Hoe Pim fris en monter de examens doorkomt

Het is weer van dat!
Pim zit opnieuw gekluisterd aan zijn bureau. 

Twee jaar geleden met Kerstmis werd Pim geveld door klierkoorts. 
Dat was echt geen cadeau met de examens voor de deur. 

Gans de blokperiode te bed en eerste examens niet kunnen deelnemen. 
Iemand die zo ziek was met klieren zo groot als ping pong ballen. Het leek een verloren zaak voor zijn examens. 

Maar dat was buiten zijn moeder gerekend.

Vanaf dag 1 heb ik hem volgepropt met supplementen.
Je kan je al voorstellen dat onze jongste puber hier niet echt heel meegaand in was. Toen hij echter spectaculaire verbetering voelde en hij terug naar Leuven vertrok, vroeg hij zelf om een pakketje samen stellen, want ‘dat helpt precies wel goed’.

Nu moet ik het niet meer vragen om zijn vitaminen te nemen. Hij vraagt nu ook niet meer om een pakketje samen te stellen. Hij weet nu zelf wat voor hem werkt. Alhoewel hij toch nog telkens bevestiging nodig heeft hoor…

Pim studeert nu thuis

Pim heeft er dit jaar voor gekozen om thuis te studeren. Hij kan nu niet terecht in de bib in Leuven en hij vindt het toch wel makkelijk dat zijn eten wordt voorgeschoteld.


Afspreken met vrienden is zoals je wel weet nu bijzonder moeilijk. Zijn ontspanning vindt hij dan in een stevige toer joggen en een robbertje ravotten als er eens een broer in zijn buurt komt.

Nu Pim thuis studeert, zien we de discipline die hij zich aangemeten heeft. Hij eet gezond, doet aan sport en neemt zijn dagelijkse portie vitaminen op tijd in. Hij moet alleen nog leren wat vroeger te gaan slapen. Als hij dat niet doet, komt er wel eens een ongepland dutje …
Sorry Pim, ik kon het niet laten 🤦‍♀️

Voor een betere weerstand

Niet de moment om ziek te worden. Gisteren zei hij: ‘Ik wil gerust corona krijgen, maar niet nu’. Daarom krijgt hij een dagelijkse dosis vitaminen en mineralen maar daar bovenop toch nog een extra portie vitamine C.
Gelukkig zijn er de voordelige Family Packs want iedereen neemt dat hier natuurlijk. Mighty Night, Daily Boost en Super C Boost zijn hier al maanden vaste waarden voor onze dagelijkse dosis weerstand. Deze drie vormen de potgrond van iedere cel in ons lichaam. 
Daarvoor moeten het geen examens zijn…


Ook de huid krijgt hiervan een stevige boost! Al gezien dat je student zijn huid er niet bepaald op vooruitgaat tijdens de examens? Meer puistjes dan anders? Neem dan ook zeker Omega 3 erbij. Dit is trouwens ook nog eens goed voor het geheugen.  

Het dragen van een mondmasker draagt ook niet bepaald bij tot een optimale kwaliteit van de huid.

Ik kan me voorstellen dat je zoon niet meteen te vinden is voor een reinigingsritueel. Dat was hier ook niet anders. Met de ‘Start to Cleanse’ kit heeft onze student toch het nut hiervan ingezien. Pim zijn bijna dagelijks mopje nu: ” Hoe laat is het? Beautytime! “

Misschien een leuk idee om deze kit cadeau te geven voor je zoon of dochter ‘s goed gevoel tijdens de examens. We hebben trouwens nog andere leuke skinkits. Klik hier als je er meer wil over weten.

Pim drinkt zich elke dag moed in

Voor betere concentratie, focus en meer energie, drinkt hij Mood. Een zakje oplossen in water bij het ontbijt. Het lijkt wel een vers geperst appelsiensapje, maar met nog meer vitamientjes.

Voor een gezonde nachtrust en een pak minder stress neemt hij YOGA

Ook voor de mama’s en papa’s die mee de stress ervaren en slecht slapen een absolute must! Yoga is een poedertje dat je oplost in water en drinkt net voor het slapen gaan. Het werkt ook meteen, dat is het grote voordeel. Pim vindt wel dat het precies stof is dat uit de stofzuiger komt en slecht smaakt, maar … het werkt, en dat telt.

Ikzelf kan trouwens niet meer zonder mijn Yoga. Onmisbaar voor moeders in de menopauze en mannen die last hebben met hun vrouwen in de menopauze en gestresste dochters en zonen in de examentijd 😁

Geuren verrichten wonderen tijdens de blok

Wist je dat geuren voor maar liefst 70% ons gemoed bepalen? 
Lavendel en sinaas helpen te ontspannen. Rozemarijn en basilicum of pepermunt stimuleren dan weer de concentratie. Gewoon verdampen in de kamer met een diffuser of verstuiven met een handige room spray. Lastig om je te blijven focussen? Sprenkel eens een druppel rozemarijn aan de binnenkant van je mouw. Dit kan wonderen verrichten voor de concentratie
Neem ook een douche met de één van deze geurige Skin Washes. Een douche nemen met de geur van zwarte peper monteert meteen op en geeft je meer pit. Een geurig bad met de Bonsoir blend helpt je dan weer ontspannen in je bed te kruipen.

Benieuwd naar onze geurige Skin Washes of essentiële oliën? Kom maar langs. We hebben er meer dan 20 waaruit je kan kiezen. Of klik hier

Goede raad van tante Greet

Je zit al maanden aan je bureau door het digitale les volgen en het stopt niet nu je moet studeren. Daarom in eerste instantie, beweeg voldoende, eet gezond en gevarieerd, neem op tijd je supplementen, probeer toch ook te ontspannen en zorg voor een regelmatige nachtrust. Zit niet continu te blokken. Maak ook tijd voor jezelf, laat je niet gaan, spreek af met een vriend voor een wandeling en volg de goed raad op van je mama of papa … Zo kan het niet anders dan goed aflopen hé?! Voor iedere student een dikke duim omhoog. Ook voor onze Pim: Toi Toi!!