Okono Foods & Snacks

Okono Foods & Snacks

Okono maakt heerlijke Belgische 100% vegan, suiker-en glutenvrije en keto-vriendelijke chocolade, granola, crackers en brood.

Deze hoogwaardige producten zijn ontworpen om jouw energie gedurende de dag te ondersteunen, je bloedsuiker stabiel te houden en een gezonde levensstijl mogelijk te maken.

Chocolade & Pasta

Onze chocolade en pasta bevatten de zoetstoffen Erythritol en stevia, natuurlijke suikervervangers zonder calorieën en zonder koolhydraten. En het allerbelangrijkste: zonder enige impact op je bloedsuikerspiegel.

Keto Bar

Onze Keto Bar geeft instant energie en heeft geen invloed op je bloedsuikerspiegel. Een must-have voor iedereen met een gezonde levensstijl. Verkrijgbaar in 5 heerlijke smaken.

Granola

Onze granola is een heerlijke mix van noten en zaden. De natuurlijke ingrediënten van de 3 smaken zijn zorgvuldig geselecteerd. Ook heerlijk als topping op een dessert, in een salade of soep. Onze granola is glutenvrij, vegan en bevat geen toegevoegde suikers.

Bakken

Ontdek onze gezonde bakproducten. Maak jouw baksels heerlijk en voedzaam met onze selectie. Gezond bakken was nog nooit zo eenvoudig!

Jouw gezondheid en welzijn zijn onze prioriteit

Te veel suiker en bewerkt voedsel vergiftigen ons lichaam en geest. Onze missie is om mensen te helpen hun suikerinname te verminderen .

Wij geloven in pure, niet-bewerkte ingrediënten van hoge kwaliteit. Daarom zijn alle Okono producten vrij van verborgen toegevoegde suikers, kunstmatige zoetstoffen, gluten, lactose, soja, emulgatoren en additieven. Bovendien worden alle Okono producten met liefde lokaal handgemaakt.