Waarom RainPharma?

Opties Prijs
Intake-gesprek € 65
RainPharma Balance Box , intake inbegrepen € 515

De opvolgconsulten zijn inbegrepen gedurende 2 jaar.
De prijzen van de eiwit- en voedingssupplementen variëren per product.

Ben jij op zoek naar een diëtiste? Ook hier in Lier kunnen wij jou begeleiden. Greet is één van de pioniers van het Belgische Rainpharma dieet.

Voorheen werkte zij met andere programma’s, waarbij opviel dat haar patiënten vaak hervielen in hun vorig patroon. Met het Rainpharma dieet en de orthomoleculaire filosofie, die zij dankzij haar opleiding ook beheerst, bleken haar patiënten beter af te vallen maar ook hun gewicht beter te kunnen behouden. Bijkomend bleek dat men niet alleen afslankte maar men veel vitaler en fitter door het leven ging. Dankzij de voedingssupplementen krijg je namelijk een boost van energie, worden lichamelijk ongemakken aangepakt, krijg je een mentale opkikker en wordt je huid maximaal ondersteund. Een mooi pakketje om er niet alleen beter uit te zien, maar ook en vooral om je beter te voelen.

Hoe werkt het Rainpharma dieet?

Je wil graag op een verantwoorde manier van je ongezonde kilo’s af?

Het Rainpharma dieet is een efficiënt afslankprogramma dat de Rainpharma voedingssupplementen en RainShakes combineert met professioneel voedingsadvies onder de supervisie van een diëtist of erkend voedingsconsulent. Groenten en een stukje vis of vlees bijvoorbeeld, blijven de basis van het programma.
Supplementen vormen de noodzakelijke aanvulling.

Tijdens een intakegesprek van minstens een uur krijg je alle informatie en producten mee in de Balance Box, die je nodig hebt om met het programma te starten. Daarna word je om de twee weken verwacht voor een consultatie waarbij je telkens gewogen wordt.

Aanvullend doen we een bio-impedantiemeting. In dit programma word je vergeleken met leeftijdsgenoten en krijgen we een juister beeld van de samenstelling van uw lichaam zoals vet-, spier- en vochtmassa.
Zo kunnen we ook beter bepalen welk voor u een gezond gewicht is.

Eenmaal je streefgewicht bereikt, word je wekelijks opgevolgd en dit gedurende 9 weken. Dit noemen we de verzilveringsperiode. Tijdens het jaar erop worden maandelijkse afspraken ingepland.

Onze ervaring leert ons dat een aanpak op lange termijn de enige aanpak is die echt werkt. In het begin loopt alles meestal op rolletjes en verlies je vlotjes alle kilo’s die je kwijt wilde. Maar hoe hou je jezelf gemotiveerd om op gewicht te blijven en niet in oude eetpatronen te hervallen? Een goede begeleiding is daarbij essentieel. Na 1,5 jaar weet je alles over gezonde voeding, ken je je lichaam beter en zijn je goede voornemens om gezonder te eten ook goede gewoontes geworden.

Pas dan kunnen we je met een gerust hart laten gaan.

Veelgestelde vragen

Om met het Rainpharma dieet te kunnen starten dien je een startbox aan te  kopen. Dit is een grote koffer die alle producten en informatie bevat die je nodig hebt om een vlotte start te kunnen maken. De box bevat niet alleen Rainpharma producten ter waarde van ongeveer 500 euro, maar ook gratis begeleiding tijdens de ganse periode. Uiteindelijk betaal je bij je eerste bezoek 515 euro voor De Balance Box, begeleiding inbegrepen. Bij de start van je dieet doe je dus een groot voordeel.

Indien je enkel op intake komt zonder aankoop van Balance Box kost dit €65 voor een gesprek van 1,5 uur. Deze intake wordt terugbetaald indien je het dieet opstart binnen de maand na het gesprek.

Afhankelijk van je individuele situatie zal je meer of minder, korter of langer, onze producten moeten gebruiken. Dit is afhankelijk van het aantal kilo’s je dient weg te werken en van het soort programma dat je volgt. Je zal dus regelmatig nieuwe producten moeten aanschaffen. In de beginperiode zullen de aankopen hoger oplopen. Naarmate het programma vordert, wordt dit echter veel minder.

Je gaat een afslankingsdieet volgen. Het is dus logisch dat er tijdelijk heel wat van het menu geschrapt zal worden. Duizenden mensen volgden het Rainpharma dieet reeds voor jou. Het is dus niet onmogelijk. Gedurende de eerste periode van het dieet schrappen we geraffineerde koolhydraten (brood, aardappelen, rijst, …), maar mag je regelmatig groenten, vlees, vis en eieren eten. De duur van deze periode is afhankelijk van je gewenst gewichtsverlies, maar duurt nooit langer dan 12 weken. Vanaf dan mag je stilaan weer alles eten, volgens een bepaald patroon. Hopen taartjes horen daar natuurlijk niet bij… Het was de bedoeling een andere levensstijl aan te leren, toch?

Het menselijk lichaam is een levend organisme. Als je je tanden laat bleken en daarna opnieuw begint te roken, zullen je tanden opnieuw vergelen. Als je bij de pedicure eelt laat wegsnijden, moet je het daarna goed onderhouden of opnieuw een afspraak maken. Dat is net zo bij élk afslankingsdieet. Wie je anders doet geloven is niet eerlijk. Als je weer gaat eten als voordien, moet je er rekening mee houden dat je opnieuw zal verzwaren. Dat kan niet anders. Het is wel zo dat we je gedurende 1,5 jaar begeleiden. Bovendien vermijden onze kwalitatieve RainShakes en voedingssupplementen dat je een jojo effect zal hebben. Echter, al deze voorzorgen verhinderen niet dat je uiteindelijk je eigen levenswijze in handen hebt.

