Nadine wilde snel resultaat en koos voor het Balance Program.

Naar aanleiding van onze Fleurig Licht en Fit Challenge sloot Nadine zich aan bij onze VIP WhatsApp groep. Het enthousiasme en positieve reacties in deze Corporella groep deden Nadine beslissen om die hardnekkige ‘menopauze’ kilo’s aan te pakken. Nadine wilde snel resultaat en koos voor het Balance Program.

In januari startte Nadine vol enthousiasme met het Balance Program, en nu bevindt ze zich al in de derde fase van het programma. Het is fantastisch om te zien dat ze al meer dan 12 kg is vermagerd! Zelfs tijdens haar vakantie kon Nadine dankzij het maken van de juiste keuzes haar gewicht goed op peil houden. Dit toont aan dat het Balance Program niet alleen effectief is voor gewichtsverlies, maar ook een duurzame aanpak biedt voor een gezondere levensstijl. We zijn dan ook heel trots op Nadine’s inzet en blij dat ze zo’n positieve ervaring heeft met het programma!

“Tijdens de menopauze begon ik langzaamaan wat zwaarder te worden, en het werd steeds moeilijker om die kilo’s kwijt te raken. Ik besefte dat het echt tijd was om er iets definitiefs aan te doen. Door alle positieve reacties van anderen in de WhatsApp VIP groep van Corporella, besloot ik om ermee te starten. En ik moet zeggen dat het me enorm goed bevallen is!”

Nadine op ons event bij RainPharma in Leuven

Snel resultaat

Met het Balance Program zie je snel resultaat. Doordat je lichaam snel in vetverbranding komt en haar eigen vet als brandstof gebruikt, merk je al snel dat de weegschaal naar beneden gaat. Maar nog belangrijker, je voelt het ook aan je lichaam. Je zult merken dat je beter slaapt en een grotere focus hebt. Het is echt mooi meegenomen!

‘Ik wilde graag snel resultaat. Dit om een goede motivatie te blijven hebben. Het resultaat dat ik zag, motiveerde me om op diezelfde manier verder te gaan. En voilà, het is me goed gelukt.’

Meer energie

Door de constante toevoer van brandstof tijdens het Balance Program, ervaar je veel meer energie. In het begin van het programma kunnen er wat afkickverschijnselen optreden wanneer je suikers laat staan. Maar zodra je deze fase voorbij bent, voel je je echt fantastisch. De verhoogde energie en het algemene welzijn maken het de moeite waard!

‘Tijdens het Balance Program heb ik echt gemerkt hoeveel meer energie ik kreeg. Het was opvallend dat ik weer meer dingen kon doen en veel minder moe was. De beslissing om een paar weken geen koolhydraten te eten heeft echt een groot verschil gemaakt voor mijn lichaam. Het leek erop dat mijn lichaam deze “ontgifting” van suikers echt nodig had, en daardoor voelde ik me veel energieker dan voorheen

Dipje na 5 weken

Naast het gewichtsverlies treden er nog andere positieve veranderingen op in je lichaam tijdens het Balance Program. Je darmmicrobioom herstelt zich, wat een gunstig effect heeft op je spijsvertering en algemene gezondheid. Ook je hormoonhuishouding komt terug in evenwicht, wat kan leiden tot een betere stemming en energieniveau. Bovendien zal je immuunsysteem zich versterken, waardoor je weerbaarder wordt tegen ziektes. Deze veranderingen gebeuren vaak geleidelijk en onopgemerkt, maar zijn van onschatbare waarde voor je gezondheid op lange termijn. Blijf volhouden en je lichaam zal je dankbaar zijn!

‘In het begin was het een beetje zwaar, in die zin dat de eerste fase ongeveer 12 weken duurt en na een week of 5 had ik even het gevoel dat er nog zoveel weken moesten komen. MAAR dankzij de goede resultaten bleef ik gemotiveerd om door te gaan.’

