Maak je niet druk en verzorg je slaap.

Ik sta stijf van de stress, 

Ik doe geen oog toe. 

Ik doe zo hard mijn best en ik val niets af.

Echt heel frustrerend.

Ik word er depressief van.

Hoe meer stress, hoe slechter je slaapt. Hoe slechter je slaapt, hoe meer stress. Hoe slechter je slaapt en hoe meer stress je hebt, hoe moeilijker voor je lichaam om te verbranden.

Het diëten op zich brengt ook stress mee. Het gaat niet alleen over mentale stress, maar ook de fysieke stress kan tellen. Je lichaam komt door een dieet of detox in een situatie dat het niet kent. Het vraagt veel inspanning om te wennen aan deze nieuwe toestand.

Had je al een hoog stressniveau, dan is het logisch dat je lichaam compleet ontregeld geraakt en je de slaap moeilijk kan vatten. Laat nu goed slapen één van de belangrijkste factoren zijn om te kunnen afvallen. Stel je doet alles perfect zoals voorgeschreven, maar je valt toch niet af. Denk dan eens na over je slaappatroon. Hoog tijd om daar iets aan te doen.

Tips

Maak je niet druk voor je gaat slapen en zit niet gans de avond op je scherm te kijken. Neem eens een ontspannend badje of laat je voeten maar masseren door je partner. Dé combinatie van voedingssupplementen die ik kan aanbevelen is Water Relax, Omega Zen en Yoga

Ik ben zelf altijd een heel slechte slaper geweest en mijn hormonen debacle doet er uiteraard geen goed aan. Als ik dit trio neem heb ik het volledig onder controle. Ik neem ze, zoals al mijn supplementen, heel consequent gedurende gans het jaar en sla geen dag over. De Family Packs zijn dan ook mijn beste vrienden 😁 Handig in gebruik, minder afval en veel voordeliger.

Heb je nog  vragen?

Bel me gerust even op:

☎️ 03 488 02 74 
💻 [email protected]