Bloemkoolpuree met gebakken champignons en smeuïge eitjes

Ingrediënten voor 1 persoon

200g bloemkool

200g champignons

2 eieren

Nootmustkaat

Peper en zout

Olijfolie

Teentje look

Bereiding

Kook de bloemkool gaar en mix fijn met een scheutje olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

Snijd de knoflook in schijven en fruit deze in een beetje olijfolie. Snijd de champignons in schijfjes. Haal de look uit de olie en bak er nu de champignons in. De olie zal de smaak hebben van de look zonder dat je de koolhydraten ervan eet. Breng de champignons op smaak met peper en zout.

Tip: Voeg het zout pas toe op het einde van het gaarproces, anders gaan de champignons veel vocht verliezen.

Kook de eitjes zacht. Serveer de bloemkoolpuree en champignons op een mooi bord, leg de eieren er bovenop en ‘breek’ ze in 2 zodat het eigeel er een beetje uit loopt.

Smakelijk, Vanessa

Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?

Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij GreetTijsVanessa of Frauke zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27