De gelaatsmaskers van RainPharma.

Waarom heeft je gelaat nood aan een masker?

Onze huid, het grootste orgaan van ons lichaam, staat voortdurend bloot aan allerlei schadelijke elementen die onze gezondheid en immuniteit kunnen beïnvloeden. Het is van vitaal belang om onze huid op een correcte en zachte manier te verzorgen, aangezien dit orgaan een cruciale rol speelt in ons algehele welzijn. Het is een kwestie van respect en verantwoordelijkheid jegens onze huid om haar met zorg te behandelen. Dit betekent dat we ons moeten beperken tot natuurlijke producten om haar kostbare integriteit te behouden.

Helaas worden veel cosmetische producten op de markt vandaag de dag gevuld met chemische ingrediënten, die de natuurlijke balans van onze huid verstoren en haar kwetsbaar maken voor schade. Dit brengt niet alleen het uiterlijk van onze huid in gevaar, maar kan ook ernstige gevolgen hebben voor onze algehele gezondheid. In een volgende blog zullen we dieper ingaan op dit onderwerp.

Het is opmerkelijk om te overwegen dat ondanks de overvloed aan cosmetische producten op de markt, huidproblemen nog nooit zo wijdverspreid zijn geweest. Dit roept vragen op over de effectiviteit en veiligheid van veel van deze producten, en benadrukt het belang van bewuste keuzes maken als het gaat om huidverzorging.

De weg naar een stralende huid.

Een juiste huidverzorging betekent dat je huid dagelijks, zowel ’s morgens als ’s avonds,  moet gereinigd worden om haar van alle vervuiling te ontdoen waarmee we dagelijks te maken krijgen. Af en toe te scrubben en de juiste dagverzorging zouden een vaste routine moeten zijn..

Maar… wat veel mensen vergeten is je huid eens te verwennen met een aangepast masker.  Maskers zijn er om je huid een boost te geven, te verzorgen, een mooie gloed of een comfortabel gevoel te bezorgen.

Dagelijks bereiden we tijdens de RainPharma gelaatsverzorgingen, en in het bijzonder de RainPharma huidkuren, een masker op maat. We beoordelen à la minute wat jouw huid op dat ogenblik nodig heeft. Na de behandeling zal je huid dan ook extra gevoed of gezuiverd zijn dankzij de weldaad van de ingrediënten die we voor jouw uitzoeken. Deze extra verzorging kan je voor een deel zelf thuis toepassen met een kant-en-klaar masker. Je huid zal hier heel blij mee zijn en weer voluit stralen zoals het hoort.

Een kleimasker

Het RainPharma Comforting Clay Mask heeft drie doelen: beschermen, zuiveren en verzachten. Dit komt door de kwalitatief hoogwaardige ingrediënten.

Om de huid te beschermen, zijn verschillende plantaardige oliën gebruikt, zoals amandelolie, druivenpitolie en karitéboter. Deze oliën voeden de huid en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals luchtverontreiniging.

Het reinigende effect van het masker komt door witte klei, ook bekend als Kaolin. Deze klei reinigt grondig en kan een tintelend gevoel veroorzaken, wat echter geen teken van irritatie of allergie is, maar eerder bewijs dat de huid baat heeft bij de reiniging. Bij ongemak kan het masker worden gemengd met een neutrale olie zoals kokosolie of amandelolie.

Het Comforting Clay mask bevat ook korenbloemwater, bekend om zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen. Dit masker is geschikt voor alle huidtypes, maar bij een gevoelige huid kan het worden gemengd met olie voor extra zachtheid.

Ken je het RainPharma Charcoal Detox Mask? De kleur alleen al is geweldig. Het is een zwart masker dat enorm zuiverend werkt en je huid echt zacht laat aanvoelen. De zwarte kleur is afkomstig van de actieve kool en het  vulkanische as die in het product verwerkt zijn. Deze beide ingrediënten, samen met de groene klei, zink, tamanu en tea tree olie, hebben een erg zuiverende werking en staan bekend om hun detoxeffect.

Het leuke aan dit masker is dat je het kan toepassen op de verschillende huidtypes.

Heb je een droge of normale huid? Gebruik het dan als detoxmomentje. Heb je een vette of heel onzuivere huid? Dan heb je een heel mooi resultaat wanneer je het in kuurvorm toepast. Breng dit masker gedurende 7 tot 14 dagen echt elke dag aan en je zal een enorm verschil merken.

Broccoli in een masker?


Het Charming Broccoli Seed Mask van RainPharma is een veelzijdig en effectief masker dat de huid voedt, beschermt en revitaliseert. Het masker is verrijkt met hoogwaardige ingrediënten, waaronder broccoli zaadolie, die bekend staat om zijn rijke bron aan antioxidanten, vitamines en mineralen.

Dit masker biedt een diepe hydratatie en voeding aan de huid, waardoor het zacht en soepel aanvoelt. De unieke samenstelling van het masker zorgt ervoor dat de huid wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en vrije radicalen.

Het Charming Broccoli Seed Mask is geschikt voor alle huidtypes en kan gebruikt worden als een wekelijkse behandeling om de huid te revitaliseren en een gezonde gloed te geven. Het masker kan ook worden ingezet bij specifieke huidproblemen, zoals een droge of doffe huid, om deze te verbeteren en te herstellen.

Het gebruik van natuurlijke ingrediënten maakt dit masker niet alleen effectief, maar ook vriendelijk voor de huid en het milieu. Door regelmatig gebruik van het Charming Broccoli Seed Mask kan je huid er stralend, gezond en gevoed uitzien.

Een voedingsbommetje

En ander masker is het RainPharma Creamy Hydra Mask, een bommetje aan voedende en verzorgende ingrediënten. Soms kan je huid droog en heel trekkerig aanvoelen en weet je gewoon dat ze snakt naar dat extraatje. Het Creamy Hydra Mask zal dan de oplossing bieden.

In dit masker zitten verschillende essentiële vetzuren en natuurlijke ceramides, welke de huidbarrière verstevigen. Ook bevat dit Hydra Mask een natuurlijk alternatief voor hyaluronzuur dat afkomstig is van de Tremella Fuciformis paddenstoel en Monoi olie. Hyaluronzuur is een product dat zich bevindt in het laagje net onder de onderhuid. Het zorgt ervoor dat vocht wordt vast gehouden. Hierdoor bewaart de huid zijn stevigheid. Het bloemenwater op basis van lavendel zorgt dan weer voor de rustgevende weldaad. Al deze natuurzuivere ingrediënten zorgen ervoor dat je huid weer zijdezacht en gevoed zal aanvoelen!

Net  zoals het Charcoal Detox Mask, kan je dit masker 1 à 2 keer per week gebruiken of in kuurvorm gedurende 7 tot 14 dagen, dit elke dag voor die extra boost.

Conclusie

Charcoal Detox Mask werkt heel zuiverend. Het Creamy Hydra Mask gebruik je best wanneer je huid droog en trekkerig aanvoelt. Broccoli Seed Mask geeft een instant boost.

Ben je er nog niet helemaal uit?

Spring dan zeker eens binnen. Wij zoeken het samen met jou uit!

Wil je een compleet advies of kijk je uit naar een complete wellness ervaring? Onze experten geven je de ultieme ontspanning, een behandeling op maat en extra advies. Ga je voor huidverbetering? Dan is een huidkuur iets voor jou!

Een afspraak?

Stuur een mail naar info@corporella

Afspraak in LIER, 03 488 02 74 , Antwerpsesteenweg 212

Afspraak in MECHELEN, 015 43 33 64, Guldenstraat 27