Anti Aging Powder: Is dat nu echt zo‘n magisch wondermiddel?

De naam is veelzeggend maar niet echt alles omvattend. Anti-aging is een modern woord, waarbij we meteen denken aan onze buitenkant die niet zichtbaar mag verouderen. Anti agen heeft echter niet alleen te maken met een esthetisch aspect. Met dit poeder hebben we een supplement in huis dat echt ook een zeer belangrijk effect heeft op onze binnenkant, dus ook op gezondheid en algemeen welzijn.

Het hoofdbestanddeel van dit product is collageen.

Dit eiwit vinden we terug in onze huid en in de gewrichten. Naarmate we ouder worden gaat dit collageen letterlijk achteruit in hoeveelheid. Vanaf ons 20 jaar gebeurt er al een daling van ongeveer 1% per jaar en wordt de veroudering zachtjes aan ingezet. Bij vrouwen daalt dit vanaf de menopauze met maar liefst 6% per jaar, dit wil dus zeggen dat we op vijf jaar tijd een verlies hebben van maar liefst 30%. Vandaar dat een vrouw na de menopauze plots vaak meer rimpels vertoont en de huid haar elasticiteit op heel korte tijd verliest.    

De huid ziet er niet meer zo strak uit en verliest haar vol karakter.

Dit komt dan onder andere ook weer door de afname van hyaluronzuur in de huid. Hyaluronzuur is een zeer krachtig product dat zich bevindt in de laag net onder de opperhuid. Dit is krachtig omdat het zoveel vocht kan vasthouden. Tegenwoordig zien we veel reclamespots van crèmes ‘verrijkt met hyaluronzuur’. Het is waar dat dit de huid een vol gevoel kan geven. Alleen is het zo dat dit enkel kan doordringen tot in het bovenste laagje van de huid en dus niet kan zorgen voor een blijvend resultaat. Dit is slechts goed voor enkele uren. De enige manier om hyaluronzuur te kunnen opnemen is door het effectief in te nemen. Ja, je kan het ook door het te injecteren. Maar of dat een goed idee is laat ik nu even in het midden.

De boodschap is dus om collageen en hyaluronzuur extra in te nemen ter ondersteuning.

Wanneer je hiermee moet beginnen? Laat duidelijk zijn dat het Anti Aging Powder  een zeer goed product is dat je preventief kan beginnen nemen. Je hoeft echt niet te wachten tot een bepaalde leeftijd of tot wanneer je de uitwendige signalen van veroudering begint gewaar te worden.

Waar moet je op letten wanneer je collageen wil innemen?

Het moet in de eerste plaats hoog genoeg gedoseerd zijn. 10 g zoals dit in het geval is van RainPharma, is echt ideaal. Zelf heb ik wat prospectie gedaan en vergeleken met andere commerciële producten die vaak maar drie gram bevatten en zelfs eentje met  slechts een inhoud van 30 mg. Dit heeft dus echt geen zin. Je kan dergelijk supplement even goed recht in de vuilbak kieperen. Een andere belangrijke voorwaarde is dat het collageen al gehydroliseerd is, dit wil zeggen bewerkt met enzymen of eigenlijk al in stukken geknipt om het makkelijk uit te drukken. Op deze manier kan het veel beter worden opgenomen in het lichaam. Collageen dat niet gehydroliseerd is moet nog te veel bewerkingen doorstaan. Tegen dat het dan in de darmen aankomt is er al veel verloren gegaan en blijft er niet veel meer over van het oorspronkelijk product voor opname, laat staan dat het dan de huid nog kan bereiken. Een laatste belangrijk punt is dat collageen vitamine C nodig heeft om kunnen opgenomen te worden. Aangezien het vitaminen- en mineralengehalte in de westerse voeding haast ontoereikend geworden is, hebben de meesten onder ons een chronisch tekort aan vitamine C. Daarom heeft RainPharma in hun Anti Aging Powder alvast extra vitamine C bijgevoegd, al vind ik het zelf noodzakelijk om toch nog een extraatje bij te nemen van deze broodnodige vitamine. Waarom ik dat adviseer? Heel eenvoudig! Veel betere resultaten!  

