Een dag tijdens de Fleurig Licht & Fit Challenge

Ben je klaar voor je detox programma? Snack je naar meer energie? Kan je huid een opkikker gebruiken? Mogen er een paar kilootjes af? Je staat er niet alleen voor! Samen met RainPharma en de Corporella community helpen je dan ook graag op weg let de Fleurig Licht en Fit Challenge.

Waarom wij graag meedoen kon je hier al lezen: Klik HIER

Hoe ziet een dag in onze challenge er uit?

Raadpleeg iedere dag dit schema en je zal zien, dat je dit op de duur van buiten kent en automatisch zal toepassen. Zo krijg je makkelijk andere, gezonde eetgewoontes die je helpen naar een gezonder, fitter, energieker en stralender lichaam.  Dat was toch het plan hé? 

6u00


Je wekker gaf net het startschot van de RainPharma Fleurig Licht & Fit Challenge. Zin om energiek aan deze uitdaging te beginnen? Drink een groot glas lauw water met daarin het sap van een halve citroen: het perfecte drankje om je spijsvertering te stimuleren en je immuunsysteem een boost te geven. Proost, op jouw gezondheid! 

7u00


Eiwitten zijn de bouwstenen van zowat alles in je lichaam. Dat maakt van onze darmvriendelijke eiwitshakes het perfecte ontbijt. Milk Chocolate shake, met de zachtzoete smaak van melkchocolade, is al jaren de favoriet van velen. Of kies je liever een Milk & Cookies of één van onze populaiure fruitsmaken? Vergeet ook je bijhorende supplementen niet. Met 1 tablet Daily Boost, 2 capsules Dry Energy en 1 capsule Q10 ben je klaar om de dag te starten. 

8u00


Drukke dag voor de boeg? Dan is Mood jouw trouwste bondgenoot. Dit voedingssupplement op basis van ginseng zorgt ervoor dat je snel uit de startblokken schiet. Los het zakje op in een glas water en neem er gerust een capsule High Tech AOX bij. Dit super-antioxidant is met stip de Rolls Royce van de RainPharma voedingssupplementen. 

10u00


You are one in a mellon.
Tijd voor een gezond tussendoortje! Wist je dat watermeloen voor 92% uit water bestaat? Bovendien is deze lekkere vrucht vetarm: eet je 100 gram watermeloen, dan krijg je amper 30 calorieën binnen. Daarnaast barst deze lekkere vrucht van de voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Zo is watermeloen rijk aan lypoceen, een belangrijke voedingstof die helpt om de bloeddruk te verlagen en de doorbloeding stimuleert. Kies je voor rood fruit? Maak dan een heerlijke mix van aarbeien, frambozen, braam-en  bosbessen. Nu heb je een heerlijk tussendoortje met een minimum aan suiker en een maximum aan vitaminen en vezels. 

13u00


Lunchtijd! Gezonde voeding vormt de basis van de RainPharma Fleurig Licht & Fit Challenge. Geen wonder dus dat groenten de hoofdrol spelen op je bord. Vul je bord volledig met groenten in zoveel mogelijk verschillende kleuren en kies er een stukje vlees of vis bij van ongeveer 100 gram (of een vegetarisch alternatief). Eventueel kan je aanvullen met een kleine portie koolhydraten, maar wij proberen het steeds zonder te doen. Dan heb je sneller resultaat. Neem ook je supplementen: 2 capsules Dry Energy en 1 capsule Dynamic Q10. Smakelijk! 

15u00


Je lichaam bestaat voor zo’n 60 procent uit water. Van zodra dat percentage met slechts 2 procent daalt, begint je lichaam al uit te drogen. Je lichaamsfuncties nemen af en je functioneert minder goed. Door elke dag minstens 2 liter water te drinken, zorg je ervoor dat je vochtbalans op peil blijft waardoor je lichaam optimaal kan functioneren. Vul je glas dus nog maar eens bij! Nood aan wat extra energie? Neem dan ook twee capsules Super C Boost in. 

16u00


Een klein hongertje? Tijd voor een vieruurtje! Door je lichaam de hele dag makkelijk verteerbare bouwstenen te geven, zorg je ervoor dat je altijd voldoende energie hebt. Een RainPharma Shake is het perfecte gezonde tussendoortje. Wist je bijvoorbeeld dat onze shakes nooit caseïne bevatten? We kiezen voor makkelijk verteerbare eiwitten zodat onze shakes geen lastige darmproblemen veroorzaken. Wat is jouw favoriete smaak?

19u00


Etenstijd! Opnieuw spelen groenten een kleurrijke hoofdrol op je bord. Ga voor een berg groenten in verschillende kleuren en werk af met een stukje vlees of vis van zo’n 100 gram of ga voor een vegetarisch alternatief. Een tabletje Mighty Night zet de kroon op het werk van deze eerste dag van de RainPharma Fleurig Licht & Fit Challenge! Goed begonnen, is half gewonnen! 

20u00


Naast evenwichtige voeding is voldoende beweging cruciaal voor een gezonde levensstijl. Je hoeft geen topsporter te worden: door zitten, staan en bewegen voldoende af te wisselen kom je al een heel eind! Neem de trap in plaats van de lift, doe boodschappen te voet of met de fiets, loop eens een blokje om als je te vroeg op een afspraak bent, las dagelijks een avondwandeling in… Zo kom je makkelijk aan 30  à 60 minuten bewegen per dag. Heb je geen zin om nog te bewegen? Ga maar naar buiten. Je zal nadien blij zijn dat je het toch gedaan hebt. 

21u00 


De dag in schoonheid afsluiten doe je met Bonsoir Therapy Shower Wash. Deze luxueuze douchegel op basis van kalmerende en verwarmende essentiële oliën dompelt je onder in een heerlijk geurige rust voor het slapengaan. De 100% plantaardige formule respecteert bovendien de natuurlijke zuurmantel van je huid zodat ze gezond, stralend en zacht blijft. Het ideale verwenmoment om je detox-dag af te ronden. Even heerlijk genieten. 

23u00


Dat een goede nachtrust belangrijk is, weten we allemaal. Tijdens je slaap verwerk je immers alle indrukken van de dag. Zeker tijdens een detox-programma is het belangrijk om voldoende te slapen. Een goede nachtrust zorgt immers voor een betere stofwisseling en spijsvertering. Om je naar dromenland te begeleiden, neem je nu Yoga, een 100% plantaardig voedingssupplement met melatonine. Los een zakje op in een beetje water en neem daarmee meteen je capsule Omega Zen met safraan in. Mooie dromen gegarandeerd! 

Heb je nog vragen?

Zit je nog niet onze WhatsApp groep? Stuur maar een berichtje. Wij nemen je nog graag op in onze groep. We zijn met bijna 60 deelnemers.

☎️ 0470 83 08 36

[email protected]