Voeding en dieet

Voeding en dieet

Balance Program

Hoe werkt het Rainpharma dieet?

Je wil graag op een verantwoorde manier van je ongezonde kilo’s af?

Het Rainpharma dieet is een efficiënt afslankprogramma dat de Rainpharma voedingssupplementen en RainShakes combineert met professioneel voedingsadvies onder de supervisie van een diëtist of erkend voedingsconsulent. Groenten en een stukje vis of vlees bijvoorbeeld, blijven de basis van het programma.
Supplementen vormen de noodzakelijke aanvulling.

Tijdens een intakegesprek van minstens een uur krijg je alle informatie en producten mee in de Balance Box, die je nodig hebt om met het programma te starten. Daarna word je om de twee weken verwacht voor een consultatie waarbij je telkens gewogen wordt.

Aanvullend doen we een bio-impedantiemeting. In dit programma word je vergeleken met leeftijdsgenoten en krijgen we een juister beeld van de samenstelling van uw lichaam zoals vet-, spier- en vochtmassa.
Zo kunnen we ook beter bepalen welk voor u een gezond gewicht is.

Eenmaal je streefgewicht bereikt, word je wekelijks opgevolgd en dit gedurende 9 weken. Dit noemen we de verzilveringsperiode. Tijdens het jaar erop worden maandelijkse afspraken ingepland.

Onze ervaring leert ons dat een aanpak op lange termijn de enige aanpak is die echt werkt. In het begin loopt alles meestal op rolletjes en verlies je vlotjes alle kilo’s die je kwijt wilde. Maar hoe hou je jezelf gemotiveerd om op gewicht te blijven en niet in oude eetpatronen te hervallen? Een goede begeleiding is daarbij essentieel. Na 1,5 jaar weet je alles over gezonde voeding, ken je je lichaam beter en zijn je goede voornemens om gezonder te eten ook goede gewoontes geworden.

Pas dan kunnen we je met een gerust hart laten gaan.

PHOTO-2022-07-31-13-10-15.jpeg
PHOTO-2022-01-03-18-12-56.jpeg

Smart Nutrition Project

Het Smart Nutrition Project van RainPharma is geen afslankingsdieet, hoewel je er wel enkele kilootjes mee kan verliezen. Je kan het één week volgen of meerdere weken.

Doe je eens één week mee? Het Smart Nutrition Project van RainPharma is een zeer haalbare (en betaalbare) methode om slechte eetgewoonten aan te pakken en je optimaal in je vel te voelen. Voor wie echt diëten (nog) niet ziet zitten, onder het motto dat elke inspanning voor een gezonder gewicht telt!

Het Smart Nutrition Project van RainPharma kan je inzetten:

Een afspraak maken of meer info nodig?

Via onderstaand formulier neem je gemakkelijk contact op met ons.

Je kan me ook telefonisch bereiken op 03 488 02 74 of een mailtje sturen naar [email protected].

Corporella