Rainshakes

Interesse in de rainshakes?

Wie streeft naar een gezond gewicht, graag op gewicht wil blijven of op zoek is naar een evenwichtig tussendoortje kan rekenen op eiwitshakes van RainPharma.

Ze zijn ook onderdeel van een huidverbeteringprogramma. De Rainshakes zijn de meest zuivere en kwalitatieve eiwitshakes op de markt. Zij zijn verkrijgbaar in 16 smaken. Wordt het Blissful Banana, Raw Chocolate of Milk & Cookies om maar enkele te noemen? Aan jou de keuze.

Voedingssupplementen

Een gezond lichaam, een jonge huid en meer energie begint bij wat er op je bord ligt, maar de meesten onder ons kunnen best wel wat extra vitamines en mineralen gebruiken. De orthomoleculaire voedingssupplementen van Rainpharma zijn samengesteld met werkstoffen van de allerhoogste kwaliteit en worden moeiteloos door het lichaam opgenomen.

Elk product heeft een uitgebalanceerde samenstelling om aldus te beantwoorden aan de specifieke doelstellingen. Alle supplementen van Rainpharma kunnen of worden zelfs bij voorkeur gecombineerd om een optimale werking te garanderen. Zij worden ook vaak geadviseerd bij ongemakken zoals bijvoorbeeld darmklachten, slapeloosheid, acné, vemoeidheid en zo veel meer.

Deze voedingssupplementen worden niet alleen gecombineerd met het Rainpharma dieet en hoger genoemde aandoeningen. Zij kunnen tevens bijna steeds gecombineerd worden met de aangeboden behandelingen zoals bij endermologie bijvoorbeeld. Op deze manier bereiken we een zichtbaar beter resultaat. Dit is uiteraard niet verplicht.

Interesse in de voedingssupplementen?

Anti Aging Powder

Heb je al kennis gemaakt met Anti Aging Powder?

Dit poeder is het absolute summum onder de voedingssupplementen van Rainpharma
Profiteer van onze permanente actie van 5 + 1 gratis!

10 misverstanden weerlegd

Een dieet met eiwitten belast de nieren

Het lichaam verwerkt 20 tot 30 gram eiwitten per cyclus van drie uur. Wanneer we meer eiwitten innemen worden deze uitgescheiden door de nieren. Eiwitten zijn erg grote moleculen, en het kost de nieren enorm veel moeite om deze uit te scheiden wanneer er een overschot is. Eén maal kan dit geen kwaad, maar als dit herhaaldelijk gebeurt over een lange periode kan dit zeer veel schade aanrichten. Veel proteïnediëten houden geen rekening met deze grens. Dieetproducten gebruiken zonder begeleiding kan ook dit gevolg hebben. Denk maar aan sporters die vooral op spieropbouw werken. Het RainPharma dieet houdt zich echter aan de maximumgrens van 20g eiwitten per RainShake om de drie uur. Voldoende om de spiermassa volledig te beschermen, niet genoeg om een overbelasting voor de nieren te veroorzaken. Het RainPharma dieet is minder belastend voor de nieren dan onze dagelijkse Belgische voeding. Een steak van 250g (= 50g eiwitten) is namelijk geen uitzondering meer in onze Bourgondische levensstijl. Het dieet is in dat opzicht geen proteïnedieet, maar een eiwitfrequent dieet.

Men leert niets over gezonde voeding

Een klassiek proteïnedieet richt zich vooral op snel afvallen. Men gebruikt allerlei “fake” producten die absoluut niet thuishoren in een gezonde voeding, maar waar men wél van afvalt. Denk aan pizza, kant-en-klare gerechten, koekjes, repen, snoepjes,… Zelfs wanneer de consument kritisch is en enkel shakes gebruikt leert men niet waar het voorheen is fout gegaan en hoe men nu wél moet eten, eens men het gewenste gewicht heeft bereikt. Vaak gaat men dan weer naar de oude, ongezonde gewoonten, waardoor men weer zal bijkomen. Hier is het enkel een kwestie van tijd. Het RainPharma dieet werkt met een tweede én een derde periode, waarin u onder begeleiding van een getraind consulent gaat aanleren wat gezonde voeding nu juist inhoudt. Je krijgt recepten, tips en tricks mee. Kortom de tools om een gezonde voeding in de praktijk toe te passen. Tijdens het RainPharma dieet leer je alles wat je moet weten om een gezonde en slanke toekomst tegemoet te gaan.