Tijdens het Rainpharma dieet zijn er strikte spelregels. En ondanks die strikte spelregels kan het toch zijn dat je niet goed afvalt. Er is dan iemand nodig die de reden opspoort en je elke keer weer op het goede spoor zet. Heel veel mensen zijn eigenwijs op het vlak van diëten. Hoe zijn we zelf? We zien dan ook heel vaak dat mensen na 6 maanden of een jaar opnieuw met een Balance Box starten. De tweede keer houden ze zich echt aan de regels. Dat resultaat is dan ook schitterend. Wie ons van de eerste keer vertrouwt en plichtbewust het dieet doorloopt, doet natuurlijk geen vergeefse moeite.

Het is waarschijnlijk weinig geloofwaardig als ikzelf beweer dat dit het beste dieet ter wereld is. Toch denk ik daar zo over. Het is in de strikte zin geen proteïnedieet, geen koolhydraatvrij dieet, geen crashdieet,… maar een goede mix van de klassieke diëtiek en de nieuwe inzichten in de voedingsleer. Tegelijkertijd is de eerste periode van het dieet erg motiverend door het relatief snelle gewichtsverlies. Het Rainpharma dieet heeft dus zowel de degelijkheid op lange termijn als de aantrekkelijke snelle start. Wij geloven dat veel mensen dat eerste duwtje in de rug nodig hebben om met een schone lei te kunnen beginnen en gemotiveerd te blijven.

Ja natuurlijk. Je moet voor jezelf uitmaken of je een heel klassieke manier van afvallen voldoende motiverend vind. En ben je wel zeker dat wat je aan het doen bent, wel goed is voor je lichaam? Veel te vaak nemen mensen, tegen beter weten in, verkeerde beslissingen die nadien leiden tot een snelle gewichtstoename. Dan ben je weer bij af. Nogmaals: dit is niet de enige zaligmakende oplossing. Anderzijds is dit een heel degelijke en motiverende methode om opnieuw een gezond gewicht te bekomen.

Ik kan je daar niet toe verplichten, maar raad het wel aan. Een bloedafname en consulatie bij je huisarts geeft jou en mij de zekerheid dat je in goede gezondheid bent, zowel fysiek als mentaal. Bovendien, indien je vooraf en tijdens het dieet enkele vergelijkende bloedanalyses hebt, kan je jezelf en je dokter ervan vergewissen dat dit dieet inderdaad je gezondheid op lange termijn ten goede komt. Overgewicht is nu eenmaal een probleem.

Heb je gezondheidsproblemen of ben je ernstig ziek geweest? Dan is een doktersbezoek een must en vragen wij een schriftelijke toestemming van je arts.

Wie de gemakkelijkste weg zoekt, heeft niet altijd het beste resultaat. Maak jezelf vooral niets wijs. Als je wil afslanken, dan zal dat een inspanning vergen. Niet onmogelijk. Niet onmenselijk. Maar vanzelf gaat er niets. Het is natuurlijk geen geheim dat sommige dames of heren zich nogal snel ‘dik’ vinden. Vlak voor de grote vakantie willen ze die 2 tot 3 kilogram kwijt. Dan voelen ze zich mooier. Wij spreken ons niet uit over de relevantie hiervan. Zolang er geen eetstoornissen aan te pas komen, ben je vrij om voor jezelf te beslissen bij welk gewicht je je het beste voelt. Ook als je maar 2 tot 3 kilogram wil afslanken kan je ervoor kiezen om de volledige methode te volgen met de Balance Box. Uw dieet zal dan natuurlijk erg snel afgerond zijn, en het budget zal beperkt blijven. Als je voor het volledige programma kiest zal je ook veel meer garanties hebben dat je voor de volgende zomervakantie niet opnieuw moet gaan diëten. Je ziet dat niet zitten? In dat geval kan je met Greet een ‘makkelijke’ versie bespreken. Dit noemt het Smart Nutrition Project.

Smart Nutrition Project

Het Smart Nutrition Project van RainPharma is geen afslankingsdieet, hoewel je er wel enkele kilootjes mee kan verliezen. Je kan het één week volgen of meerdere weken.

Doe je eens één week mee? Het Smart Nutrition Project van RainPharma is een zeer haalbare (en betaalbare) methode om slechte eetgewoonten aan te pakken en je optimaal in je vel te voelen. Voor wie echt diëten (nog) niet ziet zitten, onder het motto dat elke inspanning voor een gezonder gewicht telt!

Het Smart Nutrition Project van RainPharma kan je inzetten:

  • Als een tussentijdse gezondheids- en vitaliteitskuur.
  • Om een paar kilootjes te verliezen.
  • Om je gewicht gemakkelijker te behouden na een dieet.
  • In het kader van een huidverbeteringsprogramma (combineer met de plantaardige RainPharma huidverzorgingsproducten).

Een afspraak maken of meer info nodig?

Via onderstaand formulier neem je gemakkelijk contact op met ons.

    Een afspraak maken of meer info nodig?

    Via onderstaand formulier neem je gemakkelijk contact op met ons.