Back on Track met Corporella: Een 10 weken programma voor een gezondere levensstijl om optimaal te genieten van de vakantie!

Het is tijd om weer op het juiste spoor te komen en een nieuwe start te maken naar een gezondere levensstijl! Vanaf 15 april starten we met ons 10-weken programma: “Back on Track. We willen je uitnodigen om samen met ons mee te doen aan deze weg naar transformatie. We werken stap voor stap werken aan het verbeteren van onze gezondheid en welzijn. Laten we samen op weg gaan naar een gezonde en fitte zomer, met een paar kilootjes minder en vol energie om optimaal te genieten van de vakantie! Stralend fit naar de zomer met Corporella.

Volg je ons al op Instagram, Facebook of Tik Tok? Ben je al aangesloten aan onze speciale WhatsApp groep. Hier kunnen we mekaar motiveren en ondersteunen gedurende het programma.

Week 1: Start met het Smart Nutrition Project. Detox, reset, start van een Gezonde Leefstijl

In de eerste week van ons programma duiken we dankzij het Smart Nutrition Project meteen in de focus op gezonde voeding. We beginnen met een detox om je lichaam te resetten en te starten met een gezonde levensstijl. We leggen de nadruk op gezonde voeding, het belang van eiwitten en voedingssupplementen, en delen waardevolle recepten om je op weg te helpen.

Om te beginnen willen we je alvast verwennen met een gratis mango, als symbool van de frisse start die we maken.

Bestel een Smart Nutrition of Balance Box en ontvang een gratis RainPharma Mango-Shake

Week 2: Focus op volwaardige voeding en Smart Nutrition.

In week 2 gaan we verder met onze reis door te focussen op volwaardige, onbewerkte voedingsmiddelen. We duiken dieper in het concept van Smart Nutrition, waar we de komende weken mee zullen werken. We delen nog meer heerlijke recepten en bespreken waarom het belangrijk is om alle kleuren van de regenboog op je bord te hebben.

Week 3: Beweging – Het belang van regelmatige lichaamsbeweging.

Na twee weken van gezonde voeding, is het tijd om in beweging te komen! We bespreken het belang van regelmatige lichaamsbeweging en het verschil tussen verschillende soorten beweging zoals kracht en cardio. Bovendien introduceren we het concept van Fastercise en delen we tips om een persoonlijk bewegingsplan op te stellen.

Week 4: Etiketten lezen en bewuste keuzes maken

Deze week leren we je hoe je voedingsetiketten moet lezen en bewuste keuzes kan maken tijdens het boodschappen doen. We verkennen de supermarkt en je ontdekt waar we je op moeten letten bij het kiezen van gezonde voedingsmiddelen. Praktische oefeningen helpen je om misleidende informatie op voedingsetiketten te herkennen.

Week 5: Gezonde tussendoortjes – Kookworkshop

In week 5 verkennen we gezonde tussendoortjes en delen we ideeën en recepten voor voedzame snacks. We organiseren zelfs een kookworkshop waarin we samen gezonde lekkernijen bereiden. Het doel is om bewerkte snacks te vermijden en te kiezen voor voedzame alternatieven.

Week 6: Stressmanagement en ontspanning

Deze week staat in het teken van stressmanagement en ontspanning. We bespreken de relatie tussen stress en gezondheid, en reiken je effectieve technieken zoals mindfulness en ademhalingsoefeningen. Het belang van voldoende rust en een positieve mindset wordt benadrukt.

Week 7: Mindful Eating – Bewustzijn tijdens maaltijden

In week 7 richten we ons op mindful eten en het bewust worden van je eetgewoonten. We delen praktische tips om langzamer te eten en te genieten van elke hap. Het doel is om bewustzijn te creëren rondom je hongergevoelens en verzadigingssignalen.

Week 8: Hydratatie – Het belang van water drinken

Deze week staat in het teken van hydratatie en het belang van water drinken voor je gezondheid. We delen tips om je waterinname te verhogen en suikerhoudende dranken te vermijden. Creatieve ideeën voor gezonde drankjes worden gedeeld.

Week 9: Slaapkwaliteit – Het belang van rust.

In de voorlaatste week van ons programma bespreken we het belang van slaapkwaliteit en rust. We delen advies en tips voor het verbeteren van slaapgewoonten en het creëren van een slaapvriendelijke omgeving. Het effect van slaaptekort op je gezondheid wordt benadrukt.

Week 10: Reflectie en toekomstplanning

In de laatste week van ons programma is het tijd om terug te kijken op ons programma en vooruit te kijken naar de toekomst. We reflecteren op onze ervaringen, behaalde doelen en stellen langetermijndoelen op voor het behoud van gezonde gewoonten. We sluiten het programma af met een wandeling en gezonde hapjes om onze successen te vieren.

Dit is slechts een voorproefje van wat je kunt verwachten tijdens onze 10-weken “Back on Track” programma. We kijken ernaar uit om samen met jullie op weg te gaan naar een gezondere en gelukkigere versie van onszelf! Doe je mee om vol energie optimaal te genieten van de vakantie?

Stralend fit naar de zomer met Corporella.

Stuur een mail naar info@corporella

Een persoonlijk gesprek met meting en bepalen van lichaamssamenstelling?

Afspraak kan in LIER, 03 488 02 74 , Antwerpsesteenweg 212

Afspraak in MECHELEN, 015 43 33 64, Guldenstraat 27

Met gezonde groeten,

Greet, Alex, Vanessa, Tijs, Frauke, Eef, Lynn, Marian, Charlotte.