Salade met garnalen, asperges en bloemkool. 

Ingrediënten voor 1 persoon

100 gram garnalen

100 gram bloemkoolroosjes

50 gram asperges

3 radijzen

100 gram sla

Peper en zout

Wasabi

Olijfolie

Dille

Bereiding

Blancheer de bloemkoolroosjes en asperges in gezouten water en laat ze afkoelen. Zorg dat de groenten niet te lang koken zodat ze nog knapperig zijn. Deze kan je al de avond voordien klaarmaken. Zo zijn ze meteen gebruiksklaar voor de lunch van de volgende dag.

Snijd de asperges in stukjes van 2 cm en de radijzen in dunne schijfjes.  Maak een dressing van de olijfolie met peper zout, dille en een mespuntje wasabi en meng onder de groenten. Vind je wasabi te sterk van smaak? Dan kan je ook mosterd zonder suiker gebruiken.

Dresseer de groenten en garnalen op een bedje van sla. Werk af met verse dille.

Smakelijk, Greet

Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?… Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij GreetTijsVanessa of Frauke, zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27