After Summer Detox

Eén van de redenen waarom we niet het juiste energiepeil, uitstraling en gewicht hebben is dat we niet altijd juist eten. Met eten is iets vreemd aan de hand. We hebben alle soorten voeding voorhanden, er was nog nooit zo’n groot aanbod aan kookboeken en kookprogramma’s en toch hadden nog nooit zoveel Belgen overgewicht.

Volgens de statistieken lijden maar liefst 53% van de volwassen Belgen aan overgewicht. Na de lockdown verzwaarden  25% van de Belgische bevolking. Uit onderzoek blijkt dat een gezond gewicht de enige échte bescherming is tegen ziektes en virussen. Zelfs regeringsleiders zetten stappen om hun landgenoten fitter te krijgen. Zo berichtte de pers in juni jongstleden dat de Britse premier maar liefst 10 miljoen Britse pond uit trok om zijn landgenoten fitter te krijgen.

Wist je dat de Belgen zelfs de zwaarste zijn van de Europeanen? Hoog tijd om daar iets aan te doen lijkt me.

Veel mensen denken te weten wat gezond eten is. Dat is ook logisch, want we hebben natuurlijk veel ervaring met eten. Zonder eten blijven we trouwens niet in leven. Toch ontbreekt vaak de juiste kennis.

Heb je een ideaal gewicht, een perfect stralende huid en altijd energie over?

Dan mag je nu stoppen met lezen.

 • Wil jij jezelf energieker voelen?
 • Wil jij je huid laten stralen?
 • Wil jij 0,5-1 kg per week vermageren?
 • Wil jij jouw lichaam detoxen?
 • Wil jij mee een voorbeeld stellen?

Dan hebben wij een voorstel voor jou. 

Jouw resultaat?

• 0,5-1 kg minder

• Helemaal gedetoxt

• Meer energie

• Een stralende huid

Tijdens de lockdown en de bijhorende sluiting van onze praktijk, zijn we een detox programma online opgestart. 47 deelnemers hebben zich toen ingeschreven en samen zijn we 397 kg afgevallen.

Ook mijn echtgenoot Alex is toen mee ingestapt. Wie Alex kent weet dat hij heel hard werkt, sportief is en helemaal niet te zwaar. Hij is wel een levensgenieter die echt verslaafd was aan choco.

Alex: “Als ontbijt speelde ik minstens 5 dikke boterhammen of meer, met een even dikke laag choco, binnen en eindigde dan ook nog gewoonlijk met een stevige schep choco rechtstreeks vanuit de pot. ’s Middags, al rechtstaande tussen 2 patiënten door, stond ik een half brood binnen spelen met vooral vleessalades, preparé en salami, … Niet echt de juiste keuzes maar wel hetgeen mij recht hield tijdens de drukke werkdag. Soms at ik dan weer helemaal niets en liep naar de koekenkast omdat ik toch iets moest binnen hebben. ’s Avonds sta ik er op om samen met het gezin aan tafel aan te gaan. Dan at ik uiteraard hetgeen ik voorgeschoteld kreeg, wat wel een zeer gezonde maaltijd was, met vooral veel groenten maar wel nog te veel vlees. Maar ik was nog niet van tafel of ik had al nood aan een grote suikerwafel, liefst met een dikke laag chocolade, die ik al dan niet stiekem uit de kast gestolen had. Ik beken! Ik was echt suikerverslaafd. Dankzij het detox  programma, waar ik voor alle duidelijkheid zelf ingestapt ben, eet ik echt amper nog suikers, heb ik geleerd om de juiste keuzes te maken en geniet ik van een extraatje op gepaste momenten.  Ik ben toen 4 kg afgevallen wat zich vertaalde in 6 % minder vet. Ik heb tijdens die periode ook voor mezelf mijn grenzen afgetast op sportief vlak. Soms durf ik al eens extreem te gaan, waardoor ik ook leerde welke voeding ik bij welke inspanning al of niet zou moeten binnen hebben. We zijn nu bijna 4 maanden verder. De overtollige kilo’s die ik dan blijkbaar toch had, zijn er nog steeds af, mijn conditie is er op vooruit gegaan en voel mij echt heel energiek. En nu eet ik alleen op zondag een pistolet met een dikke laag choco … “

Afslanken

Is het nog niet gelukt af te vallen bij vorige pogingen? Dat is niet jouw fout!

