De gemakkelijkste kippensoep ooit!

Ingrediënten 

1 soepkip

2 zakjes van 400g soepgroenten

4 kippenbouillonblokjes

Water

Peper 

Zout

(optioneel ½kg kippengehakt)

Bereiding

Doe alle ingrediënten in een soepkom en vul met water tot wanneer alles onderstaat. Zet een deksel op de kom en laat de soep zachtjes pruttelen. Als de kip gaar is, haal je deze uit de soep. Verwijder het vel en ‘pluis’ het vlees van de botten door het voorzichtig met 2 vorken uit elkaar te trekken. Voeg het kippenvlees terug toe aan de soep. Rol balletjes van het kippengehak en laat de soep nog even koken tot de balletjes gaar zijn. Breng op smaak met peper en zout.

Deze maaltijdsoep is heel gemakkelijk om klaar te maken, enorm lekker en gezond. Als ik kippensoep maak, maak ik in 1 keer enkele liters klaar, zo heb ik steeds een voorraad in de diepvries. (handig voor als er eens zieken in huis zijn ).

Smakelijk, Vanessa

Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? … Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij Greet in Lier, bij Tijs in Mechelen, bij Vanessa in Lier en Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] of [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27