Behandelingen

Kies een behandeling voor meer informatie

Bij Corporella (in Lier) bieden wij een uitgebreid aanbod aan behandelingen aan

Gelaatsverzorging

Onze gelaatsverzorgingen zijn gericht op huidverbetering en relaxatie, waarbij we bij elk bezoek de conditie van je huid bekijken en een op maat gemaakte behandeling bieden. Elke behandeling omvat een dubbele reiniging, scrub en à la minute bereide gelaatsmaskers op basis van de huidconditie. Bij ieder bezoek krijg je ook advies van wat jij zelf kan doen om je huid te verbeteren of voor een gezonde en stralende huid.

Je kan kiezen tussen een behandeling van een uur met één gelaatsmasker of 90 minuten met twee maskers, inclusief massage van handen of voeten en nek terwijl de maskers intrekken. Wij werken uitsluitend met de RainPharma verzorgingslijn. Wij geloven in natuurlijke schoonheid en werken daarom met deze producten die geen chemische toevoegingen of bewaarmiddelen bevatten. 

 

Gespecialiseerd huidadvies

Heb je specifieke problemen? Wil je meer te weten komen over het verband tussen je voeding en je huid? Ben je benieuwd welke voedingssupplemnten voor jou geschikt zijn? Wil je weten hoe jij je huid van binnenuit kan verbeteren? Dan kan je rekenen op extra gepersonaliseerd advies van onze schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

Tarieven
  
Gelaatsverzorging van 60 minuten€ 90
Gelaatsverzorging van 90 minuten€ 120
Rainpharma-Corporella_c_The-Fresh-Light-352-1.jpg
Rainpharma-Corporella_c_The-Fresh-Light-228.jpg

Huidverbetering

Wil jij ook een stralende huid? Het is tenslotte je visitekaartje. Heb je al van alles geprobeerd maar blijven huidproblemen terugkomen? Dan gaan we graag een stapje verder en bieden we een huidverbeteringskuur van 1 à 2 maanden aan. Hierbij leer je precies wat jouw huid nodig heeft.

Samen met onze epigenetisch huidtherapeute bekijken we tijdens een uitgebreide intake wat er verbeterd kan worden. We bespreken onder andere je voedingspatroon, of je voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt die nodig zijn voor de opbouw van je huid, welke producten je gebruikt en of je huidproblemen hebt zoals eczeem. We helpen je bij het oplossen van eventuele problemen en geven advies dat speciaal op jouw huid is afgestemd.

Je kunt de kuur combineren met 4 of 8 professionele gelaatsverzorgingen van een uur, die gegeven worden door onze huidspecialiste. Zo kom je wekelijks of tweewekelijks langs voor verzorging en advies en kunnen we snel bijsturen waar nodig. Elke behandeling zal anders zijn, afhankelijk van de conditie van je huid op dat moment.

Daarnaast kunnen de professionele verzorgingen worden aangevuld met producten van Rainpharma voor thuisverzorging. Op die manier werk je mee aan echte huidverbetering.

Tarieven
Huidkuur per behandeling van 60 minuten€ 90
Huidkuur 4 behandelingen van 60 minuten€ 340
Huidkuur 8 behandelingen van 60 minuten (7 + 1 gratis)€ 630
Huidkuur per behandeling van 90 minuten€ 120
Huidkuur 4 behandelingen van 90 minuten€ 460
Huidkuur 8 behandelingen van 90 minuten (7 + 1 gratis)€ 840

Gespecialiseerde voetverzorging

Met een gespecialiseerde voetverzorging bieden wij een hygiënische verzorging van de voeten, inclusief nagelverzorging, het verwijderen van eelt en eeltpitten alsook de behandeling van likdoorns, kloven, schimmelnagels, ingegroeide nagels en meer. We werken altijd handmatig in combinatie met een freesapparaat met nattechniek. Dit biedt voordelen zoals, continue ontsmetting, geen rondvliegend stof, een aangenaam en verfrissend gevoel, en een verfijnde afwerking.

Als je geen eelt of problemen hebt aan je voeten, kan je ook kiezen voor een basisvoetverzorging. Dit is een standaard verzorging van nagels knippen en vijlen. Bij deze verzorging wordt geen eelt weggenomen. Deze verzorging wordt wel afgrond met een voetvijl en insmeren van de voeten.

Tarieven
Basisverzorging € 45
Gespecialiseerde voetverzorging € 55
voetverzorging.jpg
Rainpharma-Corporella_c_The-Fresh-Light-003-1.jpg

Spa Pedicure

Bij een Spa pedicure krijgen je voeten de nodige verzorging en verwennerij. Onze huidspecialisten werken enkel met natuurlijke producten om de beste kwaliteit te kunnen bieden. Je begint met een voetwassing met een unieke detox scrub op basis van actieve houtskool. Vervolgens worden je nagels verzorgd en het eelt verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een revitaliserende voetmassage. Dit alles zorgt voor een heerlijke verwenning van je voeten.
Tarieven
Spa Pedicure € 75

Hotstone-massages

Je kan ook kiezen voor een hotstone-massage.
Bij deze massage worden manuele technieken gecombineerd worden met warme lavastenen. Een hotstone massage is zeer geschikt bij vermoeide of pijnlijke spieren. De lavastenen hebben een sterke magnetische kracht die nieuwe energie geeft aan het lichaam. Een weldaad voor lichaam en geest.

Tarieven
30 minuten€ 60
60 minuten€ 85
90 minuten€ 115
Rainpharma-Corporella_c_The-Fresh-Light-056-1-768x512-1.jpg
Rainpharma-Corporella_c_The-Fresh-Light-274-1.jpg

Massages

Verwen jezelf met een massage en ontsnap even aan de dagelijkse stress.

Onze massages worden uitgevoerd met natuurlijke, plantaardige massageoliën van Rainpharma zonder bewaarmiddelen. Deze oliën bevatten een mix van druivenpit-, amandel-, jojoba- en arganolie en essentiële oliën voor een complete verzorging van je huid en een diepe ontspanning van je geest.

Je kunt kiezen uit verschillende geuren en de massage kan worden geboekt voor 30, 60 of 90 minuten.

Laat je verwennen en kom tot rust.

Tarieven
30 minuten€ 50
60 minuten€ 75
90 minuten€ 105

Ontharing

Ontharingen kunnen enkel geboekt worden in combinatie met een behandeling zoals gelaatsverzorging of massage. 

We behandelen alle zones van het lichaam, volgens een snelle en hygiënische methode. Hierbij maken we gebruik van producten op basis van karitéboter en aloë vera.
 
Tarieven voor haar
OptiesPrijs
Wenkbrauwen€ 15
Bovenlip€ 15
Kin€ 15
Wangen€ 14
Gelaat volledig (incl. wenkbrauwen)€ 25
Onderarmen€ 17
Armen volledig€ 25
Onderbenen, knie inbegrepen€ 25
Benen volledig€ 38
Bikinilijn (naast slip)€ 18
Brazilian small (streepje)€ 30
Full brazilian (schaamlippen en bilnaad)€ 38
Oksels€ 16
Diverse kleine zones (tepel, navel…)€ 8
Tarieven voor hem
Rug en schouders€ 30
Borst of buik€ 22
Borst en buik€ 30
woman-getting-legs-waxed-at-a-spa-PSPQFWJ-1024x684-1.jpg

Een afspraak maken of meer info?

Via onderstaand formulier neem je gemakkelijk contact op met ons.
Corporella