Slaatje met witloof en gedroogde ham

Ingrediënten voor 2 personen

IJsbergsla

2 witloofstronken

Enkele zongedroogde tomaten

4 artisjokharten

200g gedroogde ham

2 theelepels pijnboompitten

Peper 

Groentescheuten 

Dressing:

2 handvol basilicum

2 ansjovisjes

Olijfolie

Appelazijn

Bereiding

Snijd de ijsbergsla in 4 en dan 1 kwartje in fijne reepjes. Snijd de witloofstronken overlangs, snijd het einde er af en haal de bittere kern weg. Ook deze mag je in fijne reepjes snijden en mengen met de ijsbergsla. Laat de tomaatjes en artisjokharten een beetje uitlekken en snijd dan ook in kleinere stukken. Dresseer de sla op 2 borden, verdeel de tomaten en artisjokharten. Rol de sneetjes gedroogde ham in een bloem en verdeel deze ook. Strooi de pijnboompitten over de slaatjes, net als de groentescheuten en werk af met een beetje zwarte peper uit de molen.

Mix de ansjovis en basilicum fijn en voeg er olijfolie aan toe tot gewenste dikte. Omdat deze dressing al zeer zout is, hoef je geen zout meer toe te voegen. Lepel de dressing over de groenten.

Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? … Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij Greet in Lier, bij Tijs in Mechelen, bij Vanessa in Lier en Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] of [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27