Isabelle verloor 10 kilogram met het Smart Nutrition Project van RainPharma.

Isabelle had bij het begin van haar programma de belofte gemaakt dat ze een getuigenis wilde doen van zodra ze 10 kilogram zou kwijt spelen. Belofte maakt schuld 😁  Isabelle verloor 10 kilogram.

Isabelle wilde niet het gevoel hebben dat ze op dieet stond en voortdurend in haar hoofd te hebben dat ze veel zaken zou moeten ontzeggen. Het ‘Ik mag niks’ zou voor haar niet lukken. Gelukkig is dat ook niet het verhaal wat wij willen brengen om een gezond gewicht te bekomen. 

Lees hier haar verhaal.

De aanzet om te starten

Isabelle volgde een kennis op Instagram die zelf haar getuigenis gedeeld had over haar ervaring met het RainPharma dieet. 

“Ik was al lang op zoek naar een programma, maar vond niet echt de motivatie. Na de zomer, met het zien van de getuigenis van een kennis, kreeg ik meteen een trigger om er ook iets aan te doen. Ik heb contact gezocht met Corporella via mail. Ik kreeg meteen een telefoontje van Tijs. Ineens ging het snel, maar dat was goed. Nu had ik weinig tijd om mij te bedenken.”

De beste match

“Voor mij was dit iets nieuw. Ik wilde iets aan mijn gewicht doen, maar niet te vrijblijvend. Dat lukt niet voor mij. Het RainPharma programma leek daarom voor mij de gepaste oplossing. Ik wilde hierbij graag met het Smart Nutrition Project van RainPharma starten. Volgens mij zou dat in combinatie met mijn werk het beste matchen. Ik werk in Hotel Vé waar wij net als de gasten kunnen smullen van het eten dat geserveerd wordt. Soms is dat echter te lekker waarbij ik dan teveel eet of ongezonde keuzes maak.”

Nieuwe gewoontes.

Isabelle startte een half jaar geleden. Zij heeft tijdens het traject enkele nieuwe gewoontes eigen gemaakt. 

“Meer water drinken is één van mijn nieuwe ingebakken gewoontes. Daarnaast is mijn dagelijks eetpatroon sedert een half jaar geleden veranderd. Maar eigenlijk zijn het geen supergrote veranderingen die ik heb moeten doorvoeren. Je weet wel dat je op je eten aan het letten bent, en uiteraard ben je bezig met ‘eten’. Daarom dat ik in het weekend graag de tijd neem om alles voor te bereiden. Ik maak op zondag graag mijn slaatjes voor de week die komt. Handig om iedere dag iets kant en klaar te hebben staan in de koelkast.”

Ontbijten deed ik vroeger niet echt. Dat doe ik nu dus met een shake. Als ik het toch al eens vergeet en rond 11u besef dat ik nog niet heb gegeten is een shake toch wel heel handig. Shakes zijn nu een aanvulling op mijn voedingspatroon. Ik vind de RainPharma shakes niet alleen heel lekker, maar ook praktisch om mee te nemen. Ik kreeg onlangs de tip om een babypoeder torentje te vullen met de eiwitpoeders. Makkelijk als ik op weekend of op stap ga.” 

“Wat ik niet veranderd heb is sporten. Voor mij hoeft dat helemaal niet. Ik loop wel meer rond in het hotel als dat ook telt om meer te bewegen.”

Uit eten en sociaal leven.

“Ik eet veel groenten en zo weinig mogelijk geraffineerde koolhydraten. Als ik elders ga eten probeer ik die gezonde lijn ook door te trekken. Vroeger at ik toch ook echt veel meer op restaurant dan nu. Daar ben ik vanaf gestapt. In plaats van te lang te blijven tafelen, gaan we nu na de maaltijd ergens anders iets drinken. Gezonder voor mijn voedingspatroon én mijn portemonnee 😉

“Ik heb een druk sociaal leven. Ik ga heel graag uit eten, iets wat ik echt niet kan of wil laten. Ik vind het echter niet moeilijk omdat ik de balans gevonden heb tussen de leuke uitjes en het lekkere eten. Ik kan mij dan ook perfect engageren om af en toe eens wat strenger te letten op mijn voeding wanneer ik het nodig vind om te corrigeren.”

Net terug van vakantie.

Vakantie is vaak een uitdaging. Zo is Isabelle er mee om gegaan:

“Het is losser verlopen en heb ook genoten van een aperitiefje. Vroeger had ik ook gewoon 3 pistolets genomen bij het ontbijt, maar daar heb ik nu wel goed opgelet. 
Ik merkte op dat ik vanzelf geneigd was om meer groenten te eten. Zo nam ik van het buffet heel veel groentjes, wat maakte dat ik daarna minder honger had en een betere controle had over de volgende gerechten die geserveerd werden. Vroeger zou ik sowieso te veel eten.
Ik wilde vooral niet de teleurstelling hebben om na mijn vakantie terug superhard mijn best te moeten doen om te herstellen wat ik bereikt had. En dat is goed gelukt!”

Mijn doel is bereikt.

Het vooropgestelde doel is bereikt, maar we blijven Isabelle opvolgen.

“Ik ben heel blij met het resultaat dat ik nu heb. Het was zeker niet mijn intentie om er super mager uit te komen. Ik wilde mij vooral beter in mijn vel voelen en dat is gelukt. Als ik advies mocht geven aan iemand anders? Gewoon doen! Het zijn maar kleine aanpassingen en toch heb je snel resultaat. Er worden helemaal geen zotte dingen van je gevraagd. Je kan perfect genieten van het leven terwijl je het programma volgt.”

Bedankt Isabelle voor je enthousiaste getuigenis. De tweewekelijkse controles blijven we verder zetten. Al is het maar om je luidkeelse, enthousiaste ‘koekoeee’ te horen als je de winkel binnenstapt 🤩 Blijf stralen Isabelle!

Tijs

Wil je Isabelle zelf haar verhaal horen vertellen? Klik dan hier onder op de knop:

Wil jij net als Isabelle terug stralen en je goed in je vel voelen? Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij Greet, Tijs, Vanessa en Frauke in Lier en Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27