Gratis verzending vanaf €60 - 4,6/5 op Google Reviews

  • Blog
  • E-books
  • Rainpharma Recepten
    • Afslankperiode
    • Verzilveringsperiode
    • Regel van 2
Corporella
  • Home
  • Over ons
  • Mechelen
  • Webshop
    • Rainpharma
      • Gelaat
      • Haar
      • Lichaam
      • Handen
      • Voeten
      • Onze favorietjes
  • Kinesitherapie
  • Menopauze
  • RainPharma
    • RainPharma Dieet
  • Esthetische behandelingen
    • Endermologie of lipomassage
    • Power Plate
    • Medische voetverzorging
    • Schoonheidszorgen
    • Cent Pur Cent
  • Contact
0

Risotto met pompoen en kabeljauw op z’n vel gebakken

Corporella
dec 28, 2022 Rainpharma Recepten, Regel van 2, Verzilveringsperiode 0 opmerkingen

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 100 g pompoen
  • 200 g bloemkoolrijst
  • 100 g Pecorino
  • Wilde paddenstoelen (zoals bv. paddenstoelenmengeling van Albert Heijn)
  • 1 teen knoflook
  • Takje tijm
  • Takje rozemarijn
  • 2 stukken kabeljauw van +- 150 g
  • Pezo

Bereidingswijze

Snijd de pompoen in blokjes en stoom of kook deze gaar. Intussen kan je de bloemkoolrijst stoven in een beetje olijfolie op een matig vuur. Als de pompoen gaar is, rasp je de Pecorino erover en mix je tot een gladde massa. Breng op smaak met peper en zout. Zodra de bloemkool gaar is, meng je de pompoencrème eronder. Deze smeuïge risotto kan je eventueel op voorhand maken. Zo heb je hem maar op te warmen vlak voor het serveren.

Snijd een teentje knoflook fijn en fruit in wat olijfolie. Snijd de paddenstoelen in kleinere stukken. Voeg de paddenstoelen, tijm en rozemarijn aan de look toe en laat even op een hoog vuur garen. Roer regelmatig zodat de paddenstoelen niet aanbakken. Na enkele minuten zet je het vuur wat zachter en voeg je zwarte peper en zout naar smaak toe.

Kruid de kabeljauw en bak eerst de kant zonder vel in een pan met wat olijfolie op een hoog vuur. Draai de vis om (voorzichtig zodat hij niet uit elkaar valt) en zet dan het vuur wat zachter. Laat de kabeljauw rustig garen.

Als alles gaar is, dresseer je de groenten en vis op een mooi bord. (gebruik eventueel een ring om daar de risotto in te presenteren). Vervang de kabeljauw door Halloumi dat je kort aanbakt in wat olijfolie, voor een vegetarisch hoofdgerecht.

Dit gerecht kan gegeten worden tijdens het Rainpharma Smart Nutrition Project

Wil je hier meer over weten? Contacteer ons dan snel. Graag begeleiden we jou naar een fleurig, licht en fit lichaam. Doe je mee? 

Bel 03 488 02 74 voor Lier of 015 43 33 64 voor Mechelen

info@corporella

Oosters soepje van tomaat met citroengras en korianderVorig bericht
Smeuïg dessert van witte chocolade met een frisse toets van munt en kokos Volgend bericht

Laat een reactie achter Reactie annuleren

<

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en weet als eerste wanneer er nieuwe producten of workshops zijn!

Corporella staat voor professionele behandelingen en een doelgerichte en persoonlijke aanpak. Je kan hierbij uiteraard rekenen op de nodige discretie met respect voor het medisch beroepsgeheim.

facebookinstagram

Handige Links

  • Webshop
  • Kinesitherapie
  • Schoonheidszorgen
  • Menopauze
  • Privacy Policy
  • Retourbeleid

Onze Webshop

  • Mijn Account
  • Winkelmandje
  • Afrekenen

Contacteer Ons

LIER

Bel ons: 03 488 02 74

Adres: Antwerpsesteenweg 212, 2500 Lier

E-mail: info@corporella.be

MECHELEN

Bel ons: 015 43 33 64

Adres: Guldenstraat 27, 2800 Mechelen

E-mail: info@corporella.be

BTW: BE 0877.563.255

Copyright © 2023 Corporella - Gemaakt door Kreatix. Alle rechten voorbehouden