Na zulke strenge diëten komt men des te sneller terug bij

Dit is absoluut waar. Na een streng dieet waarbij je weinig mag eten gaat het lichaam leren om efficiënter met energie om te gaan. Wanneer je bij het bereiken van het nieuwe gewicht weer normale hoeveelheden gaat eten, zal je weer bijkomen. Dit is volstrekt normaal, zelfs al eet je supergezonde, perfecte voeding na je dieet. Onder meer daarom kent het RainPharma dieet de verzilveringsperiode. Tijdens deze periode ga je heel stapsgewijs, over een periode van 9 weken overstappen van een dieetvoeding naar een gezonde voeding. Dit heeft enkele voordelen. Enerzijds leer je stapsgewijs wat een gezonde voeding is. Anderzijds krijgt het lichaam langzaam de kans terug te wennen aan meer energie, om zo gewichtstoename te vermijden. Dankzij de verzilvering kan je je nieuwe gewicht ook behouden.

Strenge diëten bevatten zo weinig energie dat men veel spiermassa zal verliezen

Bijna elk dieet zorgt ervoor dat er ook spiermassa verloren gaat. Het lichaam gaat namelijk energie zoeken uit zoveel mogelijk reserves in ons lichaam. Daarom zijn er de RainShakes. Om voldoende eiwitten te eten, zodat de spiermassa beschermd blijft. Eiwitten kunnen afgebroken worden tot aminozuren. Hiervoor zijn enzymen nodig. Wanneer deze enzymen continu bezig zijn met voedingseiwitten af te breken kunnen zij niet starten aan de afbraak van onze lichaamseigen eiwitten: de spiermassa. Hier is de kunst om voldoende eiwitten op te nemen, maar zeker niet teveel. Het RainPharma dieet houdt rekening met de juiste hoeveelheid. Zo is de spiermassa perfect beschermd en worden de nieren niet belast. Spiermassabehoud is hier niet het enige voordeel. Hoe minder energie er uit de spieren wordt gehaald, hoe meer energie er uit de vetmassa zal moeten komen. Spieren verbruiken daarbij meer energie dan vetmassa, dus wanneer de spiermassa optimaal blijft, is ook het energieverbruik hoger en zal men dus sneller afvallen en nadien gemakkelijker stabiliseren.

Te weinig voedsel veroorzaakt ernstige vitaminetekorten

Dit is waar. Vaak wordt hier maar weinig rekening gehouden. Maar veel mensen hun ‘normale’ voedingspatroon is ook niet voldoende om aan de optimale dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamines en mineralen te raken. Hoe zou dit dan lukken met een dieet? Voedingssupplementen worden regelmatig gebruikt ter ondersteuning van een dieet, maar nog te vaak beperkt zich dit tot “vetverbranders”. Tijdens het RainPharma dieet worden orthomoleculaire voedingssupplementen gebruikt, met als basis Daily Boost en Mighty Night. Zij gaan allereerst mogelijke vitamine- en mineralentekorten opvangen, maar geven ook een boost aan huid, haar en nagels. We gaan echter verder dan dat. Het is bewezen dat afslanken op korte termijn ook ongezond kan zijn. Zo worden er bijvoorbeeld toxines opgeslagen in de vetmassa. Wanneer dit vet verbrand wordt, komen deze toxines vrij. Wanneer dit tegen een hoog tempo gebeurt heeft ons lichaam meer dan ooit nood aan een duwtje in de rug. De supplementen van RainPharma werden onder meer ontwikkeld om het lichaam te helpen bij deze processen, zodat het afslanken ook op korte termijn gezond wordt en blijft. Dit is dan weer de reden waarom mensen na het RainPharma dieet makkelijker op gewicht blijven dan bijvoorbeeld bij een klassiek proteïnedieet.

Een dieet met vervangproducten is ongezond.

Dit is één van de hoofdredenen waarom RainPharma zich beperkt tot shakes in poedervorm. De dieetmarkt is een zeer levendige markt en tegenwoordig hebben ze van elk voedingsmiddel een “light” of “dieet” versie. Dieetproducten zijn vaak niet veel magerder dan het origineel en al zeker niet gezonder. Klassieke proteïnediëten spannen de kroon in de uitgebreidheid van hun assortiment. Deze producten zijn vaak verlaagd in koolhydraatgehalte en verrijkt met eiwitten. Wanneer men de voedingswaarde van een voedingsmiddel zo drastisch gaat veranderen dient men allerlei stabilisatoren, kleur-, geur en smaakstoffen toe te voegen om het product aantrekkelijk en smaakvol te houden. RainPharma maakt gebruik van shakes, aangevuld met verse groenten en vers vlees, vis of eieren. Waarom een omelet in poedervorm maken als een verse omelet met verse tomaat, champignons en ui ook perfect in het dieet past? Bovendien hoeven wij geen bewaarmiddelen te gebruiken.