De bijzondere kracht van zwavel

De grote sterkte van dit Anti Aging Powder zit hem niet alleen in de hoeveelheid collageen of het gehydroliseerd zijn of de extra toevoeging van dit vitamine C. Wat het poeder nog veel sterker maakt is de aanwezigheid van zwavel. Zwavel zorgt ervoor dat er een soort bruggen worden gevormd tussen het collageen en heeft bovendien een zeer herstellend effect. Dus wat zien we nu? Niet alleen de huid en bindweefsel varen er wel bij. Ook gewrichtspijnen nemen af, peesontstekingen herstellen sneller en spierpijnen geraken onder controle. Daarom dat wij dit product ook zo vaak adviseren aan onze kinépatiënten. Velen onder jullie nemen waarschijnlijk al glucosamine of MSM voor gewrichtspijnen en kraakbeenletsels? Bij RainPharma hebben ze er nog een schepje bovenop gedaan. Naast deze twee componenten hebben ze in dit product ook nog eens extra chondroëtine bijgevoegd. Dankzij het herstellend effect van zwavel zien we ook een herstel op aders waardoor spierpijnen en peesontstekingen sneller herstellen, maar ook spataders verminderen. Bovendien wordt de darmwand hersteld door zwavel. Een gezonde darm betekent een gezonde huid. Dus allerhande huidproblemen zoals eczeem, acne, rode plekken,… worden mee hierdoor ondersteund.

Ben je gevoelig aan de zon?

Door dit product wordt je huid terug sterker en kan deze veel meer weerstand bieden aan mogelijke zonverbranding of andere overgevoeligheidsreacties. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere lysine, een aminozuur, maar ook koper en mangaan, welke zorgen voor een correcte huidopbouw en ondersteuning van het bindweefsel. Vergeet niet dat je huid in normale omstandigheden steeds om de 28 dagen volledig terug vernieuwt. Je merkt er waarschijnlijk niets van maar iedere minuut verlies je om en bij de 40000 huidcellen. Dit komt overeen met 10 gram per dag. Daarom dat je af en toe ook eens zou moeten scrubben om de dode huidschilfers te verwijderen. Wist je dat de huid van een psoriasis patiënt om de 100 uur vernieuwt? Deze mensen ondervinden inderdaad echt alle dagen hinder door de extreme afschilfering.

Silicium, de kers op de taart

De final touch in dit Anti Aging Powder kunnen we toeschrijven aan silicium. Dit is echt de kers op de taart, want mede hierdoor worden ook haren en nagels optimaal ondersteund. Bij deze kunnen we besluiten dat dit supplement een effect heeft op huid, haar, nagels, spieren, aders, gewrichten en bindweefsel. Vandaar dat we toch wel mogen spreken over een magisch poeder.

Hoe neem je Anti Aging Powder nu het beste in?

We raden je aan om dit zeker onder een kuurvorm toe te passen van een half jaar. Zo heb je de beste resultaten. Alle dagen een zakje oplossen in water en opdrinken voor het slapen gaan. Het is echt geen opgave. Zwavel heeft echter een speciaal smaakje. Om dit te verbloemen werd dit product verrijkt met oranjebloesem. Je kan het hierdoor zo een beetje vergelijken met de smaak van een bruistablet. Vind je het toch niet lekker? Dan kan je er eventueel een beetje vruchtensap bijvoegen. Alhoewel ik dit niet echt aanraad wegens het hoge suikergehalte. Sta je op dieet? Dan kan je Anti Aging Powder zeker ook gebruiken. Er zit namelijk geen suiker in. Dan kan je bijvoorbeeld Mango-go of Brazilian Passion bijvoegen om het lekkerder te maken Waarom een half jaar? Dit is eigenlijk de regel voor elke vorm van suppletie. Het heeft totaal geen zin om eens een vitaminekuur te nemen van een maand. Integendeel, de kans is zelfs groot dat je bij het stoppen hiervan na slechts een maand toch ziek wordt wegens een mogelijk reboundeffect. De eerste 3 maanden heeft je lichaam nodig om de rommel op te kuisen en orde op zaken te stellen, de volgende 3 maanden gaan we pas echt aanvullen. Ideaal is dat je dan nog extra 3 maanden een reserve in je lichaam opslaat. Let wel, verouderen doe je toch. Dat is logisch natuurlijk, maar als je het kan onderhouden met 1 à 2 zakjes per week, zal dit mee preventief kunnen werken en dat lijkt mij ook haalbaar om vol te houden. Om therapietrouw te ondersteunen kan je de kuur dan ook eventueel ineens aankopen. Wij geven dan steeds je zesde doos gratis.

