Mac and cheese met een twist.

Ingrediënten voor 1 persoon

• Konjac pasta

• 230g bloemkool

• Handvol jonge spinazie

• Pecorino naar smaak

• 100g gedroogde ham (bv. Gandaham)

• Peper en Himalaya zout

• Nootmuskaat

• Takje peterselie

Bereiding

Kook of stoom de bloemkool gaar. Giet het kookvocht af en bewaar apart. Mix de bloemkool glad en voeg Pecorino naar smaak toe. Meng de bloemkool met een beetje kookvocht, tot de saus de gewenste dikte heeft. Zet op een heel zacht vuur en voeg de spinazie toe. Als deze geslonken is, breng je de kaassaus op smaakt met peper, zout en gemalen nootmuskaat. Hak de peterselie fijn. Snijd de gedroogde ham in fijne reepjes. Haal de konjac pasta uit de verpakking en spoel onder heet water af. Meng dan alle ingredienten samen. Smakelijk!

Mogen er bij jou ook een paar of meer kilootjes af?

Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?

Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. 
Je kan voor het RainPharma Dieet en Smart Nutrition Project terecht zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] 

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27