Romige soep van paddenstoelen en truffel

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 250 g champignons
  • 0,5 l ongezoete sojamelk
  • Scheutje water
  • 2 blokjes kippenbouillon
  • Zwarte peper
  • Olijfolie met truffelsmaak

Bereidingswijze

Snijd de champignons in 4 en doe ze in een kookpot, heb jij graag wat “knabbel” aan je soep? Hou dan enkele champignons apart en snijd ze in kleine blokjes

Voeg de sojamelk toe aan de champignons. Staan ze niet volledig onder? Voeg dan nog een scheut water toe (heb je graag een dikkere, vollere soep dan hoeft dit niet)
Voeg ook de bouillonblokjes en zwarte peper naar smaak toe en laat alles gedurende 15 minuten koken op een matig vuur.
Mix de soep en voeg eventueel de blokjes champignon toe om ze even laten mee te garen.

Serveer de soep in mooie borden of kommetjes en werk af met een scheutje olijfolie met truffelsmaak.

Dit gerecht is geschikt voor tijdens Rainpharma Smart Nutrition en Balance Program.

Wil je hier meer over weten? Contacteer ons dan snel. Graag begeleiden we jou naar een fleurig, licht en fit lichaam. Doe je mee? 

Bel 03 488 02 74 voor Lier of 015 43 33 64 voor Mechelen

info@corporella