Handleiding voor een correct gebruik van de Rainpharma verzorgingslijn

Deze verzorgingsproducten van Rainpharma gebruik je volgens het alfabet, in 6 stappen, van A tot F.

Bekijk onze producten in onze webshop

A. Je kan kiezen tussen de Amazing Oil Cleanser of de Advanced Precleanser. Wie echt een hele vette huid heeft of net een hele droge huid, of erg veel make-up draagt, is beter af met de iets sterkere Advanced Precleanser.

Het is belangrijk dat het product met droge handen wordt ingesmeerd op een droog gelaat. Nu is het de bedoeling om het gelaat te masseren zodat de olie van het product goed mengt met de olie op de huid (of met de make-up).

Door vervolgens de handen nat te maken en verder te masseren, verandert de reiniger in een witte reinigingsmelk. De ’emulgator’ wordt door het water geactiveerd. Hierdoor lost de olie helemaal op. Niet enkel de olie van het product, maar ook alle olie die er aan gebonden is (dankzij de masserende bewegingen op een droge huid).

Vervolgens spoel je alles makkelijk weg met meer water.

Dit is de snelle methode: product aanbrengen op een droge huid en vervolgens de douche in en afspoelen. Zo eenvoudig is het.

B. De tweede stap van het thuisverzorgingsprogramma is een gezichtsscrub. Brightening Face Scrub is een zeer milde scrub en wordt 1x tot 2x per week gebruikt. Je kan deze gezichtsscrub gewoon snel onder de douche aanbrengen op een reeds vochtig gelaat. Deze scrub is zo lief voor de complexe natuur van de huid dat je hem ook dagelijks mag gebruiken.

Balming Face Polish gebruik je slechts 2x tot 4x per maand, voor het ‘grote onderhoud’. De Balming Face Polish breng je aan op een droge huid. Maak cirkelvormige bewegingen tot je de scrubdeeltjes bijna niet meer voelt, neem je tijd. Voeg vervolgens een beetje water toe en masseer verder. Spoel tenslotte overvloedig af met water. Een hele gevoelige huid? Zet dan geen druk tijdens het ‘inmasseren’ van het product. De huid voelt niet enkel streelzacht na deze speciale ‘polish’, maar voelt ook enorm gevoed en in balans.
C. De derde stap is een gelaatsmasker. Met de letter C : Comforting Clay Mask. Het is aanbevolen om minstens 1x per week – gedurende minstens 10 minuten – een gelaatsmasker aan te brengen. Je kan een dikkere laag aanbrengen en het masker een half uur – of zolang je wil – laten opliggen. Je kan ook een hele dunne laag aanbrengen en het masker al na 5 minuutjes onder de douche afspoelen. Zuiveren, beschermen, verzachten zijn de 3 sleutelwoorden.

 

D.De vierde stap is een gelaatsreiniger. Met de letter D dus.

Samen met Advanced Precleanser of Amazing Oil Cleanser bekom je de dubbele Preinigingsmethode waar we voorstaan. De dubbele reinigingsmethode kan snel gaan. Breng met droge handen Advanced Precleanser of Amazing Oil Cleanser aan op een droog gelaat vlak voor je de douche in stapt. Spoel vervolgens af onder de douche en breng de Dedicated Face Wash aan op een nat gelaat. Net alsof je een douchegel zou aanbrengen.

Extra tip voor een zeer fijne huidtextuur: breng deze reiniger aan met Liu’s Magic Sponge van RainPharma. Een volledig natuurlijke spons uit konjac en houtskool.

E. De vijfde stap is een verstuivende tonic. Met de letter E. Elementary Toning Mist. Verstuif deze mist rijkelijk over je
 gelaat na de reiniging en dep af met een watje of doekje. Je huid is nu klaar om je dag- of nachtverzorging aan te brengen. Ook heerlijk om te gebruiken na het scheren, om je make-up te fixeren of als opkikkertje in de loop van de dag.

F. De zesde en laatste stap van het huidprogramma met de letter F, is een ware revolutie in de huidverzorging. Faithfull Face Guard, een verbluffende 4-in-1 formule van zowel serum, oogverzorging als dag- als nachtcrème.  Doordat fijne lijntjes – weliswaar tijdelijk – vervagen en je huid tot 20% minder ruw wordt, krijg je een instant glamour-effect. Een functionele geurige mix van essentiële oliën maakt het extra prettig om dit product aan te brengen. 2x daags te gebruiken nadat je vorige stappen doorlopen hebt.

 

 

Heb je niet veel tijd en moet het snel gaan?

Heel eenvoudig! Je wast de huid met  Dedicated Face Wash en brengt Faithfull Face Guard aan. En je dag kan beginnen!

Bekijk onze producten in onze webshop