Er is zoveel aanbod van producten, coaches,  boeken en programma’s. Zie jij door het bos de bomen niet meer? Laat het los, relax. Misschien heb je nog niet de juiste persoon ontmoet voor jou die het je allemaal kan uitleggen. Met de juiste kennis, kan jij ook stralender en energieker worden.

Detoxen

Extreme crashdiëten, sap- en vastenkuren of andere detox programma’s,  je hebt vast al wel zoiets geprobeerd. Vaak gaat dit gepaard met honger, energieverlies en geef je na 2 dagen al op. Je hoeft echt niet continu honger te lijden en slecht gezind rond te lopen als je wil detoxen. Het kan ook anders. Op regelmatige tijdstippen de juiste voeding geeft een matige detox zonder al deze nevenwerkingen en zorgt dat je het ook lang kan volhouden.

Meer energie

Tijdens een dieet is het niet de bedoeling dat je helemaal onderuit zakt, je moet net sterk zijn om het afslanktraject te doorstaan waarvoor je gekozen hebt. Als je lichaam energie verliest zal je afslankproces niet naar behoren kunnen doorgaan en zal je heel teleurgesteld zijn over je dieet. Kies je voor de juiste ondersteuning ga je net meer energie krijgen en zal je ook sneller kunnen afvallen.

Een stralende huid

Acne, couperose of een andere huiduitslag vinden vaak hun oorsprong in het eten van ongezonde voeding. Mensen die ongezond eten, veel alcohol drinken, roken, … ook dat zie je aan de buitenkant.

Wist je dat gezonde voeding en een gezond gewicht de basis vormen voor schoonheid van binnenuit? Als je je bovendien ook slanker en energieker voelt zal je dit ook uitstralen en krijg je meer zelfvertrouwen.

Marian had iets meer overredingskracht nodig om in te stappen in ons detox programma.

Marian: “ Eerst had ik niet echt zin om deel te nemen, maar de groepsdruk  van de collega’s werd te groot om nee te blijven zeggen. Dat groepsgebeuren heeft mij uiteindelijk enorm gestimuleerd om het vol te houden. Voor mij lag de motivatie om mee te doen vooral hierin dat ik van een aantal zeer slechte gewoontes moest af geraken. Ook had ik te weinig structuur in mijn eetpatroon én ik heb leren koken. Tijdens onze wekelijkse Zoom vergaderingen, was ik maar wat trots om te laten zien wat ik soms op mijn bord kon toveren. Ik was daar vroeger veel te weinig mee bezig. Ik ben eigenlijk niet echt veel afgevallen tijdens de detox periode, maar wel daarna, dankzij het aanhouden van mijn nieuw aangeleerde combinaties en hoeveelheden die ik mag eten. Toen ik naar jaarlijkse gewoonte mee ging op kamp, bleek dat mijn shorten afzakten, wel leuk maar niet zo praktisch. Maar wat nog veel belangrijker is, is dat ik sedert mijn nieuw eetpatroon geen enkele migraine aanval meer gehad heb. Dat was voorheen zo erg dat ik mijn werk van de ene minuut op de andere meteen moest staken en naar huis kon om in mijn bed te duiken. Blij dat ik daar vanaf ben “

Wat levert het op als je gaat doen wat ik je vertel?

Je zal 1 kg per week afvallen.

Je zal stralen en er ook jonger uitzien.

Je zal meer complimenten krijgen.

Je zal je energieker voelen.

Je zal meer zelfvertrouwen krijgen.

Je zal je beter gezind voelen.

Je bent gewoon gelukkiger.

Wil jij van één van deze beloftes genieten?

Lees dan maar verder

Mijn doel is om je ogen te openen en gewicht te verliezen, je energieker te voelen en je huid meer te laten stralen zonder dat je het veel inspanningen kost. 

Door welke voedingscombinaties, tijdstippen en hoeveelheden ga jij je energieker voelen, je huid laten stralen en gewicht verliezen? Om energieker, slanker en gezonder te worden moet je eerst meer leren over gezond eten en drinken en moet je op de juiste manier leren bewegen.

Veel van onze klanten vinden van zichzelf dat ze gezond eten, maar verliezen toch geen gewicht.

