Over ons

Over ons

Corporella-Spring-2021-037-683x1024-1.jpeg

Alex Ballyn

Kinesitherapie
Alex is kinesitherapeut en meer dan dertig jaar een gevestigde waarde in Lier. Hij is gespecialiseerd in sportrevalidatie, manuele therapie, aethiopathie, myofasciale technieken en aanpak van acute en chronische letsels. Zijn sleutelwoorden: individuele aanpak, manuele technieken en actieve revalidatie. Alex behoort tot de pioniers van de Indiba-behandelingen in België. Tevens is hij nationaal en internationaal lesgever bij het Indiba-trainersteam.
greet-1.png

Greet Dieltjens

Gezond gewicht | Huidproblemen | Menopauze
Greet is kinesitherapeute en menopauzeconsulente. Zij is één van de pioniers van het Rainpharma Dieet in België. Greet volgde een opleiding orthomoleculaire geneeswijzen en is ook voedingsconsulente en epigenetisch huidtherapeute. Haar specialiteiten: begeleiden naar een gezond gewicht, oplossen van huidproblemen en volledige ondersteuning van de menopauze. Greet helpt je op weg naar een gezonde en energieke levensstijl.
marian-671x1024-1.png

Marian Van Doninck

Kinesitherapie
Marian is kinesitherapeute, gepecialiseerd in de manuele therapie, basis fasciatherapie, myofasciale technieken en dry needling. Marian is verantwoordelijk voor de huisbezoeken indien u zich niet kan verplaatsen.
lynn-687x1024-1.png

Lynn Lacroix

Esthetische behandelingen
Lynn is gespecialiseerd voetverzorger en tevens schoonheidsspecialiste. Lynn is een jonge mama en maakt bewuste keuzes voor de verzorging van haar gezin. Samen met collega's Vanessa en Sylvie staat zij mee in voor onze workshops over natuurlijke huidverzorging en minerale make-up. Je kan bij haar ook terecht voor andere schoonheidszorgen en onze RainPharma huidkuren.
IMG_1395-2-768x1022-1.jpg

Frauke Dirickx

Commercieel verantwoordelijke | Duizendpoot | Happiness Officer
Hou jij van volleyball? Dan herken je Frauke ongetwijfeld wel. ​​​​​​​​Zij was jarenlange aanvoerster van de Yellow Tigers,​​​​​​​​ ons nationaal volleybal team.​​​​​​​​ Frauke helpt mensen bewust te maken om volgens een gezonde en fitte levensstijl te leven. Frauke is een échte RainPharma fan. Zij is dan ook de perfecte match met ons dynamisch team om onze passie en gezonde levensstijl te delen.
IMG_0BBB8AC34AA2-1-768x1019-1.jpeg

Vanessa Porton

Health & Beauty | Inside Out Expert
Gezond van binnen naar buiten is het motto van Vanessa, de filosofie waar Corporella en RainPharma voor staan. Wil je een blijvend gezond gewicht? Beter slapen? Minder stress? Op zoek naar balans? Tijdens een gezondheidsgesprek kom je bij haar te weten waar je werkpunten zitten en hoe we jou kunnen helpen. Heb je huidproblemen? Dan kunnen we je de RainPharma huidkuur aanbevelen, een combinatie van advies en gelaatsverzorging op maat. Vanessa laat je stralen van binnen naar buiten, Inside Out.
Corporella-Spring-2021-030-683x1024-1.jpeg

Sylvie Michiels

Esthetische behandelingen | Schoonheidsspecialiste
Sylvie heeft haar eigen instituut gerund. Na meer dan 20 jaar besloot ze ons te vervoegen voor een nieuwe uitdaging. Net zoals bij Lynn en Vanessa kan je bij Sylvie terecht voor je verzorgingen en RainPharma huidkuur. Zelf is Sylvie een grote fan van onze natuurlijke producten en geeft deze boodschap ook graag door aan haar twee zonen. Zij leeft met haar gezin volgens de filosofie die wij hanteren en brengt graag deze boodschap ook aan jou.
IMG_6937-689x1024-1.jpg

Tijs Ballyn

Verantwoordelijke Corporella Mechelen | RainPharma Concept Store
Wil je een blijvend gezond gewicht? Beter slapen? Minder stress? Op zoek naar balans? Heb je huidproblemen? Kom langs of boek een gezondheidsgesprek. Tijs begeleidt je met plezier naar je meest gezonde en pure versie. Ben jij fan van duurzame, ecologische en natuurlijke verzorging? Op zoek naar een geschenk? Bezoek dan onze RainPharma Concept Store in Mechelen.
IMG_2028.jpeg

Merel Minne

Schoonheidsspecialiste
Merel is één van onze schoonheidsspecilasten. Zij deelt graag haar kennis en biedt jou de beste zorgen tijdens de behandeling. Haar passie voor schoonheid en welzijn is besmettelijk en haar professionele aanpak zorgt ervoor dat je je ontspannen en tevreden voelt na elke behandeling. Door haar opgewekte en positieve houding maakt Merel van jouw bezoek aan Corporella een heel plezierige ervaring.