Ray Care Sensitive Skin

Ray Care Sensitive Skin

Een deodorant waardoor je blijft zweten of een shampoo waarvan je haar niet proper wordt, ga je niet blijven gebruiken.

Het allerbelangrijkste bij de ontwikkeling van een Ray product is dan ook dat het werkt zoals je verwacht dat het zal werken.

Door de juiste selectie van ingrediënten zorgt Ray ervoor dat je huid er op zijn best uitziet.

Uitvoerig getest & verbeterd

Alle Ray producten worden ontwikkeld in de apotheek. Hierdoor kan we feedback onmiddellijk verwerkt worden om de producten continu te verbeteren.

Oprichter Hilde Nys werkt al meer dan 20 jaar als apotheker in de Veldstraat te Gent. In haar moeizame zoektocht naar écht gezonde en duurzame verzorgingsproducten, besloot ze samen met zoon Thomas zelf aan de slag te gaan met het ontwikkelen ervan.

Ook voor de gevoelige huid

Alle Ray producten zijn hypoallergeen en dermatologisch getest én goed bevonden op mensen met een gevoelige huid. Voor mesnen die extreem milde, natuurlijke en geurloze producten nodig hebben, zijn de producten van Ray ideaal. Ze bieden de zorg en bescherming die zij nodig hebben zonder irritatie te veroorzaken.

Ray zet zich sterk in voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Hun producten zijn niet alleen effectief, maar ook verpakt in milieuvriendelijke materialen (navulverpakkingen) en gemaakt met duurzame ingrediënten.

Snel biologisch afbreekbaar

De ingrediënten die Ray gebruikt zijn snel biologisch afbreekbaar.