Anne, 56 jaar, belde me op voor een afspraak en vertelde me: “Ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet echt in geloof. Ik weet echt alles over gezonde voeding, maar ik val maar niet af. Ik dacht dat ik iets aan mijn schildklier had, maar de dokter zag niets in mijn bloed. Een vriendin van mij komt bij jou en die heeft mij gestuurd. Ik wil het wel proberen maar ik verwittig je dat ik echt heel moeilijk afval. Ik vrees dat het verloren moeite is maar wil het toch een kans geven “

Ik voelde heel veel weerstand toen Anne de eerste keer bij me kwam. Vol ongeloof maar toch vastberaden is Anne gestart met haar programma. Anne viel op 6 weken tijd 7 kilogram af, voelt zich stukken beter en heeft bovendien haar medicatie voor de hoge bloeddruk mogen afbouwen.  

Wat zou jij ideaal gezien willen bereiken? Minder kilootjes, meer energie, een mooiere huid, een algemene detox? Is het de eerste keer dat je wil afvallen? Ik heb een  vermoeden van niet. Heb je al veel pogingen ondernomen en ben je al evenveel teleurgesteld ? Dat hoor ik hier zo vaak vertellen tijdens onze gesprekken.

Wat vind jij het moeilijkst aan gezond eten en gewicht verliezen?

Als je nu eens regelmatiger zou eten, als je meer zou kiezen voor gezonde tussendoortjes en vezelrijke voeding, als je zou leren om slimmer eten te kopen en te eten, als je meer zou bewegen, als je meer lekkere groentegerechten leert te maken…

Denk je dan dat je je energieker zou voelen en gewicht zou verliezen?

Als je volmondig JA hebt geantwoord is ons programma zeker iets voor jou.

Voor wie werkt dit Smart Nutrition Project?

Voor mensen die:

 • Graag gezond willen eten en er op dit moment niet de tijd voor vinden.
 • Iets teveel wegen naar hun zin, terwijl ze er toch meestal goed opletten.
 • Al zoveel geprobeerd hebben met niet altijd even goede resultaten.
 • Onregelmatige werkuren hebben.
 • Niet graag koken, niet graag uren in de keuken staan , maar toch gezond willen eten.
 • Last hebben van sneller gewicht bijkomen dan anderen terwijl ze minder eten .
 • Last hebben van energiedipjes tijdens de dag.
 • Niet altijd goed slapen.
 • Hun huid willen laten stralen en er jonger willen uitzien.
 • Een heel druk sociaal en gezinsleven hebben.

Lander is professioneel danser en merkte door de inactiviteit tijdens de lockdown dat hij een paar kilootjes aankwam en zijn conditie fel achteruit ging.

Lander: “ In maart zat ik thuis door de lockdown  en kwam ik meteen een paar kilo aan. Bovendien was ik bang dat mijn conditie er op achteruit zou gaan. Ik stond namelijk voor belangrijke repetities voor de volgende productie van Studio 100. Daarom was het zo belangrijk om mij sterk genoeg te houden tijdens deze periode van inactiviteit. Ik had al een paar pogingen ondernomen om zelf te diëten, maar ondervond snel dat ik dit puur op karakter echt niet kon volhouden. Toen ik begon te lezen over jullie programma was ik eigenlijk meteen overtuigd en bestelde online mijn Smart Nutrition Project. Daar ons land toen in het midden van de lockdown zat, werd mijn pakket thuis geleverd en startte Greet me op via een Zoomsessie. De uitleg die mij toen gegeven werd, leek mij onderbouwd waardoor ik meteen de klik maakte en heel gemotiveerd begonnen ben aan mijn programma. In het begin had ik veel last van het afkicken van de suiker, maar dat voelde eigenlijk goed. Dan wist ik tenminste dat er iets aan gebeuren was in mijn lichaam. Ik was na de afkickfase echt vertrokken en maakte de heerlijkste gerechten die ik ook graag postte op mijn Instagram om anderen te inspireren. Het leuke aan dit detox programma is dat je meteen resultaat ziet en voelt. Dankzij mijn nieuwe eetgewoontes ben ik 10 kilogram lichter. Als ik nu iets ‘fout’ eet, krijg ik ook meteen signalen van mijn lichaam. Dat maakt dat ik steeds opnieuw kan bijsturen en mijn gewicht nog steeds op punt staat. Ik heb lang alleen via Zoom contact gehad met vrienden en collega dansers. Toen al kreeg ik veel complimentjes dat ik er zo goed uit zag. Nu ze mij af en toe al eens live zien, is dit niet anders. Ook dat doet heel veel deugd. “

Wat ga je bereiken met het Smart Nutrition Programma?

