Testimonial: RainPharma

Isabelle kwam de eerste keer bij ons binnen met een zeer ontstoken huid, waarbij ik vermoedde dat ze tekenen van rosacea vertoonde, iets waar ze al geruime tijd last van had. Met een ‘ ja dat zal wel ‘ houding stond ze te luisteren naar de oplossing die ik voor haar kon aanbieden. Volgens mij is ze ook buiten gestapt met de overtuiging dat ik haar maar wat blaasjes had wijs gemaakt …

Enkele dagen later kreeg ik al een telefoontje van een zeer enthousiaste dame die er maar niet van over kon dat dit op zo’n korte tijd hersteld was.

Enkele weken later belde ze me op van ‘Greet, mijn gezicht is nog altijd echt mooi egaal. Ik heb wel eens goed in de spiegel gekeken. Tijd om te werken aan mijn gewicht”

Nu, 2 maanden later, zette ik gisterenavond een bestelling af aan haar deur. Zo trots als een pauw over haar prestatie stelde ze voor om haar beleving neer te schrijven.

Ik laat Isabelle zelf aan het woord:

Ik kwam eerder toevallig bij Corporella terecht… een vriendin die echt al jaren kloeg over slapeloosheid, en alles had geprobeerd, vertelde me opgelucht dat ze de oplossing had gevonden in de producten van Rainpharma. Ze sliep als een roosje, zei ze, en bovendien had ze een daar een zalfje gekocht waardoor de acné van haar zoon met meer dan de helft was verminderd op amper … een paar dagen.

Dergelijke verhalen, daar sta ik altijd zeer sceptisch tegenover! Tot ik zelf, op mijn gezegende leeftijd, een soort van acné en roodheid in mijn gezicht begon te krijgen. ‘Baat het niet dan schaadt het niet’, moet ik toen gedacht hebben en een paar dagen later stapte ik buiten bij Corporella met … gelaatsverzorgingsproducten van Rainpharma. Juist, weliswaar ‘iets’ langer dan een paar dagen later … weg acné, weg roodheid.

Toen ik nog een paar weken later eens goed in de spiegel keek, kon ik niets anders dan vaststellen dat ik te zwaar was geworden, en nog geen klein beetje. ‘Had ik bij Corporella geen Afslankingsbox zien staan?’…. op 1 maart was het dan zover en ben ik de uitdaging met mezelf aangegaan: 11,6 kg afvallen tot mijn streefgewicht met de shakes, de voedingssupplementen en het vakkundig advies van Greet.

Nu, bijna 8 weken later, heb ik nog 2,5 kg te gaan. Ik kan het zelf nauwelijks geloven. Het fijne is dat het na de eerste week eigenlijk niet zo moeilijk vol te houden is. Nog fijner is dat door de methode te volgen, ik mij opnieuw véél bewuster ben geworden van wat ik eet… niet dat ik daarvoor zo ongezond at, maar door het drukke leven toch vaak niet echt de beste dingen. Succes op lange termijn ook gegarandeerd, want binnenkort ga ik onder begeleiding van Greet naar ‘Fase2’, ‘De verzilveringsperiode’. Ik kijk toch wel stiekem al een klein beetje uit naar de versoepeling van het regime, wie niet? 

Groetjes,

Isabelle

Wil jij ook de stap zetten naar een gezonde levensstijl en starten met het RainPharma dieet?

Stuur een mail naar [email protected] of bel ons op 03 488 02 74.

Zo lang de lockdown duurt, kan je de Balance Box nu ook online bestellen in de webshop. Ook onze overige RainPharma producten kan je gewoon online bestellen.

Het intakegesprek en de opvolging vinden voorlopig plaats via Skype, Facetime of Zoom. Twijfel je nog? Bel me gerust op! Ik leg het graag nog eens uit.