Ovenfrietjes van pastinaak met rode ui en kippenblokjes gemarineerd met curry.

Ingrediënten voor 2 personen

800g pastinaak

4 rode uien

200g kipfilet

Verse rozemarijn

Curry madras poeder 

Peper

Zout

Olijfolie

Bereiding

Snijd de kipfilet in blokjes en doe ze in een mengkom. Overgiet rijkelijk met olijfolie, bestrooi met curry poeder en zout. Laat minstens 1u trekken in de koelkast.

Warm de oven voor op 180°.

Schil de pastinaak en snijd in frietjes. Schil de uien en snijd in dikke ringen. Leg een bakpapier op een bakplaat en verdeel hier de frietjes over. Rits de blaadjes van de rozemarijntakjes en snipper ze fijn. Besprenkel de frietjes met olijfolie en strooi er de rozemarijn en zout over. Bak ongeveer 35 minuten. Na 10 minuten schep je de frietjes om, na 25 minuten terug en dan leg je ook de uiringen bij op de bakplaat. Houd de frietjes goed in het oog, elke oven heeft zijn eigen werking, waardoor de baktijd wel eens kan afwijken.

Bak intussen de kippenblokjes in een pan. Gebruik geen olijfolie omwille van de marinade. Zet het vuur niet te warm zodat de kruiden niet aanbranden.

Smakelijk, Vanessa

Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? … Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij Greet in Lier, bij Tijs in Mechelen, bij Vanessa in Lier en Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] of [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27