 • Je leert gewicht verliezen op een makkelijke en aangename manier.
 • Je kan dit lang volhouden zonder dat je honger hebt.
 • De super lekkere gerechten en tussendoortjes zijn een geweldige hulp.
 • Je zal tal van complimenten krijgen omdat je er zo goed uitziet.
 • Je huid zal stralen.
 • Je leert slimme en gezonde keuzes te maken op vakantie en tijdens etentjes.
 • De kans bestaat dat je echt verslaafd geraakt aan gezonde gerechten.

Voor wie werkt dit Smart Nutrition Programma NIET?

Voor mensen die een ideaal gewicht hebben, een perfect stralende huid en die altijd energie over hebben.
Voor mensen die altijd exact hetzelfde willen blijven doen, eten en drinken en toch andere resultaten verwachten.

Je hebt 2 keuzes:

1. Niets! Je doet niets met alle informatie die je gekregen hebt.

2. In beweging komen. De sprong wagen, het uitproberen en zien of het werkt voor jou.

Wil jij mee instappen in ons programma?

Dan hebben we 3 voorstellen voor jou.

Smart Nutrition Project BASIC

Een SNP box is eigenlijk een doe-het-zelf pakket. Geniet je toch graag van extra ondersteuning, kies dan voor een BASIC pakket met enkele extra’s zoals een meting van je lichaamssamenstelling. Je kan dan bij de opstart zelf zien waar je grootste pijnpunten zitten. Heb je echt overgewicht? Heb je misschien spieren tekort? Hou je vocht vast? Meten is weten. Is niets van dit alles jou doel? Heb je nood aan een detox? Of mis je energie? We luisteren naar jou noden om te starten met dit project en helpen je heel gericht op weg.

Woon je verderaf of kom je liever niet langs, kies dan voor een levering aan huis en wij organiseren voor jou een privésessie via Zoom om je op weg te helpen.

Je bent ook welkom in onze Whatsapp groep voor extra ondersteuning.

Sharon is een half jaar geleden geopereerd aan haar knie. Het stoppen met werken en met volleyballen heeft gemaakt dat ze enkele kilootjes bijkwam. Zij is net voor onze vakantie begonnen met het Smart Nutrition Project. Ik heb haar gewogen, de samenstelling van haar  lichaam, vet- vocht- en spiermassa gemeten en daarna kon ze zelf verder aan de slag.

Sharon: “ Na mijn periode van immobilisatie, wanneer ik terug meer kon bewegen, was ik er van overtuigd dat ik mijn extra kilo’s er wel vanzelf zou af krijgen. Ik moest en zou terug in mijn broeken van vorig jaar moeten kunnen. Meer bewegen en gezond eten, puur op karakter, het zou mij wel lukken. Eigenlijk was ik gewoon koppig. Helaas, ik bleef hangen op mijn gewicht. Nu we terug meer contact hadden met vrienden en familie werd het voor mij ook alsmaar moeilijker om alle lekkere verleidingen te weerstaan. Mijn mama volgt al een tijdje het dieet met de Balance Box, en moest vaststellen dat dit echt wel werkt.

Ik ben dan toch gezwicht en heb de hulplijn ingeroepen. Ik heb altijd cravings gehad naar kaas en pasta, dus in het begin van het detox programma vond ik het wel moeilijk. Ik vergat al wel eens 10-uurtjes en 4-uurtjes of het kwam er gewoon niet van omwille van het werk. Dan had ik ’s avonds echt een reuzehonger en was ik totaal niet verzadigd na mijn avondmaal. Ik heb geleerd om toch consequent die tussendoortjes te eten. Mijn patiënten die hier oefeningen krijgen, weten al dat ik hier dan toch even de tijd voor neem, terwijl zij oefenen. Zo vermijd ik ’s avonds dat vervelende hongergevoel en de neiging om toch iets te eten dat niet binnen het programma past.  Mijn resultaat is 4,5 kilogram lichter. Ik geef toe dat het weekend nog steeds moeilijk is als ik in gezelschap ben van anderen. Maar daar wordt aan gewerkt… “

Ontdek hier het Smart Nutrition Project BASIC

Smart Nutrition Project COMFORT

Dit pakket heeft als extra troef dat je nog meer inzet op energie. Alles wat er in het BASIC pakket zit, heb je hier ook, alleen ga je nog een stapje verder. Naast een paar surplus producten ontvang je extra ondersteuning via een emailreeks met extra tips  om je energieker, stralender en gezonder te voelen in 2 weken tijd. In onze Whatsapp groep kan je meer toelichting geven en krijgen bij jou stappen. Super waardevol ook om de ervaringen en leerpunten van andere SNP’ers te horen.

