Steak met witloof en knolselderpuree

Ingrediënten voor 2 personen

2 steaks van +/- 100g per stuk

4 witloofstronken

½ knolselder (snijd de andere helft in stukjes en vries in)

50g gemalen Pecorino

0,5dl sojaroom

Nootmuskaat

Peper 

Zout 

Olijfolie

Bereiding

Snijd het poepje van de witloofstronken en haal de bittere kern weg met het puntje van je mes. Stoom de stronken beetgaar en snijd ze dan in 2.

Schil de knolselder en snijd in blokjes. Kook in 10-15 minuten gaar in water. Giet af en pureer met de staafmixer. Meng er de Pecorino en sojaroom onder. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.

Zet een grote pan met olijfolie op hoog vuur en schroei de steak langs beide zijden toe. Zet het vuur lager en leg het witloof bij in de pan. Roer het witloof regelmatig om zodat het niet aanbrandt. Bak de steak naar wens.

(Geïnspireerd door Pascale Naessens)

Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? … Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij Greet in Lier, bij Tijs in Mechelen, bij Vanessa in Lier en Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] of [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27