Achter de schermen: RainPharma binnenin

Altijd al benieuwd geweest waar het allemaal begon? Waar wij onder verkooppunten afspreken? Waar al die leuke foto’s genomen worden? Kom jij graag eens naar het RainPharma theater? Dit is je kans! Achter de schermen: RainPharma binnenin.

Binnen bij RainPharma

Na een eerste glaasje heet Dominique, de oprichter van RainPharma, je welkom. Vandaag kan je de man achter het merk ontmoeten die graag zijn passie met ons deelt. Zo krijgen jouw RainPharma producten en de maker ervan ook een gezicht.

Binnen in je lichaam. 

Voel jij je zoveel beter met de supplementen? Wil je te weten komen hoe dat komt? Dan is dat een nog betere reden om je agenda aan te stippen. In het RainPharma theater spreekt Elise over haar passie: de orthomoleculaire voedingssupplementen van RainPharma. Wil jij ook graag een vraag stellen aan Elise? Zij is dé top-experte als het over voeding en supplementen gaat. Wist je dat Elise mee aan de basis staat van de ontwikkeling van de voedingssuplementen van RainPharma? Laat maar komen die vragen!

Het event gaat door op donderdag 24 augustus.

Je bent welkom vanaf 19u om op het terras om al wat te genieten van de sfeer bij een hapje en een drankje. Om 19.30 stipt beginnen we.

Na afloop ronden we af op het RainPharma terras en de foyer met nog een glaasje en een gezond en lekker hapje. Je kan bijpraten met ons of met de mensen van RainPharma nader kennis maken. je kan ook foto ‘s nemen. Hoe lang het duurt zal afhangen van hoe gezellig het is. Psst… het kan heel gezellig zijn daar in Leuven 🤩

Impressie van het event van 2/8 in Leuven

Je ticket bestellen?

Net zoals altijd op onze events zorgen we voor een lekker hapje. Daarom vragen we een bijdrage van €15 per persoon. En … Uiteraard ga je niet met lege handen naar huis. 

Schrijf je snel in voor één van deze exclusieve avonden bij RainPharma. We maken er iets onvergetelijks van, maar let op, de plaatsen in het theater zijn beperkt.

Kom je alleen of breng je iemand mee?

Inschrijven?

Uiteraard zijn wij er ook!