Toen we tijdens de lockdown vaststelden dat veel van onze klanten zich echt lieten gaan, hebben we het detox programma opgestart. Charlotte, besloot om mee in dit project in te stappen.

Charlotte: “ Ik speelde al langer met het idee om er een paar kilootjes af te krijgen, maar had het nogal moeilijk om er helemaal alleen aan te beginnen. Het kwam als geroepen dat ik nu kon aansluiten bij een groep gelijkgezinden die het zelfde doel als ik nastreefden. Tijdens die periode ben ik ook zeer veel beginnen lopen en fietsen en stuurde ik regelmatig filmpjes door naar de collega’s met oefeningen. Ik was zo gemotiveerd dat ik dit alles wilde delen met anderen. Daarom stelde ik voor om te starten met een Whatsapp groep voor alle deelnemers. Greet vond dit een super idee en zo kon ik mede dankzij de groep nog meer motivatie vinden om vol te houden. Ik vond dit echt niet moeilijk, heb heel lekkere gerechten leren maken, drink nu veel meer water en heb nooit één dag zonder energie gezeten. Ik kom nu werken met de fiets van Mechelen naar Lier, weeg 7 kilogram lichter en voel mij heel gelukkig met mijn nieuwe look & feel. Ik krijg ook dagelijks complimentjes over hoe goed ik eruit zie, zelfs achter mijn masker … “

Ontdek hier het Smart Nutrition Project COMFORT

Smart Nutrition Project VIP

Dit pakket garandeert je meer energie, maar ook een extra ondersteuning naar stress en slaap. Gewichtsverlies en detoxen brengt afvalstoffen in je lichaam. We zetten met dit pakket extra in op ontgiften, maar ook op extra ondersteuning voor je huid. Extra vitamines die je huid nog meer doen stralen en je er jonger doen uitzien. Met het VIP pakket kan je ook gratis aan een sterker lichaam werken met onze Power Plate.

Ellen is zonder aarzelen mee ingestapt in het detox programma. Zij heeft niet echt overgewicht, maar had wel veel last van vermoeide, zwaar aanvoelende benen.

Ellen: “ In het begin van de detox periode had ik ineens meer last van puistjes. Dit was voor mij een signaal dat ik goed bezig was. Ik weet met mijn kennis dat de huid een echt detoxorgaan is, dat dit eigenlijk normaal was en van voorbijgaande aard. Na de eerste fase kreeg ik meteen veel meer energie en nu moet ik ook vaststellen dat ik veel minder migraine heb dan vroeger. Ik moest niet echt afvallen, ik deed het vooral om mijn benen te verlichten. Alex raadde me aan om ook op de Power Plate te oefenen. Ik wist dat mijn spieren niet in de beste conditie waren en dat heb ik vooral gemerkt aan mijn buik, maar ik maakte op heel korte tijd snel vorderingen. De oefeningen zijn echt niet moeilijk en zeer afwisselend. De eerste 3 keren heeft Alex mij aangeleerd hoe ik de oefeningen correct moest uitoefenen en nu kan ik hier helemaal zelfstandig mee aan de slag. De “massage-oefeningen” op het einde van de sessie zijn wel een heerlijke afsluiter. Nu heb ik na een lange werkdag geen zware benen meer. Mijn bloedsomloop is fel verbeterd waardoor ik minder vocht vasthoud en mijn cellulitis is veel minder zichtbaar. “

Ontdek hier het Smart Nutrition Project VIP

Wat doen de 100% natuurlijke ondersteunende producten?

 • Boost voor huid, haar en nagels
 • Verbetering van het metabolisme
 • Verbetering van het energiepeil
 • Aanvulling tekorten vitaminen en mineralen
 • Extra goede nachtrust
 • Stressbehandeling
 • Energiebooster
 • Boost voor immuunsysteem
 • Neutraliseren schadelijke stoffen: roken, stress, gefrituurde voeding, na sporten, suiker, …
 • Versteviging van de huid
 • Rustgevend effect
 • Voorkomen van emotionele eetbuien.

