William en zijn geurfabriek

Ik ben William.

Ik ben 4 jaar en heb een geurfabriek.

William is het petekindje van de CEO van RainPharma en is niet alleen superfan van zijn oom, maar ook van RainPharma. Hij vindt RainPharma ‘supertrooper cool de max’. 

Ook houdt hij van azijn! Of is het anijs? Bekijk hier dit grappige en vertederende filmpje over zijn eigen geurfabriek. 

Magic 11

Maar liefst 11 verschillende essentiële oliën werden gebruikt om de ideale blend te maken voor de winter. Een vleugje sinaas, een touch van kaneel,… iedereen die hier binnenstapt ruikt iets anders in onze diffuser. Nog nooit kwamen zoveel neuzen boven onze diffuser hangen, maar over één ding zijn we eensluidend. Echt iedereen vindt deze nieuwe geur geweldig ruiken in onze praktijk. Essential Oil Magic 11 is een betoverende blend van 11 geuren, die iedereen verwarmt. RainPharma bestaat dit jaar ook 11 jaar. Daarom heet deze deze nieuwste essential oil ook Magic 11. Iedereen die hier binnenstapt, komt inderdaad meteen in een magische sfeer.

Ellen kan er maar niet genoeg van krijgen

Doe een paar druppeltjes van de essentiële olie in je Aroma Diffuser, of gebruik hem als kant en klare Room Spray. Zo creëer je instant een super gezellige sfeer in elke ruimte. 

Kaneel en gember doen je huis naar vers gebakken koekjes ruiken. 

Sinaas en mandarijn voegen er een vrolijke frisse toets aan toe.

Zwarte peper en wierook zorgen voor een boeiende, geheimzinnige ondertoon. 

Cederhout maakt het geheel warm. 

Den brengt rustgevende boslucht tot in je huiskamer. 

Een zweempje tijm, eucalyptus en salie zuivert de lucht in huis. 

Wist je dat je deze heerlijke winterblend gratis kan verkrijgen? 

Bij aankoop van 5 verschillende producten (min. € 100 na korting) krijg je op 30 oktober dit magisch cadeautje van ons: de Magic 11 Essential Oil 30 ml. Deze perfecte winterblend zorgt voor een betoverende sfeer in huis! 

Handig die Room Spray

Snel een vleugje van deze magische blend in je huiskamer toveren? Kies dan voor deze handig Room spray. Onze Room sprays zijn navulbaar. Het enige wat je nodig hebt is een extra flesje essentiële olie, een Room Spray Liquid en een trechtertje. Alle benodigdheden vind je bij ons in de winkel. 

Tijs vindt de nieuwe roomspray heel praktisch

Ook William is heel blij met zijn allernieuwste geur voor in zijn geurfabriek, de Magic 11.