Testimonial: Balance Box

Enkele maanden geleden kwam Chantal langs voor meer informatie over het RainPharma dieet. Ze wilde eens komen luisteren hoe dit nu eigenlijk in z’n werk ging. Ze vond het eerlijk wel fel binnen komen. Hier moest ze duidelijk even over nadenken en daar heeft ze gelukkig ook haar tijd voor genomen.

Pas een maand of twee later heeft ze de stap gezet naar de start van haar dieet met de Balance Box. Gemotiveerder dan ooit, maar ook wel met angst en onzekerheid is ze in het dieettraject gestapt.

Ik laat Chantal hier zelf aan het woord:

Chantal

Ik ben begin januari begonnen met het Rainpharma dieet.  In het begin was het heel moeilijk om een totaal ander eetpatroon aan te leren. Gewoontes moesten veranderd worden.

Maar na verloop van tijd en het verliezen van de eerste overtollige kilo’s ging het beter en beter. Ondertussen bleef ik wel voor mijn zoon ‘gewoon’ koken. Niet altijd even gemakkelijk. Maar het lukte!

Ondertussen zitten we in lockdown en ging het in het begin wat moeilijker. Ik moest nog wennen aan het fulltime thuiswerk, het nieuwe ritme, aan alles eigenlijk wat deze periode met zich meebrengt.

Maar sinds kort ben ik terug on track. Ik heb de Rainpharma recepten nog eens bekeken, de ingrediënten in huis gehaald en ben aan de slag gegaan.

Ik ben oude foto’s van mezelf gaan bekijken (confrontatie met jezelf geeft een extra motivatie), heb het nieuws van mijn verloren kilo’s gedeeld met vrienden en hun motiverende woorden deden enorm deugd.

Want ik ben wel inderdaad goed bezig! Als je dan nog eens hoort op het nieuws dat Corona blijkbaar vooral zwaardere mensen treft kan dit enkel een extra stimulans zijn.

Ik ben er nog niet en hoop dat ik het nog even kan volhouden. Ik zit nog altijd in de afslankingsperiode en kijk uit naar de volgende fase waarin ik toch wat meer/anders kan eten.

Maar zolang dit werkt blijf ik gaan! 

Bedankt Greet om contact te houden en de bemoedigende woorden en steun!

Chantal is een mooi voorbeeld van iemand die met een klein hartje bij ons binnen kwam, en nu al duidelijk veel sterker in haar schoenen staat. Respect!

Wil jij ook de stap zetten naar een gezonde levensstijl en starten met het RainPharma dieet?

Stuur een mail naar [email protected] of bel ons op 03 488 02 74.

Zo lang de lockdown duurt, kan je de Balance Box nu ook online bestellen in de webshop. 

Het intakegesprek en de opvolging vinden voorlopig plaats via Skype, Facetime of Zoom. Twijfel je nog? Bel me gerust op! Ik leg het graag nog eens uit.