Oosters soepje van tomaat met citroengras en koriander

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 1 blik tomatenblokjes
  • 100 ml kokosmelk
  • 100 ml water
  • 1 blokje kippenbouillon
  • Enkele stengels citroengras
  • Handvol koriander
  • Pezo
  • Optioneel: 2 scampi’s

Doe de tomatenblokjes, kokosmelk, water en kippenbouillonblokjes samen in een kookpot. Voeg er een stengel citroengras aan toe. Laat alles samen een 10-tal minuutjes koken op een matig vuur.

Breng op smaak met peper en zout.

Vlak voor het serveren hak je wat koriander fijn en meng je dit onder de soep.

Serveer de soep in borden of kommetjes en leg in elk bord een stengel citroengras. Wil je nog iets extra bij je soep? Bak dan een scampi gaar en prik deze op de stengel citroengras.

Dit gerecht kan gegeten worden tijdens het Rainpharma Smart Nutrition Project

Wil je hier meer over weten? Contacteer mij of mijn collega ‘s dan snel. Graag begeleiden we jou naar een fleurig, licht en fit lichaam. Doe je mee? 

Bel 03 488 02 74 voor Lier of 015 43 33 64 voor Mechelen

info@corporella of vanessa@corporella