Ik weet al alles over diëten.

Ik kan het wel alleen.

Ik weet alles over eten en diëten.

Ik weet echt wel wat ik moet doen.

Ik heb er al zoveel over gelezen.

Je hoeft het me niet uit te leggen. 

 

Je kan natuurlijk die SNP of Balance Box aankopen zonder enige vorm van begeleiding, maar na 12 jaar ervaring met dit programma kan ik wel oordelen dat dit veel lastiger is en er vaak fouten gemaakt worden. Bovendien doet het steeds deugd om te zien hoe mijn patiënten/klanten evolueren. Soms is het maar een kort parcours, maar vaak wordt er ook een heel lange weg afgelegd die niet altijd even makkelijk verloopt. Het is net dan dat ik je terug mee op weg kan helpen om een volgende hindernis te overwinnen. De controles, de peptalk, het babbeltje, de tips,… het is een belangrijke ondersteuning om je te helpen naar een gezonde levensstijl die je kan blijven aanhouden.


Heb je een vraag, een tip, een recept of een positieve boodschap die je wil delen? Je kan er ook zoveel andere mensen mee inspireren. Deel het op je Instagram of Facebook. Niets zo sterk als de kracht van een groep gelijkgezinden die mekaar kunnen stimuleren. Super waardevol om de ervaringen en leerpunten van andere energy boosters, detoxers of diëters te horen en te lezen.

Volg je ons al op onze pagina van Mechelen? Binnenkort kan je ook daar bij ons terecht voor afslanking, energie boost, een reset van je gezondheid.

Hier volg je ons voor Lier: corporella_lier

Hier volg je ons voor Mechelen: corporella_mechelen_studiome

TIP

Durf hulp te vragen aan een expert en aan andere deelnemers.

Deel ook je eigen ervaring op een positieve manier. 

Heb je nog geen afspraak voor de volgende sessie?
Bel me snel even op of stuur een mail.

☎️ 03 488 02 74

💻 [email protected]