alle toebehoren, in een uitstekende staat. Komt je retourpakket beschadigd aan, heb je geen recht op terugbetaling.

De verzendingskosten worden door de koper betaald.