De begeleiding is echt nodig

Je staat er niet alleen voor! Gedurende het hele programma begeleiden we je door middel van gewichtsanalyses om ervoor te zorgen dat je daadwerkelijk vetmassa verliest. Bovendien delen we talloze tips en tricks om het programma succesvol te voltooien. Mocht je tussendoor vragen hebben of ergens over twijfelen, staan we ook altijd paraat. We zijn er om je te ondersteunen, vooral als het soms wat moeilijker gaat. Samen werken we aan het bereiken van jouw doel.

“De begeleiding is echt een stimulans gedurende het hele programma. De waardevolle tips die je ontvangt zijn van onschatbare waarde. Voor mij persoonlijk is een goede opvolging cruciaal. Zonder deze begeleiding zou ik veel sneller in de verleiding komen om iets extra te eten, maar ik besef dat het essentieel is om het programma nauwgezet te volgen om succesvol te zijn. Dankzij de begeleiding blijf ik gemotiveerd en voorkom ik dat het misgaat.”

Leren wat voeding doet met je gezondheid

Op onze website tref je een schat aan heerlijke en gezonde recepten aan. Bovendien worden in onze WhatsApp VIP-groep van Corporella regelmatig nieuwe ideeën uitgewisseld. Zo blijf je geïnspireerd en gemotiveerd om gezond te eten en een gezonde levensstijl te behouden. 

“Ik ben me nu veel meer bewust van het belang van gezond eten. Het programma heeft me aangemoedigd om zelf op onderzoek te gaan en nieuwe gerechten uit te proberen. Dankzij jullie heb ik ook geleerd wat voeding met mijn lichaam doet, of juist niet doet. Het heeft me doen stilstaan bij wat ik in mijn mond stop, en dat vind ik echt waardevol en interessant aan dit programma.”

Een echte ‘RainPharma fan’!

RainPharma laat je stralen van binnen naar buiten. Door onze holistische aanpak, waarbij we zowel de binnenkant als de buitenkant van je lichaam verzorgen, zorgen we ervoor dat jij je goed voelt. Nadine schreef zich tijdens haar traject ook in voor een workshop van het gelaat met de RainPharma producten.  Nadine, bij jou kunnen we heel duidelijk zien hoe je straalt! 

“Het is absoluut de moeite waard om het Balance Program te starten, vooral als je op een verantwoorde manier wat gewicht wilt verliezen en een gezondere levensstijl wilt aannemen, met de juiste begeleiding. De shakes zijn bovendien echt lekker! Ik ben trouwens enorm tevreden over alle RainPharma producten, ook voor de huid als voor andere doeleinden. Ik ben fan!

Nadine volgde niet alleen het Balance Program,
ze maakte ook kennis met de producten voor het gelaat.
12 kilogram lichter én een frisse blik. Kijk eens hoe Nadine straalt!

Wauw Nadine! Je hebt dit parcours werkelijk geweldig afgelegd. Het was inspirerend om te zien hoe je zelf actief op zoek ging (en nog steeds gaat) naar meer inspiratie. Je hebt heerlijke recepten uitgeprobeerd en deelde ze graag met anderen die het Smart Nutrition Project of Balance Program volgen. Voor mij ben je het perfecte voorbeeld van de RainPharma filosofie. Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, was je voornamelijk gefocust op het kwijtraken van die hardnekkige kilo’s, en inmiddels heb je ontdekt welke positieve impact RainPharma heeft op je hele lichaam. Dank je om deze weg samen met ons af te leggen!

Vanessa

Wil je Nadine haar verhaal zelf horen vertellen? Klik dan hieronder op de knop:

Wil jij ook een paar of meer kilootjes kwijt? Heb je te weinig energie? Heb je last van opvliegers? Slaap je slecht? Ik heb je graag mee balans te zoeken. 

Afspraak kan in LIER, 03 488 02 74 , Antwerpsesteenweg 212

Afspraak in MECHELEN, 015 43 33 64, Guldenstraat 27

💻 info@corporella