Kabeljauw met gegrilde groenten en sausje van paksoi en spinazie.

Ingrediënten voor 2 personen.

300g kabeljauw

1 grote ui

1 wortel

1 venkel

1 kleine zoete aardappel

1 paprika

1 theelepel Za’atar kruiden

Peper

Zout

Olijfolie

Saus:

½ paksoi

200g verse spinazie

2 eetlepels mosterd

8 groene olijven 

Bereiding

Warm de oven voor op 180°.

Snijd alle groenten in grote stukken en leg ze in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie en strooi er de Za’atar kruiden, peper en zout over. Zet in de oven tot de groenten gaar zijn.

Snijd de paksoi en spinazie fijn en stoof ze in een beetje olijfolie tot ze gaar zijn. Giet de helft van het vrijgekomen kookvocht weg. Voeg de olijven en mosterd toe en mix met de staafmixer tot een gladde saus.

Bak de kabeljauw in een pan met olijfolie. Zet eerst het vuur wat hoger om beide kanten krokant te bakken, zodat je de vis gemakkelijk kan omdraaien zonder dat hij uiteen valt. Laat dan op een zachter vuur verder garen. Breng op smaak met peper en zout.

Smakelijk, Vanessa

Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? … Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij Greet in Lier, bij Tijs in Mechelen, bij Vanessa in Lier en Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] of [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27