Waarom ik met Rainpharma werk

Mijn verhaal…

Toen men mij van Rainpharma contacteerde of ik bereid was hun supplementen in huis te halen, zei ik resoluut nee. Toch niet weer zo’n firma die het licht heeft gezien zeker… Ik had in het verleden al zo vaak andere merken uitgetest, die niet het verhoopte resultaat gaven bij mijn  patiënten.  Dus ik was heel sceptisch.

Ik had bovendien ook geen enkele referentie waar ik kon op terugvallen. Slechts twee collega’s waren toen sedert zeer korte tijd werkzaam met hun producten. De ene was familie, de ander een vriendin. Ja, deze collega’s waren volgens mij nu niet bepaald onpartijdig.

 

Na echt lang aandringen van Rainpharma ( ik kan nogal koppig zijn…), ben ik toch bereid geweest om hun producten te testen maar deze keer op mezelf. Dit zou ik heel serieus aanpakken. Dus wat heb ik  gedaan? Ik ben naar een orthomoleculair arts gestapt voor een bloedafname voor een zeer gedetailleerd onderzoek. Ik heb deze arts toen niets verteld over mijn ‘plan’, alleen dat ik benieuwd was naar mijn gezondheidstoestand.

 

Mijn cholesterol was goed, mijn suikergehalte stond op peil, ik had niet teveel triglyceriden, lever- en niertesten waren uitstekend.  Dat wist ik allemaal al lang, want ja, ik at toch gezond. Maar dan werd er verder gekeken naar specifieke mineralen en vitaminen. En dat was niet zo fraai. Magnesium stond te laag, de B-vitaminen ondermaats, Q10 een ramp, Omega 3 te laag,  carnitine veel te weinig, vrije radicalen superhoog. En tenslotte vitamine D was alarmerend laag. Was dat even schrikken, want ik at toch zo gezond…En bovendien was ik net op vakantie geweest naar het zonnige Italië waar ik toch voldoende vitamine D had moeten aanmaken? Toen pas heb ik opgebiecht aan de arts wat ik van plan was.Corpo11

 

Dus startte ik met mijn ‘pillen’, want zo zag ik het toen. Vitamine D heb ik wel aangevuld met inentingen. Aan mijn voeding heb ik toen niet veel veranderd. Vers is bij ons altijd de leuze geweest. Als kruideniersdochter en hovenierskleindochter leek me dat ook logisch…

 

Een half jaar later opnieuw een bloedafname met bijhorende test. En wat bleek? Alles op punt! En dat was niet alles. Niet alleen mijn bloed was goed, maar ik voelde me ook top. Ik werkte van ’s morgens tot ’s avonds zonder enig teken van vermoeidheid.  Ik kon ineens uren sporten, heb me toen ook een koersfiets aangeschaft. Ik heb die periode in een recordtempo opleidingen gevolgd waarvan ik het niet voor mogelijk achtte dat ik hier toe in staat zou zijn. En ons kroostrijk gezin had ook nog alle dagen een gezonde maaltijd op tafel. Heel belangrijk voor vier opgroeiende pubers…

 

Hierdoor heb ik dus Rainpharma in huis gehaald.

Sedertdien spreek ik niet meer over pillen maar over aanvulling van mijn voeding, of kortweg supplementen.

Later is er dan het Rainpharma dieet bijgekomen waar ik ook meteen 100% achter stond. De productformule, de aanvulling met de supplementen, de patiënten begeleiden naar een gezond gewicht. Gezondheidsklachten en ziektebeelden die verdwijnen. Het plaatje klopt helemaal en de resultaten liegen er ook niet om.

Nog later introductie van de puur-natuur beautylijn en doucheproducten. Bij ons komt er niets anders meer in de badkamer. Ook ons jongens zijn grote fans.  Geen huidproblemen meer en onze ‘eczeemmannekes’ zijn verlost van hun ongemakken.