Men krijgt een tekort aan vezels, met constipatie tot gevolg.

De basis van bijvoorbeeld een proteïnedieet is het streng beperken van koolhydraten. Vezels zijn ook een vorm van (onverteerbare) koolhydraten, dus wanneer je koolhydraten beperkt, krijg je vaak ook te maken met een vezeltekort. Constipatie is daarom één van de vaakst voorkomende klachten bij een klassiek proteïnedieet. Bij het Rainpharma dieet is het zo dat men vanaf dag één groenten mag (moet!) blijven eten, om zo de vezelinname op een natuurlijke manier te bewaren. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van Fiber Powder. Dit is een vezelpreparaat, specifiek gemaakt voor de goede bacteriën in onze darm. Doordat deze niet ondervoed geraken kunnen zij de darmflora in balans houden en op die manier het stoelgangpatroon normaliseren. Niet alleen constipatie, maar ook diarree of andere darmklachten worden hiermee verholpen.

Snel afvallen is ongezond voor het lichaam.

Gewicht verliezen doet allerlei zaken met het lichaam: de bloeddruk normaliseert, de cholesterol- en bloedsuikerspiegel dalen, men voelt zich fitter en gewrichten worden minder belast. Op korte termijn worden er echter bepaalde processen in gang gezet die minder gezond zijn. Dit is zo bij elk dieet, maar bij “snelle diëten” gebeurt dit sneller en kan het zijn dat het lichaam moeite heeft met deze processen in juiste banen te leiden. Daarom worden er bij het Rainpharma dieet méér dan enkel vitamines en vetverbranders gegeven als supplement. Elk supplement is samengesteld om ons lichaam te helpen bij deze processen. High Tech AOX gaat bijvoorbeeld helpen de toxines en vrije radicalen die vrijkomen uit de vetmassa te isoleren en af te voeren. Alleszins: overgewicht moet bestreden worden. Tijdens het Rainpharma dieet gaat dit in het begin erg snel, maar toch gecontroleerd. Dat heeft tal van voordelen voor je algemene gezondheid én je motivatie.

Eiwitrijke diëten zijn cholesterol- en vetrijk.

Er bestaan diëten waar meerdere malen per dag gebruik wordt gemaakt van een natuurlijke eiwitbron: vlees, vis en eieren. Tot vijf keer per dag eet je een (relatief grote) portie van deze producten. Naast eiwitten bevatten zij ook echter veel kilocalorieën, (verzadigd) vet en cholesterol. Tijdens het Rainpharma dieet wordt er gemiddeld eenmaal om de twee dagen een portie vlees, vis of eieren toegelaten, daarnaast wordt er gewerkt met zuivere proteïnesupplementen. Deze zijn niet alleen cholesterolvrij, maar ze bevatten zeer weinig vet (waarvan minder dan 1g verzadigd vet). Daarnaast zijn ze ook gluten- en caseïnevrij, vrij van aspartaam, polyolen, kunstmatige geur- en kleurstoffen en bewaarmiddelen. Om nog maar te zwijgen over hormonen en resten van medicatie (zoals antibiotica) in vlees en vis.

Het metabolisme valt helemaal stil.

Niets (of zeer weinig) eten heeft inderdaad tot gevolg dat het metabolisme vertraagt, zodat men na een tijdje niets meer afvalt, ondanks dat men erg weinig eet. Tijdens het Rainpharma dieet eet men vijf maal per dag. Daarnaast eet u elke dag 2 ruime porties groenten. Dit komt gemiddeld overeen met meer dan 500g groenten, maar dit kan oplopen tot 2,5kg (afhankelijk van welke groenten u kiest). Frequent kleine porties eten is de sleutel tot het behouden van een goed werkend metabolisme. Tijdens het Rainpharma dieet valt je metabolisme niet stil. Niet vergeten dat het ‘snelle afvallen’ maar een hele korte periode van ons dieet uitmaakt. Het dient gewoon om je een snelle en motiverende start te geven.

Een afspraak maken of meer info nodig?

Via onderstaand formulier neem je gemakkelijk contact op met ons.

    Een afspraak maken of meer info nodig?

    Via onderstaand formulier neem je gemakkelijk contact op met ons.