Ik was zelf testpersoon

  Voordat Anti Aging powder in productie ging, heb ik van RainPharma de kans gekregen om dit mee te testen. Reeds na enkele weken zag ik werkelijk een merkbaar resultaat in mijn gezicht. Mijn huid kreeg vooral een heel egale teint hierdoor. Maar wat mij vooral opviel was dat ik totaal niet verbrand was nadat ik in de blakende zon ergens op een terras had gezeten. Normaal gezien ben ik na een dergelijk zonnebad echt een levende kreeft. Ik heb dan ook echt een hypergevoelig velleke…    

Wat vinden onze klanten nu eigenlijk van Anti Aging Powder?

Hieronder heb ik een aantal getuigenissen neergeschreven van onze patiënten. Mijn eigen getuigenis heb je zeker al kunnen afleiden van de tekst hierboven. Wat ik er nog wil aan toevoegen. Ik neem alle dagen mijn zakje voor het slapen gaan. Oké ja, ik durf het ook al eens vergeten. Ooit zei een visagiste tegen me “Bij jou ga ik dus echt geen concealer gebruiken . Jij hebt zo ’n perfecte huid.” Ik wist even niet wat ik hoorde. Zo had ik mezelf nog nooit bekeken. Oordeel zelf maar wanneer je volgende keer langskomt 😁. Wat ik echter nog belangrijker vind, is de ondersteuning van mijn spieren en gewrichten. Sinds ik in de menopauze ben, heb ik zeer veel last van stijfheid. Als ik een uur in de zetel durf te zitten ben ik echt een houten Klaas als ik in beweging kom. Als ik durf mijn Anti Aging Powder vergeten te nemen, loop ik gegarandeerd terug krom. Voor mij is a.a.p. daarom een dagelijkse gewoonte. Ik meng het bovendien met Yoga, want slapen is anders ook een probleem 🙄 De volgende getuigenissen zijn echte testimonials  die wij zelf van onze klanten en patiënten hebben gekregen. Wegens discretie en de toepassing van ons medisch beroepsgeheim hebben wij hier fictieve namen bij genoteerd. Linda, 49 jaar, heeft het Rainpharma dieet gevolgd:
“ Toen je me sprak over dit Anti Aging Powder zat ik in een heel moeilijke periode in mijn leven en zag ik er dan ook niet bepaald fris uit. Ik heb het toen gekocht omdat ik dacht dat ik wel een opkikker kon gebruiken. Eerlijk, ik had er me niet echt veel van voorgesteld. Maar nu krijg ik het ene compliment na het andere. Maar wat ik me afvraag. Ik heb al jaren last van mijn duimen. De dokter zei me dat dit vervroegde arthrose is en ik er niks kan aan doen. Raar, maar nu heb ik totaal geen pijn meer. Het is misschien een rare vraag maar zou dat poeder er iets kunnen mee te maken hebben? “
Anne, 45 jaar, vindt haar uiterlijk heel belangrijk, en besteed dan ook uren voor de spiegel:
“ Greet, ik  kom recht van onze bouwwerf, ben niet opgemaakt en zie er keivuil uit. Onderweg naar huis kom ik iemand tegen die mij al lang niet meer gezien heeft. Die vrouw vroeg of ik soms iets heb laten doen aan mijn gezicht? Ik ben dus recht naar hier gekomen. Kom, geef mij nu maar gans die kuur! “
Hilde, 43 jaar, is een vaste klant die om de twee weken langs komt voor haar onderhoudsbehandeling tegen cellulitis:
“ Ik geef toe dat ik eigenlijk heel sceptisch was. Ik volg hier nu al zo lang endermologie en ben altijd al tevreden geweest. Voor mij was het goed zo!Toen je mij dat nieuwe poeder voorstelde was ik eigenlijk wel heel wantrouwig. Na een maand zag ik bovendien totaal nog geen verschil en eigenlijk  voelde ik me een beetje bekocht. Na twee maanden begon ik echter een merkbaar verschil te voelen en te zien. Ben blij dat je me overtuigd hebt om dit vol te houden! Mijn sapje van ’s avonds hoort nu bij mijn slaapritueel “
  Leen, 52 jaar, kinepatiënt:
“ Ik heb nu al zoveel pillen gepakt voor die zere knieën. Niks hielp, maar eindelijk begin ik toch beterschap te voelen. Merci voor de tip! “  