Als het over gewichtsverlies gaat, is het Smart Nutrition Project ideaal voor jou die tussen de 1 en 5 kilogram wil afvallen. Je zal je snel veel lichter voelen en meer energie ervaren.  Wil je meer dan 5 kilogram kwijt? Kies dan voor de Balance Box. Snel resultaat en heel motiverend om een afslanktraject lang te kunnen volhouden. Je kan met het Smart Nutrition project ook meer afvallen, maar dan moet je werken op lange termijn.

Wil je all the way gaan voor een persoonlijke begeleiding gedurende 1,5 jaar met als belangrijkste doel gewichtsverlies in de eerste plaats, maar ook een fitter, gezonder, sterker en jonger lichaam? Kies dan voor de Balance Box.

Balance Box BASIC

Deze Balance Box BASIC is ons alom gekend programma waar we ook al honderden klanten mee begeleid hebben naar een gezond gewicht. Nieuw hierbij is dat je bij de basis box nu ook toegang krijgt tot een speciale Whatsapp groep. Leren van anderen, vragen durven stellen, recepten en foto’s delen…nieuwe vrienden maken. Kortom, voor velen een geweldige groep om mekaar te motiveren.

Balance Box VIP  

Met het  VIP programma doen we er nog een stevige schep bovenop. Je gaat naast gewichtsverlies extra werken op energie, slaap, stress en antiaging. Bovenop de box ontvang je extra ondersteunende producten die hun werking op dit vlak al meer dan bewezen hebben.

Je bent als VIP deelnemer ook welkom in onze aparte Whatsapp groep.

Ook kan je nu gratis aan je spieren werken op onze Power Plate.

Bekijk het Balance Box VIP PLUS programma

Voel je je een beetje overladen door dit alles te lezen en zie je nu het bos door de bomen niet meer ? Dat begrijp ik! Wil jij serieus werken aan je lichaam en gezondheid? Ik beloof je dat we hier samen mee aan de slag kunnen gaan en dat je zeker resultaat zal behalen. Van zodra je in ons programma instapt, zal het snel duidelijk worden.

Wil je ons aanbod nog eens nalezen? Klik hier!

Waarom help ik graag mensen naar een gezonder lichaam op deze manier?

Ik begeleid zelf al 20 jaar mensen naar een gezond gewicht. Ik zeg heel bewust gezond en niet ideaal gewicht. Wat ik als ideaal beschouw is niet hetzelfde als wat jij erover denkt. Daarom dat ik je ook graag persoonlijk uitnodig. Zo kan ik beter horen wat jouw noden zijn en hoe jij hier tegenover staat. Je kan natuurlijk die SNP of Balance Box aankopen zonder enige begeleiding, maar na 10 jaar ervaring met dit programma kan ik wel oordelen dat dit veel lastiger wordt en er vaak fouten gemaakt worden. Bovendien doet het steeds deugd om te zien hoe mijn patiënten/klanten evolueren. Soms is het maar een kort parcours, maar vaak wordt er ook een heel lange weg afgelegd die niet altijd even makkelijk verloopt. Het is net dan dat ik je terug mee op weg kan helpen om een volgende hindernis te overwinnen. De blije gezichten en de dankbaarheid die ik dan zie, daar doe ik het voor.

Waarom ben ik zelf zo fan van dit programma? 

Vroeger had ik altijd last met mijn maag en darmen en was ik vaak misselijk, ziek en moe. Ook mijn huid was toen op z’n zachtst gezegd een probleem en was ik ook nog eens allergisch aan huisstofmijt waarvoor ik continu medicatie nam. Ongeveer 20 jaar geleden ben ik mij meer beginnen verdiepen in de materie die alles te maken had met cellulitis, afslanken en energieproblemen. Vooral door de opleidingen die ik gevolgd heb, kreeg ik een heel andere visie op voeding. Ik ben dan ook heel anders beginnen eten. Mijn maag- en darmstelsel werd veel rustiger. Mijn huid, die heel onderhevig was aan hormonale schommelingen, herstelde volledig en ziek en vermoeid zijn staat niet meer op mijn agenda.

Wil je graag dat ik je mee op weg help naar een gezonder, slanker en fitter lichaam?

Laat het me snel weten!

Greet