Kalfspiccata met spinazie en bloemkoolrisotto

Ingrediënten voor 1 persoon

150g bloemkool(rijst)

150g spinazie

1 teentje knoflook

Verse salie

2 draadjes saffraan

100ml kippenbouillon

100g kalfshaasje

Peper

Himalayazout

Scheut olijfolie

Bereiding

Je kan bloemkoolrijst kant en klaar aankopen in de winkel, of je hakt bloemkool fijn tot de gewenste grootte. Snijd de knoflook fijn en fruit hem glazig in een scheut olijfolie. Voeg de bloemkoolrijst toe, schep enkele keren om en overgiet met de kippenbouillon. Voeg ook peper, zout en de saffraan toe. Laat enkele minuten heel zacht sudderen tot wanneer de bloemkool gaar is en de bouillon bijna volledig in de rijst getrokken. Voeg nu de spinazie toe en laat nog even op het warme vuur staan zodat de spinazie slinkt.

Snijd het kalfshaasje in dunne lapjes. Op elk lapje leg je een salieblaadje en druk je het goed aan zodat het op het vlees plakt. Verhit een scheut olijfolie in een pan. Leg de kalfslapjes met de saliekant in de pan en laat gedurende 30 seconden bakken. Doe hetzelfde met de andere kant. Haal het vlees uit de pan en leg op een bord, breng op smaak met peper en zout. Schep de bloemkoolrisotto op het bord en werk af met een takje verse salie.

Smakelijk, Vanessa

Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?… Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij GreetTijsVanessa of Frauke zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27