Barbara, 53 jaar, heeft sedert 2 jaar fybromyalgie, had zeer veel pijn en kwam raad vragen. Na een gesprek heeft Barbara in overleg met haar arts de kuur opgestart. Na 1 maand:
“ Ik ben nu nog maar een maand bezig met de kuur, maar voel al een merkbaar verschil. Ik heb al veel minder pijn in mijn benen en ik kan zelfs al terug verdragen dat mijn man mij aanraakt. “
Betty, 58 jaar, borstkankerpatiënte, heeft een langdurige chemokuur achter de rug en geraakt niet opnieuw op de rails wegens voortdurende pijn in gewrichten en spieren:
“ Ik weet niet wat hier in zit maar al na een week voelde ik mij een stuk beter. Ik kan nog niet over tafel springen, maar ik heb er een goed oog in. Ik heb mijn supplement wel meegenomen naar de oncoloog. Ik wilde toch eerst even zeker zijn. “  
Simonne, 62 jaar, heeft veel rimpels en een zeer slappe huid:
“ Ik had niet gedacht dat er aan mij nog iets te doen was. Eigenlijk geloofde ik je niet en ik vond ook dat het teveel koste. Maar nu ben ik blij dat je me overtuigd hebt. Het is z’n prijs echt wel waard “
Rita, 56 jaar, is 35 kilogram afgevallen.
“ Ik had zo veel schrik om vel te veel te hebben na mijn dieet. Ben ik blij dat ik mij niet moet laten opereren. “
Hier moet ik ook wel bij vermelden dat Rita haar dieet perfect heeft toegepast met de juiste hoeveelheid eiwitten en ook haar andere supplementen geen dag heeft overgeslagen. Ellen, 37 jaar, heeft spataders overgehouden van de zwangerschap:
“ Mijn spataders zijn niet weg, maar ik vind dat ze er toch minder bovenop liggen. Wat ik het belangrijkste vind is dat ze niet meer pijn doen. “
Eline, kocht het Anti Aging Powder voor haar man Tom, 39 jaar, die een probleemhuid heeft met acne en extreme eczeem, maar zelf niet tot hier durfde te komen. Haar man heeft ook nog Omega 3 genomen en Eline heeft hem ook kunnen overtuigen om zijn  gelaat met de RainPharma producten te verzorgen:
“ Tom was niet goed gezind ( om niet te zeggen kwaad ) toen ik al die producten voor hem mee had. Ik kan je verzekeren dat het dik tegen zijn zin was om dit allemaal toe te passen en in  te nemen. Maar nu na slechts 3 weken is zijn huid al zo mooi hersteld. Ik denk dat jullie een nieuwe klant bij hebben. “
  Maria, 73 jaar, komt al jaren bij ons langs voor haar maandelijkse pedicureafspraak:
“ Ik ben echt een kuismachine. Ik heb nog nooit mooie nagels gehad. Maar nu  breken ze niet meer af. Ik heb ze vorige week zelfs kunnen lakken voor het trouwfeest van mijn petekind“
Annelies; 46 jaar, trouwe endermologie klant, haar vader is arts:
“ Ik heb die doos eens laten zien aan mijn vader en hij was echt aangenaam verrast dat er zoveel goede ingrediënten in zitten. Ik ben zelf ook heel content. “
Hanne, 35 jaar:
“ Mijn haar ziet er nu veel gezonder uit dat vroeger. Ik had echt zo van dat fluthaar”
Wel even bij vertellen dat Hanne ook overgeschakeld is op onze Pure Shampoo.

Tot slot

Ik kan je verzekeren dat dit slechts een greep is uit het grote aantal testimonials dat wij hierover ontvangen hebben, zowel mondeling als via mail of op onze social media. Wil jij hier ook over getuigen? Laat het ons zeker weten! Meer info over Anti Aging Powder? Klik hier.

Wil je meer weten?

We geven je graag alle uitleg over dit anti aging powder van RainPharma en andere supplementen en programma’s. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212 Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27 Of maak vandaag nog je afspraak met één van onze coaches! Boek je gesprek via [email protected]