Over ons

Over ons

Corporella-Spring-2021-037-683x1024-1.jpeg

Alex Ballyn

Kinesitherapeut - Indiba Expert
Alex staat als kinesitherapeut bekend als een vaste waarde in Lier. Zijn expertise omvat een breed scala aan specialiteiten, waaronder sportrevalidatie, manuele therapie, aethiopathie en myofasciale technieken, waarmee hij zowel acute als chronische letsels aanpakt. Met zijn focus op een individuele benadering biedt Alex zijn patiënten een gepersonaliseerde en effectieve behandeling. Alex is expert op het gebied van Indiba-behandelingen in België, waar hij niet alleen behandelt, maar ook lesgeeft aan collega kinesitherapeuten.
greet-1.png

Greet Dieltjens

Menopauzeconsulente
Greet is een menopauzeconsulente met een diverse achtergrond. Zij begon als kinesitherapeute voordat ze zich specialiseerde in orthomoleculaire geneeskunde, voedingsadvies en epigenetische huidtherapie. Als een van de pioniers van het Rainpharma Dieet in België, heeft ze een brede expertise opgebouwd in het begeleiden naar een gezond gewicht, het aanpakken van huidproblemen en het bieden van volledige ondersteuning tijdens de menopauze. Haar passie ligt in het helpen om een gezonde en energieke levensstijl te bereiken. Greet helpt je graag op weg naar jouw persoonlijke gezondheidsdoelen.
marian-671x1024-1.png

Marian Van Doninck

Kinesitherapeute
Marian is een ervaren kinesitherapeute met een specialisatie in diverse gebieden, waaronder manuele therapie, fascia therapie, myofasciale technieken en dry needling. Dankzij haar uitgebreide kennis kan zij een breed scala aan musculoskeletale aandoeningen en blessures effectief behandelen. Marian is verantwoordelijk voorr onze huisbezoeken, voor diegenen die zich niet kunnen verplaatsen naar de praktijk.
lynn-687x1024-1.png

Lynn Lacroix

Gespecialiseerd Voetverzorger - Schoonheidsspecialiste
Lynn, gespecialiseerde voetverzorgster en schoonheidsspecialiste, brengt een unieke touch aan jouw verzorgingsroutine. Als jonge mama maakt Lynn bewuste keuzes voor de gezondheid van haar gezin, wat de benadering van haar werk beïnvloedt. Met een focus op natuurlijke verzorging en persoonlijk advies, laat Lynn je stralen met een gezonde gloed. Je kan bij Lynn terecht voor een gespecialiseerde voetverzorging, gelaatsverzorgingen en een endermologie behandeling, hét hulpmiddel tegen cellulitis.
IMG_1395-2-768x1022-1.jpg

Frauke Dirickx

RainPharma Expert - Happiness Officer
Hou jij van volleyball? Dan herken je Frauke ongetwijfeld wel. Haar rol als voormalig aanvoerster van de Yellow Tigers, het nationale volleybalteam, toont haar toewijding aan sport en teamwerk. Haar betrokkenheid bij het promoten van een gezonde levensstijl, samen met haar expertise als RainPharma-expert, maakt haar een waardevol lid van ons Corporella-team. Het is geweldig om te zien hoe mensen zoals Frauke hun passies combineren om anderen te inspireren en te helpen bij het streven naar een gezonder en filter leven.
Corporella

Vanessa Porton

Integraal Orthomoleculair Therapeut - Inside Out Expert
Gezond van binnen naar buiten is het levensmotto van Vanessa, integraal orthomoleculair therapeut. Dit sluit naadloos aan bij de filosofie van Corporella. Ben je op zoek naar blijvend gewichtsverlies? Wil je beter slapen, minder stress ervaren en streven naar innerlijke balans? Hecht je waarde aan preventieve gezondheidszorg? Tijdens een consult met Vanessa zal ze jouw persoonlijke gezondheidsdoelen bespreken en samen ontdekken waar je eventuele knelpunten liggen. Op basis hiervan stellen we een plan op om jou te begeleiden naar een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Vanessa's aanpak laat je van binnenuit stralen naar buiten, Inside Out.
Corporella

Eef Ceulemans

Massagetherapeute - Expert huidproblemen
Eef is een verpleegkundige met specialisaties in massagetechnieken en huidadvies. Zij zet haar expertise in om zowel innerlijke als uiterlijke gezondheid te bevorderen. Met haar uitgebreide kennis van natuurlijke oplossingen voor huidproblemen, biedt ze een unieke benadering die gebaseerd is op zorgvuldig onderzoek en ervaring. Haar zorgzame persoonlijkheid komt duidelijk naar voren in elk gesprek, massage, gelaatsbehandeling of huidkuur die ze geeft. Je kan bij haar ook zelf veel bijleren dankzij onze populaire workshops. Eef streeft ernaar om jouw een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij je je zowel verzorgd als gehoord voelt.
IMG_6937-689x1024-1.jpg

Tijs Ballyn

Verantwoordelijke Corporella Mechelen - RainPharma Expert
Wil je streven naar een blijvend gezond gewicht, verbeterde slaap, verminderde stress of een betere balans in je leven? Heb je te kampen met huidproblemen? Aarzel dan niet om langs te komen of een gesprek te boeken bij Tijs. Deze RainPharma Expert staat klaar om je met plezier te begeleiden naar je meest gezonde en pure versie. Ben je geïnteresseerd in duurzame, ecologische en natuurlijke verzorgingsproducten? Of zoek je een bijzonder geschenk? Breng dan zeker een bezoek aan onze RainPharma Concept Store in Mechelen. Tijs en zijn team verwelkomen je graag. Zij helpen je met deskundig advies en een ruime selectie aan producten die aansluiten bij jouw gezondheids- en welzijnsbehoeften.
Corporella

Charlotte Driezen

Schoonheidsspecialiste
Charlotte is een schoonheidsspecialiste die houdt van een gezonde, natuurlijke levensstijl. Zij deelt graag haar kennis en biedt jou de beste zorgen tijdens een massage, gelaatsbehandeling, voetverzorging, endermologie of huidkuur. Haar passie voor schoonheid en welzijn is besmettelijk en haar professionele aanpak zorgt ervoor dat je je ontspannen en tevreden voelt na elke behandeling. Door haar opgewekte en positieve houding maakt Charlotte van jouw bezoek aan Corporella een heel plezierige ervaring.