Alex Ballyn

Kinesitherapie

Indiba Expert


Alex is kinesitherapeut en meer dan dertig jaar een gevestigde waarde in Lier. Hij is gespecialiseerd in sportrevalidatie, manuele therapie, aethiopathie, myofasciale technieken en aanpak van acute en chronische letsels. Zijn sleutelwoorden: individuele aanpak, manuele technieken en actieve revalidatie. Alex behoort tot de pioniers van de Indiba-behandelingen in België. Tevens is hij nationaal en internationaal lesgever bij het Indiba-trainersteam.

Kinesitherapie

Indiba Expert


Alex is kinesitherapeut en meer dan dertig jaar een gevestigde waarde in Lier. Hij is gespecialiseerd in sportrevalidatie, manuele therapie, aethiopathie, myofasciale technieken en aanpak van chronische letsels. Zijn sleutelwoorden: individuele aanpak, manuele technieken en actieve revalidatie. Alex behoort tot de pioniers van de Indiba-behandelingen in België. Tevens is hij nationaal en internationaal lesgever bij het Indiba-trainersteam.

Greet Dieltjens

Gezond gewicht

Huidproblemen 

Menopauze


Greet is kinesitherapeute en menopauzeconsulente. Zij is één van de pioniers van het Rainpharma Dieet in België. Greet volgde een opleiding orthomoleculaire geneeswijzen en is tevens voedingsconsulente en epigenetisch huidtherapeute. Haar specialiteiten: begeleiden naar een gezond gewicht, oplossen van huidproblemen, ondersteuning van de menopauze. Greet helpt je op weg naar een gezonde, energieke levensstijl.

Gezond gewicht

Huidproblemen

Menopauze


Greet is kinesitherapeute en menopauzeconsulente. Haar specialiteiten: begeleiding van je menopauze, medische voetverzorging, endermologie en begeleiden naar een gezond gewicht. Greet is één van de pioniers van het Rainpharma Dieet in België. Zij volgde een opleiding orthomoleculaire geneeswijzen en is tevens voedingsconsulente en epigenetisch huidtherapeute. Dit alles om u beter op weg te helpen naar een gezonde levensstijl.

Marian Van Doninck

Kinesitherapie

Dry Needling


Marian is kinesitherapeute, gepecialiseerd in de manuele therapie, basis fasciatherapie, myofasciale technieken en dry needling. Marian is verantwoordelijk voor de huisbezoeken indien u zich niet kan verplaatsen.

Kinesitherapie


Collega Marian is de rechterhand van Alex. Zij is kinesitherapeute, gepecialiseerd in de manuele therapie, basis fasciatherapie en dry needling. Zij is momenteel in opleiding voor myofasciaal therapeut. Alle behandelingen gebeuren steeds in overleg met Alex. Marian is verantwoordelijk voor de huisbezoeken indien u zich niet kan verplaatsen.

Lynn Lacroix

Esthetische behandelingen

Gespecialiseerd voetverzorger


Lynn is gespecialiseerd voetverzorger en tevens schoonheidsspecialiste. Lynn is een jonge mama en maakt bewuste keuzes voor de verzorging van haar gezin. Samen met Ellen en Sylvie staat zij mee in voor onze workshops over natuurlijke huidverzorging en minerale make up. Je kan bij haar ook terecht voor andere schoonheidszorgen en onze massages.

Esthetische behandelingen

Workshops


Charlotte is gespecialiseerd voetverzorger en tevens schoonheidsspecialiste. Zij is ook epigenetisch huidtherapeut, een belangrijke meerwaarde voor specifieke huidproblemen. Hierdoor zal iedere verzorging anders zijn en op maat.  Samen met Ellen staat zij mee in voor onze workshops over natuurlijke huidverzorging en minerale make up. Je kan bij haar ook terecht voor andere schoonheidszorgen en onze massages.

Ellen Leemans

Esthetische behandelingen

Kanker Beauty Professional

Workshops


Ellen is schoonheidsspecialiste en epigenetisch huidtherapeut. Zij is tevens gediplomeerd Kanker Beauty Professional. Net als jij zijn onze behandelingen uniek. Daarom zal iedere verzorging telkens anders zijn. Samen met Lynn en Sylvie geeft zij gespecialiseerd advies bij specifieke problemen met onze natuurlijke producten. Rainpharma heeft ons centrum uitgekozen tot opleidingscentrum waar Ellen andere verdeelpunten opleidt tot skincare specialisten.

Schoonheidsspecialiste

Workshops


Ellen is schoonheidsspecialiste en epigenetisch huidtherapeut. Zij is tevens gediplomeerd Kanker Beauty Professional. Net als jij zijn onze behandelingen uniek. Daarom zal iedere verzorging telkens anders zijn. Samen met Charlotte geeft zij gespecialiseerd advies bij specifieke problemen met onze natuurlijke producten. Rainpharma heeft ons centrum uitgekozen tot opleidingscentrum waar Ellen andere verdeelpunten opleidt tot skincare specialisten.

Sharon Delcourt

Kinesitherapie

Dry Needling


Sharon is de jongste telg van ons team. Als musculoskeletale kinesitherapeute staat ze in voor actieve revalidatie.
Zij heeft de basis Dry Needling en de volledige opleiding fascia tools helemaal onder de knie.
Sharon is zeer leergierig en zal zich de komende jaren verder specialiseren om ons aanbod te verruimen.
Hierdoor zullen wij nog meer een aangepaste therapie kunnen aanbieden om jou te  helpen.

Kinesitherapie


Sharon is de jongste telg van ons team. Als musculoskeletale kinesitherapeute staat ze in voor actieve revalidatie.
Zij heeft de basis Dry Needling en de volledige opleiding fascia tools helemaal onder de knie.
Sharon is zeer leergierig en zal zich de komende jaren verder specialiseren om ons aanbod te verruimen.
Hierdoor zullen wij nog meer een aangepaste therapie kunnen aanbieden om jou te kunnen helpen.